Easy MP3 Player 30.03.2016

Az Easy MP3 Player egy komfortos zenelejátszó szoftver, amivel MP3, WAV, OGG, WMA kiterjesztésű tartalmakat tudsz megnyitni. A szoftverrel össze lehet állítani lejátszólistákat, jól navigálható kezelőfelülettel rendelkezik. Nem kell telepíteni Portable változat. Free alkalmazás.

Az alábbi zenei fájlok megnyitására alkalmas szoftver inkább azoknak a számítógép tulajdonosoknak tud kedvezni, akik MP3, WAV, OGG, WMA formátumú audió tartalmakat szeretnének megnyitni, illetve kritériumnak számít az egyszerű használat. Az Easy MP3 Player nevű alkalmazást nem kell telepíteni.

Az Easy MP3 Player letöltése után a szoftvert csak el kell indítani, ezt követően azonnal betallózhatod a számára azokat a zenei fájlokat amiket le szeretnél játszani. A hasonló zenelejátszó programokkal összehasonlítva kinézetben nem tekinthető olyan modernnek, de támogatja azokat a funkciókat amik ma igénynek tekinthető.

Az Easy MP3 Player nevű alkalmazás mint bármely hasonló adott feladathoz kifejlesztett program támogatja, hogy lejátszólistákat állíthass össze.

A program tartalmaz egy audió kereső funkciót, ez az opció abban az esetben lehet hasznos ha nagyobb zenei gyűjteménnyel rendelkezel, egy adott zenei tartalmat szeretnél megnyitni. Itt speciális szűrőket is igénybe vehetsz, sőt, megadható a számára hogy hol keressen.

Az Easy MP3 Player megoldásában felfedezhető még egy különleges lehetőség, szükség esetén el lehet menteni a beállításait, majd azt vissza lehet tölteni. Ez abban a szituációban lehet ideális ha egyéni testre szabott konfiguráció szerint futtatnád.

Mivel nem kell telepíteni az alkalmazást szinte bármilyen támogatott cserélhető eszközről futtathatod több gépen is.

Lejátszólistáknál azt több módszer szerint is lehet rendszerezni, így a kényelmesebb lejátszás érhető el a lehető legkevesebb energiaráfordítás mellett.

Előny a csekély méret, minimális erőforrás igény, negatívum, hogy viszonylag kevés formátumot támogat.

Népszerűbb multimédiás program, zenelejátszó szoftver a VLC Media Player nem csak filmekhez, hanem Stream tartalmakhoz is felhasználható. A Foobar2000 nevű alkalmazás valamivel korszerűbb, míg az AIMP nevű program a modern kinézetre is kellő hangsúlyt fektet.

Az Easy MP3 Player MP3, WAV, OGG, WMA audió formátumok megnyitására, illetve az azok lejátszására használható fel. A szoftvert nem kell telepíteni, támogatja a lejátszólistákat, egy beépített zene kereső funkciót is tartalmaz.

Easy MP3 Player

Easy MP3 Player Összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • nem kell telepíteni
 • Lejátszólisták támogatása
 • beépített kereső funkció
 • MP3, WAV, OGG, WMA formátumokhoz…
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Easy MP3 Player
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PlayIt Live 2.14.2.43392023-09-10 PlayIt Live 2.14.2.4339 (0)
  A PlayIt Live nevű program egy modern, nagyon egyszerűen használható audió tartalmak lejátszására alkalmas szoftver. Ez a Free […]
 • Vov Music Player 7.32023-08-22 Vov Music Player 7.3 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • VUPlayer 4.172023-08-12 VUPlayer 4.17 (0)
  A VUPlayer egy dizájnos egyben modern multimédiás center, amivel zenei fájlokat tudsz lejátszani. Lehetőség van lejátszó listákat […]
 • Amarok 2.8.02022-10-21 Amarok 2.8.0 (0)
  Az Amarok egy modern grafikai felhasználói felülettel tervezett zenelejátszó program ami akár Podcastokhoz is használható. A Free […]
 • Video Player 0.0.72021-11-14 Video Player 0.0.7 (0)
  A Video Player egy effekt funkciókkal is elérhető videó, illetve zene lejátszó. A Free alkalmazás MPEG, AVI, ASF, FLV, MP3, OGG […]