Videó

VLC Media Player 3.0.20

A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud streamingelni. Az egyik leghatékonyabb és legszéleskörűbb program videó, illetve zenei állományok kezeléséhez. AVI, MP3, MP4, OGG, MPEG, DivX formátumokhoz. FullHD filmek lejátszása, rengeteg beállítás, teljes felirat kezelés…

Ez az alkalmazás az egyik legnépszerűbb és talán legtámogatottabb videó lejátszó szoftver ami az egyszerű felépítésével ellentétben olyan funkciókat is támogat amik más nagy név esetén garantáltan nem fedezhető fel. Ez mind leírható a VLC Media Player médiacenteréről. Szinte a ma összes létező kodeket képes megnyitni, ha mégis ismeretlenbe futna bele rövid időn belül orvoslásra kerül egy frissítés keretein belül.

A VLC Media Player letöltésének a befejezésével telepíteni kell, majd ezután több hasznos beállítást is elvégezhetünk, ilyen a kinézet módosítása, illetve néhány funkcionális konfiguráció.

Ha a teljesítmény mint jellemző kitérünk rá, a VLC Media Player igen kis erőforrásának köszönhetően gyengébb konfigurációval rendelkező számítógépeken is úgy játssza le videóinkat, hogy más alkalmazás számára is marad még elég prioritás. A VLC Media Player használatáról korábban már írtunk egy cikket.

Többek között ismeri: MPEG, TS, DivX, XviD, AVI, VOB, RAW, ASF, FLAC, WMA, (FLV flash), DVD Video, SVCD, Streaming adatfolyam, DVB eszközök által kezelt formátumokat és még számos kimenetet amit a letöltése és kipróbálása után saját magunk is tapasztalhatunk. A Felülete skinezhető azzal látványosabb megjelenés kölcsönöz. A VLC Media Player YouTube tartalmakat is kezel.

VLC Media Player Funkciók:

A VLC Media Player a megnyitott állomány megjelenítését, feliratok kezelését, teletext aktiválását, audió sávokat akár billentyűparancsok segítségével is vezérelni tudjuk. A beállításoknál saját egyedi billentyűparancsokat is hozzárendelhetsz. Az egyszerű telepítési folyamat végeztével automatikusan hozzárendeli magát minden olyan formátumhoz amit ismer és támogat. A legfrissebb kiadások rengeteg plusz funkciót is tartalmazhatnak.

Az egyszerű felület a legalapvetőbb funkciókat biztosítja előrelépés, fejezetek átugrása, léptetés, lejátszólisták készítése, teljes mappák hozzárendelése, a VLC Media Player felülete tartalmaz beépített equalizert, szűrőket, videó effektusokat, szinkronizálási lehetőségeket amivel a videó illetve audió adatfolyam egymáshoz igazítható ha csúsznának. Külső feliratokat is hozzáfűzhetsz, vagy egyszerűen kereshetsz ha nem rendelkeznél vele. Két kezelőfelületet biztosít, vagy egyszerű, vagy pedig kibővített az utóbbi több funkcióhoz biztosít beállítási lehetőséget. A VLC Media Player képlopás készítésekor is megállja a helyét éppúgy mint videó felvételek létrehozásakor betallózott tartalmaknál.

Az alkalmazásról korábban itt számoltunk be. Természetesen teljes körű média illetve kodek információval lát el minket akár statisztika (dekódolók, kodek, puffer adatok, felbontás, képkocka sebesség stb.) formájában. Számos platformra elérhető nem csak Windowson hanem Linux alatt is támogatott, továbbá Android rendszeren. Ingyenes. Az összes jellemzőjét itt tudod áttekinteni. A VLC Media Player hordozható változatban is elérhető, hasonló tudással biztosítva.

A VLC Media Player nevű alkalmazásra lesz szükség ha a számítógépeden szeretnél videókat, illetve zenei fájlokat lejátszani, igényes, rengeteg plusz beépített funkciót lehet kiválasztani hogy a legjobb minőségű szórakozásban legyen részünk. Stream tartalmakat is teljes funkcionalitással lehet megtekinteni ahol a minőség is az eredeti állapotban válik elérhetővé. 

VLC Media Player

VLC media player összefoglaló:

 • minden ismert kodek támogatása, videók lejátszása
 • szűrők, hatások, effektusok ismerete
 • skin támogatás
 • beépített equalizer
 • részletes információk a megnyitott fájlról
 • képlopót is tartalmaz
 • külső feliratok támogatása
 • részletes videó vezérlési módok
 • modern, egyszerű, letisztult felület
 • streaming támogatás, illetve számos külső eszköz felismerése és az azokkal való együttműködés
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.videolan.org/
VLC Media Player Letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
VLC Media Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VLC Media Player Portable 3.0.202023-10-31 VLC Media Player Portable 3.0.20 (0)
  A VLC Media Player portable egy igen széleskörű videó lejátszó szoftver, különleges szolgáltatásokkal. Tud streamingelni, tartalmaz […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • Gom Media Player 2.3.972024-05-21 Gom Media Player 2.3.97 (1)
   A Gom Media Player az egyik legideálisabb eszköz arra hogy kedvenc filmjeinket meg tudjuk tekinteni, támogatja a lejátszó listák […]
 • Media Player Classic Home Cinema 2.2.12024-04-11 Media Player Classic Home Cinema 2.2.1 (0)
  A Media Player Classic Home Cinema egy remek, kis mérettel rendelkező filmlejátszó program ami szinte az összes létező Kodek típust […]
 • Xelitan Video Player Portable 1.52024-03-18 Xelitan Video Player Portable 1.5 (0)
  A Xelitan Video Player Portable a szokásos Videó, illetve Audió lejátszási feladatokhoz kellő funkciókat biztosítja amivel a […]

Szólj hozzá