EZ CD Audio Converter 9.5.3

Az EZ CD Audio Converter egy könnyen kezelhető zenei tartalmak konvertálására alkalmas eszköz. A szolgáltatásai részeként lehet vele rippelni, meglévő multimédiás tartalmakat, lemezképeket CD-re írni. Magyar nyelvi támogatással. MP3, OGG, WAV, FLAC, M4A, AAC kimenetek kezelése…

Ha kifejezetten zenei tartalmak közvetlen átalakítására keresel egy olyan segédalkalmazást, ami mellőz minden bonyolult beállítási lehetőséget, az egyszerű kezelhetőség jellemzi, akkor itt az EZ CD Audio Converter. Maga a szoftver elérhető ingyenes változatban is, ez a továbbfejlesztett kiadás.

A program telepítése Magyar nyelven történik, ahol néhány egyszerű lépés elvégzése szükséges csak hogy használható állapotba kerüljön.

Az EZ CD Audio Converter felhasználói felülete és az egyes funkciók jól átgondolt, rendezett módon érhetőek el, így minden felhasználó a számára fontosnak ítélt lehetőségeket azonnal el tudják érni.

Zenék konvertálásához, illetve Rippelésre használható az EZ CD Audio Converter

Tökéletesen alkalmas eszköz, hogy meglévő műsoros adathordozóidat a számítógép merevlemezére tudd menteni rippeléssel, tehát biztonsági mentésekhez is ideális. Az EZ CD Audio Converter zenei tartalmak konvertálásakor, több népszerű kimeneti formátumot is támogat, MP3, OGG, WAV, FLAC, M4A, AAC. Itt közvetlenül egy munkameneten belül a hozzájuk tartozó metaadat információk is szerkeszthetőek, a meglévőkhöz további adatok fűzhetőek hozzá, értékelés, műfaj szerinti besorolás.

Ha már multimédiás fájlokkal dolgozunk, igény lehet arra, hogy azokat lemezre lehessen írni, erre is biztosít külön kiegészítőt, itt lemezképek archiválása is támogatott.

A módosításra szánt tartalmat húzd és ejtsd módszerrel lehet a felületére importálni, ki tudja könyvtár szerint listázni a gépen fellelhető, általa támogatott kiterjesztéseket, így könnyebben kezelhetőek.

Az EZ CD Audio Converter megoldásával hasonló előnyös tulajdonságokkal bír a Freemake Audio Converter amit ingyenesen lehet használatba venni, a kezelőfelülete némiképp áttekinthetőbb. Meglévő gyűjtemények kategorizálására a Zortam Mp3 Media Studio vethető be. Az egyik legszéleskörűbb opciókat a xrecode II biztosítja.

Az EZ CD Audio Converter egyetlen felületen teszi lehetővé zenei tartalmak rippelését, konvertálását, illetve saját gyűjtemények lemezre írásának a lehetőségét. Rengeteg formátumban használható, metaadat szerkesztőt is kapunk. 

EZ CD Audio Converter

EZ CD Audio Converter összefoglaló:

 • Audió konvertáló program
 • rippelés
 • CD/ adatlemez író funkció
 • egyszerű áttekinthető felhasználói felület
 • metaadat szerkesztő
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.poikosoft.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EZ CD Audio Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EZ CD Audio Converter Free 9.5.32022-01-14 EZ CD Audio Converter Free 9.5.3 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • AVS Audio Converter 10.2.1.6302021-12-24 AVS Audio Converter 10.2.1.630 (0)
  Az AVS Audio Converter egy hatékony eszköz, hogy audió tartalmaidat egyszerűen és gyorsan konvertálni tudd. A dekódoláson kívül […]
 • LameXP Portable 4.19.23202021-08-30 LameXP Portable 4.19.2320 (1)
  A LameXP Portable egy telepítést nem igénylő Audió konvertáló program, amivel meglévő zenei tartalmaidat tudod támogatottabb […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62021-05-22 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]
 • Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.3932020-07-02 Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.393 (0)
  A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, […]