Free CD to MP3 Converter 4.9 Build 20151207

A Free CD to MP3 Converter egy könnyen használható műsoros CD-K rippelésére alkalmas program, amivel egy munkameneten belül a média közvetlen konvertálását is végre tudod hajtani. Dekódolni tud MP3, WAV, OGG, WMA kimenetekbe. Az egyéb szolgáltatásai részeként hangfelvevő funkciót is biztosít. Opcionálisan az ID3 tagok is szerkeszthetőek. Free alkalmazás formájában vehető igénybe.

Ha birtokodban van egy olyan műsoros CD adathordozó, aminek a tartalmáról biztonsági mentést szeretnél készíteni, azt a számítógép merevlemezére akarod rippelni, akkor itt egy ingyenes és sokoldalú program a feladathoz. A Free CD to MP3 Converter elsősorban a kezdőknek kedvez, ráadásul Magyar nyelven is tud. Ideális biztonsági mentések készítéséhez is.

Az alkalmazás telepítése után egy áttekinthető, kissé régimódi felhasználói felület fogad, ahol lehetséges, hogy a Magyar nyelvet később kell manuálisan kiválasztani. Az egyszerűséget ellensúlyozza, hogy a Free CD to MP3 Converter a használata során célirányos funkcionalitásra összpontosít. A szoftver indítása után, a CD meghajtóba helyezett médiát azonnal beolvassa és felajánlja, hogy azt rippeli, mialatt egy feladaton belül konvertálja is azt több népszerű formátumba. Itt támogatja a WAV, MP3, OGG, WMA kiterjesztéseket. Ha a multimédiás lemez több fejezetből áll, külön ki lehet választani, hogy mikre tartunk igényt, így szelektálni lehet azok között.

Külön tartalmaz még egy OGG lejátszót, illetve egy hangfelvevőt, amivel a számítógépen belül végbemenő, mikrofonnal történő audió események rögzíthetőek. A szerkesztés opción belül érhető el a Free CD to MP3 Converter ID3 tag szerkesztője.

A Free CD to MP3 Converter beállítás panelon néhány alapvető funkció szabható testre, megváltoztatható a mentés helye, mintavételezési frekvencia, ezt külön formátum szerint lehet definiálni.

Az 1CLICK DVD Converter megoldása már DVD lemezek esetén is használható, inkább zenei állományokhoz a Zortam Mp3 Media Studio használható, ami szintén alkalmas az ID3 tagok módosítására.

A Free CD to MP3 Converter egy alkalmas eszköz, hogy a korábban archivált műsoros CD adathordozóid tartalmáról biztonsági mentést tudj készíteni. Egy feladaton belül konvertálhatsz is, így erre sem kell külön programot keresned. Magyar nyelvi támogatással bír.

Free CD to MP3 Converter

Free CD to MP3 Converter összefoglaló:

 • Műsoros CD-k rippeléséhez
 • egy feladaton belül dekódolni is képes
 • minimalista, áttekinthető felület
 • ID3 tag szerkesztő
 • külön kiválasztható fejezetek
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.eusing.com/CDRipper/CDRipper.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free CD to MP3 Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Quick Audio Converter 2.0.0202021-11-19 Alternate Quick Audio Converter 2.0.020 (0)
  Az Alternate Quick Audio Converter egy korszerű multimédiás szoftver amivel audió fájlokat tudunk lejátszani, konvertálni ahol a […]
 • Batch MP3 Converter 1.722021-01-30 Batch MP3 Converter 1.72 (0)
  A Batch MP3 Converter egy profi audió konvertáló program amivel a multimédiás tartalom az ID3 címkék megőrzése mellett dekódolhatóak […]
 • EZ CD Audio Converter Free 9.5.22021-11-25 EZ CD Audio Converter Free 9.5.2 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • EZ CD Audio Converter 9.5.22021-11-23 EZ CD Audio Converter 9.5.2 (0)
  Az EZ CD Audio Converter egy könnyen kezelhető zenei tartalmak konvertálására alkalmas eszköz. A szolgáltatásai részeként lehet vele […]
 • Any Video Converter 7.1.52021-11-16 Any Video Converter 7.1.5 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]