Convertilla 0.6.1.33

A Convertilla egy igen kis erőforrás mellett igénybe vehető konvertáló program, amivel meglévő videóidat, audió tartalmaidat tudod átalakítani. Ez a Free alkalmazás a futtatása során az egyszerű használhatóságot tartja szem előtt. Ideális mobilokra optimális kimenetek gyártásához is. A fontosabb támogatott formátumokat tekintve kezeli az AVI, MP3, FLV, MKV, FLAC, 3GP kimeneteket.

Ha rendelkezel egy olyan videóval, ami a számodra fontos tartalommal bír, de azt sajnos a kedvenc videólejátszód, esetleg a mobilod nem tudja megnyitni, egyszerűen néhány lépésben át is konvertálhatod a Convertilla nevű ingyenes dekódolóval.

Talán az egyetlen hátrány, hogy Magyar nyelvi támogatást nem kapott, de ez senkinek ne vegye el a kedvét, hisz igen egyszerűen használható. A Convertilla telepítése után az azonos feladatokat biztosító alkalmazásokhoz hasonló kezelőfelület fogad, ahol egyszerűen betallózható neki az átalakításra szánt média.

Maga a konvertáló szoftver a végkimeneti formátum megadására több módszert is támogat, vagy a hagyományos formátum kiválasztással, vagy pedig előre rendezett profil szerint, az utóbbi esetén kevesebb teendő van, ez inkább azoknak javasolt akik kevesebb ismerettel rendelkeznek. Ezen a területen van arra mód, hogy mobilra optimális jellemzőkkel bíró médiát gyártsunk. Itt egyszerűen csak ki kell választani a saját mobil eszköz márkáját. Igaz itt még van mit fejlődnie, viszonylag kevés eszközt ismer.

Ha a manuális módszert választod, akkor 3GP, MP4, FLV, MKV, MPG, AVI, MOV, WMV, 3GP, MP3, AAC, FLAC kiterjesztések jelölhetőek meg.

Kézzel választás esetén a Convertilla lehetővé teszi, hogy megadd neki a minőség jellemzőket, ezzel akár csökkenteni lehet a videó méretét. Ha pedig egy adott megjelenítőre szánod azt, külön konfigurálható maga a felbontás is.

Egyéb beállíást nem igényel a Convertilla, kizárólag az előzőleg említett lehetőségekhez lehet hozzáférni, akik a lehető legkevesebb időráfordítással szeretnének dekódolási feladatokat elvégezni azok számára egy remek választás.

Ha pedig mégsem nyerné el a tetszésedet, jobban testre szeretnéd szabni a végeredményt, helyette használhatod a Format Factory megoldását, vagy a Freemake Video Converter-t, az utóbbi alapvető szerkesztési feladatokat is lehetővé tesz. Audiók konvertálásához a LameXP-t érdemes választani.

A Convertilla inkább az egyszerűséget szem előtt tartó konvertáló szoftver, amivel akár mobilra optimális jellemzőkkel bíró videókat lehet gyártani. Kezdőknek profil formájában lehet választani kimenetet.

Convertilla

Convertilla összefogaló:

 • Videó konvertáló program
 • kifejezetten egyszerűen lehet használni
 • profilos választási lehetőség
 • mobil eszközre optimális kimenet
 • több népszerű formátumot támogat
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://convertilla.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Convertilla
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free AVI To MP3 Converter 2.0.02018-01-14 Free AVI To MP3 Converter 2.0.0 (0)
  A Free AVI To MP3 Converter egy AVI fájlok konvertálására használható szoftver, amivel egy munkafolyamaton belül több videót is […]
 • Smart Converter 1.0.0 Build 172015-12-13 Smart Converter 1.0.0 Build 17 (0)
  A Smart Converter egy különleges dekódoló eszköz, amivel profilos formában tudsz átalakítani multimédiás tartalmakat. Konvertáláskor […]
 • EZ CD Audio Converter Free 9.5.22021-11-25 EZ CD Audio Converter Free 9.5.2 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • Alternate Quick Audio Converter 2.0.0202021-11-19 Alternate Quick Audio Converter 2.0.020 (0)
  Az Alternate Quick Audio Converter egy korszerű multimédiás szoftver amivel audió fájlokat tudunk lejátszani, konvertálni ahol a […]
 • Format Factory 5.9.0.02021-11-17 Format Factory 5.9.0.0 (4)
  A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free […]