Fortect 6.0.0.3

A Fortect modern szolgáltatásokat biztosít a Registry, illetve a merevlemez tisztításához amivel akár a Windows rendszert gyorsítani tudjuk. Az alkalmazásaink már felesleges gyorsítótárazott tartalmainak törlésével szabadíthatunk fel lemezterületet a karbantartó szoftverrel. Valós időben, gyors, illetve mély keresési eljárással tudjuk a kártékony Malware tartalmakat megkeresni. A hibákat okozó Registryk, illetve a böngészők feladat előzményei is törölhetőek, diagnosztizálhatjuk, optimalizálhatjuk a PC-t.

Az operációs rendszer stabilitásának a javítási feladataihoz is remek karbantartó szoftver amivel a hasztalan beállításjegyzékek, illetve a szoftverek feladat előzményei kereshetőek meg, optimalizálhatjuk a Windows rendszert. A Fortect egy merevlemez, illetve Registry tisztító program amivel akár a kártékony tartalmak is eltávolíthatóak a PC-ről.

A Fortect letöltése, a szoftver futtatása után egy vizsgálatot lehet futtatni ami a PC paramétereit egy stabil operációs rendszerrel össze is hasonlítja.

A program az operációs rendszer problémáinak a diagnosztizálásához, illetve a hibák kijavításához is nagyszerű amivel akár sokkal gyorsabban töltődik be a Windows, magasabb FPS értékkel indíthatóak el játékok.

A Windows stabilabb futtatásához nagyszerű a Fortect

A szoftvert egy egyéni karbantartási feladatokhoz futtatható funkcióval hozták létre amivel a böngészőink gyorsítótárát, az előzményeit, illetve a nyomkövető süti fájlokat automatikusan törölhetjük. Gyors, illetve mély keresési eljárással tudjuk a meghajtóinkon a kártékony fájlokat felkutatni, akár biztonságosabban futtathatjuk a Windows rendszert a szoftverek, kártevők valós idejű szkennelésével.

DirectX Shader gyorsítótárak törléséhez is remek az Ashampoo WinOptimizer, a Windows rendszeren elérhető szoftvereink naprakészen tartásához is hatékony karbantartó szoftver a Glary Utitilies ami a feladat előzményeink tisztításához kiváló.

A Fortect a mappákban található már nem kellő fájlok, illetve a munkafolyamat előzmények eltávolításával hely felszabadításhoz, illetve a PC gyorsításához nagyszerű. Valós időben kártékony tartalmak felkutatásához, illetve diagnosztikai feladatokhoz is remek amivel akár biztonságosabban tudjuk a számítógépet használni.

Fortect

Fortect Összefoglaló:

 • karbantartó szoftver
 • Windows optimalizáláshoz
 • a számítógép gyorsításához is futtatható
 • böngészési előzmények eltávolítása
 • Registry, illetve merevlemez tisztítási feladatokhoz
 • Malware tartalmak eltávolításához is nagyszerű
 • operációs rendszer hibák kijavításához is hatékony
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.fortect.com/
Fortect letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Fortect
Platform
Windows
Teljes ár
EUR 30,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TweakPower Portable 2.0472023-11-08 TweakPower Portable 2.047 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • HDCleaner Portable 2.0602023-11-06 HDCleaner Portable 2.060 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • CCleaner – Microsoft App 6.182023-12-04 CCleaner – Microsoft App 6.18 (0)
  A CCleaner - Microsoft App a számítógép feladat előzmény típusainak törlésével ér el eredményt, amivel gyorsíthatjuk a Windows […]
 • TweakPower 2.0472023-11-08 TweakPower 2.047 (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • Pegasun System Utilities 8.12023-08-15 Pegasun System Utilities 8.1 (0)
  A Pegasun System Utilities egy minden téren teljes funkcionalitással használható karbantartó szoftver. A legfontosabb funkciókról […]