BeeDoctor 0.1.1411.1712

A BeeDoctor nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős teljesítmény javulást tudsz elérni. Az alábbi programmal akár automatikusan tisztítható a Windows átmeneti könyvtárai, a böngészők, a merevlemez, Tartalmaz még uninstallert, RAM felszabadító, Windows gyorsító funkciót, illetve egy Antivírust. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Egyetlen alkalmazással számos ma fontosnak tekinthető karbantartási feladatot el tudsz végezni, sőt a BeeDoctor megoldásával egy víruskereső kiegészítőt is igénybe tudsz venni.

A BeeDoctor letöltését követően a szoftvert egyetlen kattintással telepítheted, ezt követően egy adott terület szerint kategorizált felületen választhatod ki a legfontosabb, általa támogatott funkciókat. A szoftver két módszert kínál a Windows karbantartására, lehetőség van egyetlen kattintással törölni minden olyan visszamaradt fájlmaradványt, ami a Windows futtatása során felgyűlt, törölni az operációs rendszer átmeneti könyvtárait, a böngészők gyorsítótárát, a visszamaradt fölösleges Registry bejegyzéseket, kiüríti a lomtárat. Manuális választás esetén módod van kiválasztani, hogy mit vegyen figyelembe, illetve mit tegyen a kizáráshoz.

A BeeDoctor nevű alkalmazással gyorsítani lehet a gép működésén, optimalizálni tudja a rendszer beállításokat, így jelentős teljesítmény javulás tapasztalható.

A BeeDoctor segítségével uninstallálhatod a régi használaton kívül eső alkalmazásaidat, ezzel az opcióval erőforrást, illetve helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen.

A BeeDoctor víruskeresőjével több módszer szerint kereshetsz kártékony összetevőket, a program az Avira motorját, illetve definíciós adatbázisát használja.

A szoftver kezelőfelülete modern, áttekinthető, jól navigálható. Biztosít minden funkciót, amit egy ma modern karbantartó szoftvertő el lehet várni.

Szintén igen népszerű rendszer optimalizáló szoftver a Windows Doctor szintén tartalmaz Registry tisztító funkciót. A Clean Space inkább a hatalmas támogatottságának köszönheti a népszerűségét. Duplikátum keresésre, illetve fejlett tisztítási feladatokra a CCleaner egy ideális alternatíva.

A BeeDoctor egy Registry, böngésző, merevlemez tisztító szoftver, amivel gyorsabbá tehető a számítógép. Akár egyetlen kattintással is használhatod. Biztosít még egy programeltávolító, RAM tisztító funkciót is. Ingyenes kiadás.

BeeDoctor

BeeDoctor összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • RAM felszabadító kiegészítő
 • Registry, Merevlemez tisztító funkció
 • egy kattintásos használat
 • Beépített víruskereső funkció
 • Uninstaller
 • Böngésző optimalizáló
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BeeDoctor
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.010 Beta2021-10-04 HDCleaner Portable 2.010 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • TweakPower Portable 2.001 Beta2021-09-21 TweakPower Portable 2.001 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • HiBit Uninstaller 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • HiBit Uninstaller Portable 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller Portable 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító […]
 • TweakPower 2.001 Beta2021-09-21 TweakPower 2.001 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]