Auslogics Windows Slimmer 3.2.0.0

Az Auslogics Windows Slimmer egy rendkívül hasznos segédprogram, amivel plusz teljesítményre tehetsz szert a Windows rendszereden, azt karbantarthatod. A Free alkalmazással tisztíthatod a merevlemezt, helyet szabadíthatsz fel, kiüríthető vele a lomtár, illetve informálódhatsz a telepített szoftverekről, törölhetőek, uninstallálhatóak.

Egy merőben új megközelítéssel rendelkező korszerű karbantartó szoftver az Auslogics Windows Slimmer, amivel néhány kattintással tudsz jobb teljesítményt kihozni a gépedből azáltal hogy optimalizálod azt, tisztítod azokat a merevlemez területeket amik olyan fájlokat tárolhatnak, amik a PC lassulásáért felelős.

Az Auslogics Windows Slimmer letöltése után a telepítésekor javasolt arra odafigyelni, hogy a szoftver meg tudja változtatni a böngészők alapértelmezett beállításait, itt nem kell mást tenni mint figyelemmel kísérni azt és a megfelelő pillanatban azt tiltani. Ettől eltekintve mégis megéri kipróbálni mivel a szoftver teljesen ingyenesen támogatja a Windows karbantartását néhány plusz funkcióval kiegészítve azt.

Auslogics Windows Slimmer Windows Karbantartás mesterfokon:

A szoftver amellett hogy ingyenes, egy speciális megközelítés alapján tudja az operációs rendszert optimalizálni, eltávolítani minden olyan fájlt amiknek a későbbiekben már nincs semmilyen feladatuk, teljesítmény romlást eredményezhetnek. Az Auslogics Windows Slimmer a használata során ki tudja üríteni a lomtárat, össze tudja gyűjteni azokat a fájlokat amik fölösleges helyet foglalnak, erről egy áttekinthető listán tájékoztatja a felhasználókat.

Az Auslogics Windows Slimmer mellett előnyös, illetve hátrányos tulajdonságot is fel lehet hozni. A szoftver a hasonló karbantartó megoldásokkal összevetve nem olyan professzionálisan konfigurálható, ezzel ellentétben alapos munkát tud végezni a merevlemez tisztításakor. Szerencsére több hasonló rendszer pucoló szerezhető be ha mégsem lennénk vele megelégedve.

Az alkalmazás tartalmaz még egy programeltávolítót, ez a funkciója teljesen ugyan úgy működik mintha egy uninstaller szoftvert használnál. A kilistázott szoftvereidről az általános információk biztosításán kívül több módszert is biztosít az azok törléséhez, ez Windows Store tartalmaknál is megvalósítható.

Az Auslogics Windows Slimmer használatával egy stabilabb megbízhatóbb Windows rendszert használhatsz a későbbiekben. Helyette használhatod még karbantartásra a Wise Care 365, a Patch My PC, illetve a tekintélyes felhasználói táborral rendelkező CCleaner Slim nevű szoftvert. Magyar nyelvi támogatással.

Az Auslogics Windows Slimmer nevű karbantartó szoftverrel egyszerűen hatékonyan tudod a merevlemezedet tisztítani, illetve optimalizálni az operációs rendszert. Az alkalmazás egy programeltávolítót is tartalmaz, itt néhány egyszerűbb információt is tud a szoftvereidről biztosítani. Ingyenes.

Auslogics Windows Slimmer

Auslogics Windows Slimmer Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Ki tudja üríteni a lomtárat
 • Profil szerinti használati lehetőség
 • hely felszabadításhoz
 • néhány egyszerűbb rendszer információ biztosításához
 • Programeltávolító funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Auslogics Windows Slimmer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.011 Beta2021-11-23 HDCleaner Portable 2.011 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • BleachBit 4.4.22021-11-14 BleachBit 4.4.2 (0)
  A BleachBit egy nyílt forráskódú, szabadon kipróbálható karbantartó szoftver, amivel több módszerrel is tisztíthatod a […]
 • BleachBit Portable 4.4.22021-11-14 BleachBit Portable 4.4.2 (0)
  A BleachBit Portable Windows rendszer karbantartójával helyet szabadíthatsz fel, kiüríthető a lomtár, optimalizálható, pucolhatóak a […]
 • Revo Uninstaller 2.3.52021-10-26 Revo Uninstaller 2.3.5 (0)
  A Revo Uninstaller Free egy hatékony és megbízható program abból a célból, hogy néhány lépésben törölni tudd a régi programjaidat. […]
 • Revo Uninstaller Portable 2.3.52021-10-26 Revo Uninstaller Portable 2.3.5 (0)
  A Revo Uninstaller Portable egy igen népszerű programeltávolító szoftver, ami több igen hasznos Toolst is biztosít. A program […]