Auslogics Windows Slimmer 2.4.0.2

Az Auslogics Windows Slimmer egy rendkívül hasznos segédprogram, amivel plusz teljesítményre tehetsz szert a Windows rendszereden, azt karbantarthatod. A Free alkalmazással tisztíthatod a merevlemezt, helyet szabadíthatsz fel, kiüríthető vele a lomtár, illetve informálódhatsz a telepített szoftverekről, törölhetőek, uninstallálhatóak.

Egy merőben új megközelítéssel rendelkező korszerű karbantartó szoftver az Auslogics Windows Slimmer, amivel néhány kattintással tudsz jobb teljesítményt kihozni a gépedből azáltal hogy optimalizálod azt, tisztítod azokat a merevlemez területeket amik olyan fájlokat tárolhatnak, amik a PC lassulásáért felelős.

Az Auslogics Windows Slimmer letöltése után a telepítésekor javasolt arra odafigyelni, hogy a szoftver meg tudja változtatni a böngészők alapértelmezett beállításait, itt nem kell mást tenni mint figyelemmel kísérni azt és a megfelelő pillanatban azt tiltani. Ettől eltekintve mégis megéri kipróbálni mivel a szoftver teljesen ingyenesen támogatja a Windows karbantartását néhány plusz funkcióval kiegészítve azt.

Auslogics Windows Slimmer Windows Karbantartás mesterfokon:

A szoftver amellett hogy ingyenes, egy speciális megközelítés alapján tudja az operációs rendszert optimalizálni, eltávolítani minden olyan fájlt amiknek a későbbiekben már nincs semmilyen feladatuk, teljesítmény romlást eredményezhetnek. Az Auslogics Windows Slimmer a használata során ki tudja üríteni a lomtárat, össze tudja gyűjteni azokat a fájlokat amik fölösleges helyet foglalnak, erről egy áttekinthető listán tájékoztatja a felhasználókat.

Az Auslogics Windows Slimmer mellett előnyös, illetve hátrányos tulajdonságot is fel lehet hozni. A szoftver a hasonló karbantartó megoldásokkal összevetve nem olyan professzionálisan konfigurálható, ezzel ellentétben alapos munkát tud végezni a merevlemez tisztításakor. Szerencsére több hasonló rendszer pucoló szerezhető be ha mégsem lennénk vele megelégedve.

Az alkalmazás tartalmaz még egy programeltávolítót, ez a funkciója teljesen ugyan úgy működik mintha egy uninstaller szoftvert használnál. A kilistázott szoftvereidről az általános információk biztosításán kívül több módszert is biztosít az azok törléséhez, ez Windows Store tartalmaknál is megvalósítható.

Az Auslogics Windows Slimmer használatával egy stabilabb megbízhatóbb Windows rendszert használhatsz a későbbiekben. Helyette használhatod még karbantartásra a Wise Care 365, a Patch My PC, illetve a tekintélyes felhasználói táborral rendelkező CCleaner Slim nevű szoftvert. Magyar nyelvi támogatással.

Az Auslogics Windows Slimmer nevű karbantartó szoftverrel egyszerűen hatékonyan tudod a merevlemezedet tisztítani, illetve optimalizálni az operációs rendszert. Az alkalmazás egy programeltávolítót is tartalmaz, itt néhány egyszerűbb információt is tud a szoftvereidről biztosítani. Ingyenes.

Auslogics Windows Slimmer

Auslogics Windows Slimmer Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Ki tudja üríteni a lomtárat
 • Profil szerinti használati lehetőség
 • hely felszabadításhoz
 • néhány egyszerűbb rendszer információ biztosításához
 • Programeltávolító funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Auslogics Windows Slimmer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • WinASO Disk Cleaner 2.9.02016-07-10 WinASO Disk Cleaner 2.9.0 (0)
  A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon fájlokat […]
 • Auslogics Duplicate File Finder 8.4.1.02020-02-18 Auslogics Duplicate File Finder 8.4.1.0 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • HDCleaner Portable 1.293 Beta2020-05-04 HDCleaner Portable 1.293 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.242019-07-11 Moo0 Disk Cleaner 1.24 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]