BleachBit 4.6.0 Rev 2

A BleachBit egy nyílt forráskódú, szabadon kipróbálható karbantartó szoftver, amivel több módszerrel is tisztíthatod a merevlemezedet. A program ekkor figyelembe veszi az átmeneti könyvárakat, az elavult fájlokat, régi napló bejegyzéseket, a böngészők előzményeit. A Free alkalmazásként futtatható Appot nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. Extrák: szabad terület törlése, fájlok megsemmisítése.

Szerény felhasználói felület, tekintélyes funkciókínálat jellemzi ezt a remek karbantartó szoftvert, ami minden olyan rendszer optimalizálási definíciót támogat, amivel gyorsabbá, fölösleges fájloktól mentessé tehető a Windows. A BleachBit hordozható változatban is elérhető.

A BleachBit letöltése után a hasonló alkalmazásokra jellemző telepítési lépésekkel installálható, majd rögtön lehetőséged lesz arra hogy a merevlemezeden fölösleges, értékes helyet foglaló fájlok után kezdj kutatni.

A BleachBit karbantartáskor két módszer szerint teszi lehetővé, hogy karbantartást végezz. Az első opció esetén csak a legjellemzőbb területek kerülnek átvizsgálásra a merevlemezen. Ha alaposabb munkát szeretnél végezni, a szoftverrel eltávolíthatóak a telepített programok, az operációs rendszer átmeneti munkafolyamat előzményei, a napló fájlok, kiüríthető a lomtár.

BleachBit egyéb funkciók:

A karbantartó alkalmazással a BleachBit megoldásával fájlokat is meg tudsz semmisíteni, itt annyit kell tenned, hogy a szoftver Bal felső eszköztárán ki kell választani a szóban forgó feladatot, majd betallózni azt a fájlt amit törölni szeretnél. Opcionálisan mappákat is megadhatsz. A szabad terület törlése feladattal privát jellegű karbantartást végezhetsz.

A beállításainál néhány funkcionális testre szabáshoz adódik lehetőség, itt adhatóak meg kizárások a karbantartáshoz. A BleachBit egyszerű, letisztult kezelőfelülettel jellemezhető beállításokkal rendelkezik, könnyedén konfigurálható minden kipróbálójának az igényéhez igazítva.

Karbantartóként használhatod még a CCleaner Slim, illetve a Wise Care 365, vagy a Kcleaner az utóbbi szoftver inkább privátabb rendszertisztítási feladatokra lett létrehozva. Mindegyik alternatíva teljesen ingyenesen használható.

A BleachBit nevű alkalmazás abban az esetben lehet hasznos a számodra ha egy ingyenes, böngészőkhöz, illetve az operációs rendszerhez tervezett jól konfigurálható karbantartó programot szeretnél használni. Elérhető hordozható változatban is.

BleachBit

BleachBit Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • modern kezelőfelület
 • Böngésző pucoló
 • Temp Mappa optimalizáló
 • fájl megsemmisítő funkció
 • szabad terület törlő funkció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
BleachBit letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BleachBit
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BleachBit Portable 4.6.02023-11-06 BleachBit Portable 4.6.0 (0)
  A BleachBit Portable Windows rendszer karbantartójával helyet szabadíthatsz fel, kiüríthető a lomtár, optimalizálható, pucolhatóak a […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.252022-10-22 Moo0 Disk Cleaner 1.25 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Glary Disk Cleaner 6.0.1.22023-11-29 Glary Disk Cleaner 6.0.1.2 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • Microsoft PC Manager 3.8.4.02023-11-26 Microsoft PC Manager 3.8.4.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]
 • Ashampoo WinOptimizer Free 26.00.202023-11-20 Ashampoo WinOptimizer Free 26.00.20 (0)
  Az Ashampoo WinOptimizer Free egy profi karbantartó alkalmazás amivel jobb teljesítményt lehet kihozni a számítógépből. Pucolja a […]