BleachBit Portable 4.2.0

A BleachBit Portable Windows rendszer karbantartójával helyet szabadíthatsz fel, kiüríthető a lomtár, optimalizálható, pucolhatóak a böngészők, illetve a merevlemez. A Magyar nyelvi támogatással rendelkező Free alkalmazással privát jellegű fájlokat is megsemmisíthetsz, törölhető vele a szabad hely a HDD-n, vagyis minden olyan optimalizáló funkció felfedezhető benne amit egy prémium kategóriás megoldásnál megszokhattunk. Nem kell telepíteni.

Ez a karbantartó az ingyenes All-in-one szoftver telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan tartalmaz számos olyan különleges opciót, amivel a merevlemezen felhalmozódott fájlokat adott terület szerint távolíthatod el, így egy optimalizáltabb Windows állapotot érhetsz el. A BleachBit Portable minden számítógép tulajdonosnak jól tud jönni. Ha telepítenéd ezt a változatot használd.

A BleachBit Portable letöltése után egy ZIP, tömörített fájlt kapsz, ezt csak maradéktalanul ki kell csomagolni, majd a szoftvert futtatni kell. A program egyetlen indítófelületen biztosít minden olyan funkciót, amit támogat, ezeket manuálisan lehet kiválasztani, majd futtatni a profil szerint létrehozott keresési feladatot.

A BleachBit Portable egy igazán széleskörű keresési opciót biztosít, hogy meg tudd tisztítani a merevlemezedet azoktól a fájloktól, amik helyet, illetve fölösleges erőforrásokat vonnak el a gépedtől. Támogatja a Böngészőket, itt értelemszerűen a népszerűbb motorok választhatóak ki.

A Windows-nál, a BleachBit Portable nevű alkalmazással szintén a munkafolyamat előzmények vehetőek figyelembe, átmeneti fájlok, vágólap előzmények, naplók, legutóbbi feladatok listája, vagyis elmondható, hogy minden olyan terület ami karbantartásra szorul.

A BleachBit Portable karbantartója tartalmaz még egy végleges fájlmegsemmisítőt, egyszerűen használható, ráadásul garantált eredményeket tud biztosítani. Mappákhoz, illetve egyetlen fájl esetén is támogatott. A szabad terület törlő funkciójával megakadályozható, hogy olyan tartalmakat lehessen visszaszerezni, amit korábban töröltél a gépedről.

Portable megfelelőjeként választható a Wise Registry Cleaner Portable a JoyoBox Cleaner Portable, illetve a Synei PC Cleaner Portable, ez a rendszer optimalizáló egy komplex szoftvercsomag.

A BleachBit Portable egy ingyenes karbantartócsomag a merevlemez, a böngészők, illetve a átmeneti munkafolyamat előzményeinek a törléséhez. Ezt a változatot nem kell telepíteni. Magyar nyelvi támogatással.

BleachBit Portable

BleachBit Portable Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Nem igényel installálást
 • korszerű rendszer optimalizálási módszerek akár az operációs rendszerhez
 • A böngészők pucolásához
 • hely felszabadítás
 • fájlok megsemmisítéséhez
 • Manuálisan választható ki a tisztítási terület
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
BleachBit Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BleachBit 4.2.0.17952021-05-09 BleachBit 4.2.0.1795 (0)
  A BleachBit egy nyílt forráskódú, szabadon kipróbálható karbantartó szoftver, amivel több módszerrel is tisztíthatod a […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.242019-07-11 Moo0 Disk Cleaner 1.24 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Ashampoo WinOptimizer Free 17.00.332021-05-01 Ashampoo WinOptimizer Free 17.00.33 (0)
  Az Ashampoo WinOptimizer Free egy profi karbantartó alkalmazás amivel jobb teljesítményt lehet kihozni a számítógépből. Pucolja a […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2372021-04-12 Glary Disk Cleaner 5.0.1.237 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • TweakPower 1.171 Beta2021-03-08 TweakPower 1.171 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]