Portable karbantartók

TweakPower Portable 2.052

A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás ( ingyenes ) tartalmaz böngésző, Registry, Merevlemez tisztítót. Az indítópult kezelőjével gyorsítható a Windows indulása. A telepítés nélkül használható Magyar nyelvű szoftverrel konfigurálási opciók is elérhetővé válnak.

Itt a népszerű, tekintélyes funkciófelhozatallal rendelkező karbantartó szoftver telepítést nem igénylő változata, ami minden olyan opciót biztosít azért hogy gyorsítani tudj a Windows működésén. A TweakPower Portable nem csak hogy ingyenes, Magyar nyelven is használható.

A TweakPower Portable letöltése után egy tömörített mappában találhatóak a futtatásához szükséges fájlok, a kicsomagolás után ha több gépen is szeretnéd használni, azt fel lehet másolni egy cserélhető adathordozóra, arról is teljes értékűen biztosít minden általa támogatott funkciót.

Legyen szó karbantartásról, Windows gyorsításról, vagy akár finomhangolási feladatokról, a TweakPower Portable minden szituációban optimális eredményeket biztosít. A funkcióit tekintve külön a beállításoknál kiválasztható a merevlemez, a böngészők, a regisztrációs adatbázis tisztítása. Itt külön kiválasztható, hogy mit vegyen figyelembe, illetve mit tegyen kizárásokhoz. A szoftver egykattintásos módban is használható, egy előre hozzáadott profilt vesz ebben az esetben figyelembe.

TweakPower Portable Windows optimalizálás:

A TweakPower Portable könnyedén tudja optimalizálni a rendszer beállításokat, ekkor gyorsabban állítható le a Windows, optimalizálható a merevlemez működésben, támogatja az SSD adathordozókat is. Az „élő hangolás” opció alatt automatikusan tisztítható a műveleti memória, a TweakPower Portable adott kritériumok megadása szerint teljesen önállóan képes tisztítani a böngészőket. A TweakPower Portable nevű karbantartóval biztonsági mentéseket is készíthetsz a beállításjegyzékek értékeiről, kezdeményezhetsz rendszer visszaállítási pontok készítését, hozzáférhetsz az adatvédelmi központhoz, ott az igényeid szerint konfigurálhatod a Windows-t.

Ha esetleg túl sok funkciót tartalmazna, egyszerűbb alkalmazást szeretnél használni a Windows teljesítményének a javításának a céljából, kipróbálhatod még a CCleaner Portable, privát takarításokhoz a KCleaner Portable nevű programot. A merevlemez tisztításához az egyik legnépszerűbb, ingyenes megfelelője a Wise Disk Cleaner Portable.

A TweakPower Portable nevű alkalmazással biztonsági mentéseket készíthetsz, tisztíthatod a merevlemezt, a regisztrációs adatbázist, illetve a böngészőket. Profi Windows optimalizáló, konfiguráló szoftver. Ingyenes, Magyar nyelvű.

TweakPower Portable

TweakPower Portable Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • nem kell telepíteni
 • Merevlemez, böngésző tisztító
 • Registry tisztító
 • Biztonsági mentésekhez
 • Windows konfiguráló funkció
 • indítópult kezelő
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
TweakPower Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TweakPower Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TweakPower 2.0522024-02-20 TweakPower 2.052 (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • HDCleaner Portable 2.0692024-04-08 HDCleaner Portable 2.069 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • HiBit Uninstaller 3.2.102024-04-09 HiBit Uninstaller 3.2.10 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • HiBit Uninstaller Portable 3.2.102024-04-09 HiBit Uninstaller Portable 3.2.10 (0)
  A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító […]
 • Fortect 6.2.0.02024-03-18 Fortect 6.2.0.0 (0)
  A Fortect modern szolgáltatásokat biztosít a Registry, illetve a merevlemez tisztításához amivel akár a Windows rendszert gyorsítani […]

1 megjegyzés

Kocsis Ferenc 2022-02-22 at 15:04

Köszönöm! 🙂 Hála érte nektek!

Válasz

Szólj hozzá