Pegasun System Utilities Portable 5.00

A Pegasun System Utilities egy telepítés nélküli használatra kifejlesztett karbantartó, konfiguráló program ami rengeteg hasznos eszközzel rendelkezik. Böngésző, merevlemez, Registry tisztítóval, Profilos Windows gyorsító kiterjesztéssel. Konfigurálni lehet vele az automatikusan induló programok listáját, vírus keresések kezdeményezhetőek, rendszer informáló, fájl titkosító, törlő, feladatkezelő funkciók használhatóak a kipróbálásával. Free alkalmazás.

A komoly funkcionális támogatottsággal jellemezhető szoftver segítségével karban tarthatunk, konfigurálhatunk, illetve rendszer információkat lehet megjeleníteni a legfontosabb területekről. A Pegasun System Utilities Portable nem igényel installációt.

A szoftver, a Pegasun System Utilities Portable letöltése után azt egy tömörített fájlban találhatjuk meg, azt csak ki kell csomagolni, majd futtatni kell a szoftvert. A szükséges funkciókat egy áttekinthető felhasználói felületen lehet kiválasztani. A Pegasun System Utilities Portable telepíthető kiadásban is beszerezhető.

Funkcionálisan felhasználható karbantartásra a merevlemezhez, a rendszer leíróhoz, az átmeneti mappákhoz. Konfigurálhatóak azok a Windows területek vele amiket rendszeresen szükséges lehet módosítani, ilyen esetleg az indítópult, illetve a feladatkezelője amivel áttekinthetőek azok a folyamatok amik elindulnak az operációs rendszerrel.

Tartalmaz egy egyszerűbb víruskeresőt, fájl megsemmisítőt, titkosítót, a Wise Care 365 Portable megoldásával ellentétben az összes eszköz a program letöltése után teljes mértékben rendelkezésre áll. Létre hozhatunk biztonsági mentéseket, áttekinthetőek az időzített feladatok, ezek csak néhány olyan jellemzője amihez viszonylag nehezebb hozzáférni, a szoftverrel ez már nem probléma.

A Pegasun System Utilities Portable egy profil szerint előre konfigurált Windows gyorsítót is tartalmaz amit a megtervezésének köszönhetően nagyon egyszerűen tudunk használni. Ekkor a végeredmény azonnal érzékelhető, vagyis az operációs rendszer azonnali gyorsulása tapasztalható.

A CCleaner Portable karbantartója némileg közkedveltebb, ez az egyszeri profilban eltárolható beállításoknak köszönheti, így kevesebb felhasználói beavatkozás szükséges a használatakor. Szintén nem kell telepíteni.

A Pegasun System Utilities Portable képes jobb teljesítményt kihozni a Windows rendszerből a fölösleges összetevők, munkafolyamat előzmények eltávolításával, illetve az optimálisabb konfigurációs értékek alkalmazásával. Ingyenes.

Pegasun System Utilities Portable

Pegasun System Utilities Portable Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • nem kell telepíteni
 • Windows gyorsító
 • Merevlemez tisztító
 • Konfiguráló eszközök
 • Rendszer információk megjelenítése
 • feladatkezelő
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://pegasun.com/system-utilities


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Pegasun System Utilities Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Argente Utilities 1.0.7.02016-06-02 Argente Utilities 1.0.7.0 (0)
  Az Argente Utilities egy széleskörű lehetőségeket biztosító multifunkciós karbantartó szoftver ami tartalmaz registry pucolót, […]
 • HDCleaner Portable 2.010 Beta2021-10-04 HDCleaner Portable 2.010 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • TweakPower 2.001 Beta2021-09-21 TweakPower 2.001 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • TweakPower Portable 2.001 Beta2021-09-21 TweakPower Portable 2.001 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • ACleaner 5.02019-05-17 ACleaner 5.0 (0)
  Az ACleaner nevű karbantartó szoftverrel optimalizálható az operációs rendszer, jobb teljesítményt tudsz kihozni belőle. A program […]