Karbantartó szoftverek

Glary Disk Cleaner 6.0.1.12

A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti fájlokat. Az alábbi Free alkalmazásként futtatható karbantartó minden fontosabb területet figyelembe vesz a vizsgálatok során, takarítja böngészőt, a merevlemezt, vagyis a HDD-t a Windows által generált naplófájlokat. Magyar nyelvű. Manuálisan, vagy automatikusan is futtatható a karbantartás a hatékonyabb eredmények eléréséhez.

Nem csak hogy a telepített programjaid tudnak rengeteg olyan fájl maradványt felhalmozni az évek folyamán amik érdembeli hasznot nem szolgálnak, hanem maga a Windows is. Ezek eltávolításával helyet, némi teljesítményt tudsz nyerni. Egy kifejezetten erre a feladatra tervezett karbantartó program a Glary Disk Cleaner, ami ezen a területen számos fejlett lehetőséget biztosít. A szoftver a Glary Utilities rendszer optimalizáló részeként is elérhető. Ha csak ezen funkcióját akarod igénybe venni, akkor kifejezetten rá van szükséged.

A szoftver, a Glary Disk Cleaner telepítése néhány kattintással végrehajtható, ahol néhány alapinformáció megadásával azonnal használható állapotba kerül. Az installálás során felajánlja, hogy a fejlesztő teljes csomagját is letölti, természetesen ez opcionális és tiltható ha nincs rá szükség mivel arra másik megoldást használunk.

Glary Disk Cleaner használata:

A Glary Disk Cleaner első indulását követően azonnal át is vizsgálja a számítógépet, egy áttekinthető listán, kategorizálva jeleníti meg a találati eredményeket. Kézzel lehet beállítani hogy milyen tartalmakat töröljön, azt akár hely felszabadításként is tapasztalható mint karbantartási eredmény. Átvizsgálja a lomtárat, a rendszer ideiglenes mappáit, a böngészők előzményeit, itt támogatja a Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera böngészőmotorokat. A Glary Disk Cleaner karbantartó szoftverhez egyéni gyorsítótár mappákat is hozzáadhatunk.

Igény esetén az általa végrehajtott tevékenységeket napló formájában el lehet menteni, később meg lehet azokat tekinteni. Az esetleges balul sikerült folyamatok bármikor visszaállíthatóak. Így a Glary Disk Cleaner minden felhasználói körnek kedvez, kezdőknek is megfelel.

Glary Disk Cleaner alternatívák:

A kínálatunkat tekintve a Glary Disk Cleaner-hez hasonló funkciókat biztosít a CCleaner, ami némileg más megközelítést használ, egy másik merevlemez specialista karbantartó a Wise Disk Cleaner, ami szintén ingyenesen érhető el, ráadásul hordozható változatban is beszerezhető. A Glary Disk Cleaner merevlemez pucoláshoz nélkülözhetetlen.

A Glary Disk Cleaner karbantartójával optimalizálható, tisztítható a merevlemez a fölösleges fájloktól, minden jellemzőbb elszemetelődésre hajlamos területet figyelembe vesz. Ilyen a böngészők, a lomtár, átmeneti tároló mappák. Magyar nyelvű, ingyenes változat. 

Glary Disk Cleaner

Glary Disk Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • merevlemez pucoló szoftver
 • támogatja a böngészőket is
 • kézzel választható ki hogy mit töröljön
 • menthető jelentések
 • a telepítésekor felajánlja további szoftverek letöltését erre érdemes odafigyelni
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.glarysoft.com/disk-cleaner/
Glary Disk Cleaner letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glary Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0722024-05-10 HDCleaner Portable 2.072 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Wise Disk Cleaner 11.1.12024-04-24 Wise Disk Cleaner 11.1.1 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten, csak egyszer kell […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 11.1.12024-04-24 Wise Disk Cleaner Portable 11.1.1 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • Disk Cleanup Free 2.0.12024-02-09 Disk Cleanup Free 2.0.1 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.252022-10-22 Moo0 Disk Cleaner 1.25 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]

Szólj hozzá