Glary Disk Cleaner 5.0.1.253

A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti fájlokat. Az alábbi Free alkalmazásként futtatható karbantartó minden fontosabb területet figyelembe vesz a vizsgálatok során, takarítja böngészőt, a merevlemezt, vagyis a HDD-t a Windows által generált naplófájlokat. Magyar nyelvű. Manuálisan, vagy automatikusan is futtatható a karbantartás a hatékonyabb eredmények eléréséhez.

Nem csak hogy a telepített programjaid tudnak rengeteg olyan fájl maradványt felhalmozni az évek folyamán amik érdembeli hasznot nem szolgálnak, hanem maga a Windows is. Ezek eltávolításával helyet, némi teljesítményt tudsz nyerni. Egy kifejezetten erre a feladatra tervezett karbantartó program a Glary Disk Cleaner, ami ezen a területen számos fejlett lehetőséget biztosít. A szoftver a Glary Utilities rendszer optimalizáló részeként is elérhető. Ha csak ezen funkcióját akarod igénybe venni, akkor kifejezetten rá van szükséged.

A szoftver, a Glary Disk Cleaner telepítése néhány kattintással végrehajtható, ahol néhány alapinformáció megadásával azonnal használható állapotba kerül. Az installálás során felajánlja, hogy a fejlesztő teljes csomagját is letölti, természetesen ez opcionális és tiltható ha nincs rá szükség mivel arra másik megoldást használunk.

Glary Disk Cleaner használata:

A Glary Disk Cleaner első indulását követően azonnal át is vizsgálja a számítógépet, egy áttekinthető listán, kategorizálva jeleníti meg a találati eredményeket. Kézzel lehet beállítani hogy milyen tartalmakat töröljön, azt akár hely felszabadításként is tapasztalható mint karbantartási eredmény. Átvizsgálja a lomtárat, a rendszer ideiglenes mappáit, a böngészők előzményeit, itt támogatja a Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera böngészőmotorokat.

Igény esetén az általa végrehajtott tevékenységeket napló formájában el lehet menteni, később meg lehet azokat tekinteni. Az esetleges balul sikerült folyamatok bármikor visszaállíthatóak. Így a Glary Disk Cleaner minden felhasználói körnek kedvez, kezdőknek is megfelel.

Glary Disk Cleaner alternatívák:

A kínálatunkat tekintve a Glary Disk Cleaner-hez hasonló funkciókat biztosít a CCleaner, ami némileg más megközelítést használ, egy másik merevlemez specialista karbantartó a Wise Disk Cleaner, ami szintén ingyenesen érhető el, ráadásul hordozható változatban is beszerezhető. A Glary Disk Cleaner merevlemez pucoláshoz nélkülözhetetlen.

A Glary Disk Cleaner karbantartójával optimalizálható, tisztítható a merevlemez a fölösleges fájloktól, minden jellemzőbb elszemetelődésre hajlamos területet figyelembe vesz. Ilyen a böngészők, a lomtár, átmeneti tároló mappák. Magyar nyelvű, ingyenes változat. 

Glary Disk Cleaner

Glary Disk Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • merevlemez pucoló szoftver
 • támogatja a böngészőket is
 • kézzel választható ki hogy mit töröljön
 • menthető jelentések
 • a telepítésekor felajánlja további szoftverek letöltését erre érdemes odafigyelni
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.glarysoft.com/disk-cleaner/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glary Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.011 Beta2021-11-23 HDCleaner Portable 2.011 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Wise Disk Cleaner 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner 10.7.2.800 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.800 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • Clever Privacy Cleaner Free 8.82020-12-09 Clever Privacy Cleaner Free 8.8 (0)
  A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a […]
 • Disk Cleanup Free 2.62020-10-14 Disk Cleanup Free 2.6 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]