Glary Disk Cleaner 5.0.1.146

A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti fájlokat. Az alábbi Free alkalmazásként futtatható karbantartó minden fontosabb területet figyelembe vesz a vizsgálatok során, takarítja böngészőt, a merevlemezt, a Windows által generált naplófájlokat. Magyar nyelvű.

Nem csak hogy a telepített programjaid tudnak rengeteg olyan fájl maradványt felhalmozni az évek folyamán amik érdembeli hasznot nem szolgálnak, hanem maga a Windows is. Ezek eltávolításával helyet, némi teljesítményt tudsz nyerni. Egy kifejezetten erre a feladatra tervezett karbantartó program a Glary Disk Cleaner, ami ezen a területen számos fejlett lehetőséget biztosít. A szoftver a Glary Utilities rendszer optimalizáló részeként is elérhető. Ha csak ezen funkcióját akarod igénybe venni, akkor kifejezetten rá van szükséged.

A szoftver telepítése néhány kattintással végrehajtható, ahol néhány alapinformáció megadásával azonnal használható állapotba kerül. Az installálás során felajánlja, hogy a fejlesztő teljes csomagját is letölti, természetesen ez opcionális és tiltható.

Glary Disk Cleaner használata:

A Glary Disk Cleaner első indulását követően azonnal át is vizsgálja a számítógépet, egy áttekinthető listán, kategorizálva jeleníti meg a találati eredményeket. Itt a felhasználó maga döntheti el hogy mit akar törölni és mit szeretne megtartani. Átvizsgálja a lomtárat, a rendszer ideiglenes mappáit, a böngészők előzményeit, itt támogatja a Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera böngészőmotorokat.

Igény esetén az általa végrehajtott tevékenységeket napló formájában el lehet menteni, később meg lehet azokat tekinteni. Az esetleges balul sikerült folyamatok bármikor visszaállíthatóak.

Glary Disk Cleaner alternatívák:

A kínálatunkat tekintve a Glary Disk Cleaner-hez hasonló funkciókat biztosít a CCleaner, ami némileg más megközelítést használ, egy másik merevlemez specialista karbantartó a Wise Disk Cleaner, ami szintén ingyenesen érhető el, ráadásul hordozható változatban is beszerezhető. A Glary Disk Cleaner merevlemez pucoláshoz nélkülözhetetlen.

A Glary Disk Cleaner egy merevlemez takarító alkalmazás, amivel a telepített programjaid, illetve maga a Windows által visszahagyott előzményektől szabadulhatsz meg egyszerűen. Opcionálisan kézzel választhatod ki hogy mit távolítson el.

Glary Disk Cleaner

Glary Disk Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • merevlemez pucoló szoftver
 • támogatja a böngészőket is
 • kézzel választható ki hogy mit töröljön
 • menthető jelentések
 • a telepítésekor felajánlja további szoftverek letöltését erre érdemes odafigyelni
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.glarysoft.com/disk-cleaner/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glary Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Disk Cleaner 9.76.6932018-07-09 Wise Disk Cleaner 9.76.693 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is. Tud töredezettség […]
 • SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.13262017-06-28 SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.1326 (0)
  Az SBMAV Disk Cleaner nevű karbantartó szoftver segít megtisztítani a merevlemezedet a fölösleges fájloktól. Tartalmaz még duplikátum […]
 • WinASO Disk Cleaner 2.9.02016-07-10 WinASO Disk Cleaner 2.9.0 (0)
  A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon fájlokat […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 9.76.6932018-07-10 Wise Disk Cleaner Portable 9.76.693 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]