Glary Disk Cleaner 5.0.1.176

A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti fájlokat. Az alábbi Free alkalmazásként futtatható karbantartó minden fontosabb területet figyelembe vesz a vizsgálatok során, takarítja böngészőt, a merevlemezt, vagyis a HDD-t a Windows által generált naplófájlokat. Magyar nyelvű. Kiváló támogatással rendelkezik. Manuálisan, illetve automatikusan is használható.

Nem csak hogy a telepített programjaid tudnak rengeteg olyan fájl maradványt felhalmozni az évek folyamán amik érdembeli hasznot nem szolgálnak, hanem maga a Windows is. Ezek eltávolításával helyet, némi teljesítményt tudsz nyerni. Egy kifejezetten erre a feladatra tervezett karbantartó program a Glary Disk Cleaner, ami ezen a területen számos fejlett lehetőséget biztosít. A szoftver a Glary Utilities rendszer optimalizáló részeként is elérhető. Ha csak ezen funkcióját akarod igénybe venni, akkor kifejezetten rá van szükséged.

A szoftver, a Glary Disk Cleaner telepítése néhány kattintással végrehajtható, ahol néhány alapinformáció megadásával azonnal használható állapotba kerül. Az installálás során felajánlja, hogy a fejlesztő teljes csomagját is letölti, természetesen ez opcionális és tiltható ha nincs rá szükség mivel arra másik megoldást használunk.

Glary Disk Cleaner használata:

A Glary Disk Cleaner első indulását követően azonnal át is vizsgálja a számítógépet, egy áttekinthető listán, kategorizálva jeleníti meg a találati eredményeket. Itt a felhasználó maga döntheti el hogy mit akar törölni és mit szeretne megtartani. Átvizsgálja a lomtárat, a rendszer ideiglenes mappáit, a böngészők előzményeit, itt támogatja a Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera böngészőmotorokat.

Igény esetén az általa végrehajtott tevékenységeket napló formájában el lehet menteni, később meg lehet azokat tekinteni. Az esetleges balul sikerült folyamatok bármikor visszaállíthatóak.

Glary Disk Cleaner alternatívák:

A kínálatunkat tekintve a Glary Disk Cleaner-hez hasonló funkciókat biztosít a CCleaner, ami némileg más megközelítést használ, egy másik merevlemez specialista karbantartó a Wise Disk Cleaner, ami szintén ingyenesen érhető el, ráadásul hordozható változatban is beszerezhető. A Glary Disk Cleaner merevlemez pucoláshoz nélkülözhetetlen.

A Glary Disk Cleaner karbantartójával optimalizálható, tisztítható a merevlemez a fölösleges fájloktól, minden jellemzőbb elszemetelődésre hajlamos területet figyelembe vesz. Ilyen a böngészők, a lomtár, átmeneti tároló mappák. Magyar nyelvű, ingyenes változat. 

Glary Disk Cleaner

Glary Disk Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • merevlemez pucoló szoftver
 • támogatja a böngészőket is
 • kézzel választható ki hogy mit töröljön
 • menthető jelentések
 • a telepítésekor felajánlja további szoftverek letöltését erre érdemes odafigyelni
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.glarysoft.com/disk-cleaner/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glary Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Disk Cleaner 10.2.32019-07-11 Wise Disk Cleaner 10.2.3 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.13262017-06-28 SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.1326 (0)
  Az SBMAV Disk Cleaner nevű karbantartó szoftver segít megtisztítani a merevlemezedet a fölösleges fájloktól. Tartalmaz még duplikátum […]
 • WinASO Disk Cleaner 2.9.02016-07-10 WinASO Disk Cleaner 2.9.0 (0)
  A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon fájlokat […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.242019-07-11 Moo0 Disk Cleaner 1.24 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]