Wise Disk Cleaner 10.9.7.813

A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten, csak egyszer kell beállítani. Tud töredezettség mentesíteni, a böngésző előzményeket takarítani, Windows összetevőket eltávolítani. Free alkalmazás. Magyar nyelvű. Karbantartáshoz kötelező kellék.

A rendszeresen használt számítógépen a háttérben olyan fájlok összetevők is összegyűlhetnek amik mérete csak foglalja az értékes rendelkezésre álló szabad tárhelyet, de ezek között olyanokkal is találkozhatunk amik akár rendszer lassulások kiváltói is lehetnek, ezt képes felszámolni a szóban forgó szoftver, vagyis a Wise Disk Cleaner. Mindenképp érdemes kipróbálni.

A Wise Disk Cleaner letöltése után a szoftvert néhány lépésben telepíteni tudod, ezt követően azonnal használható, elérhető minden általa támogatott karbantartási funkció. Manuálisan lehet meghatározni hogy milyen fájlokat távolítsunk el a merevlemezről, tehát a hely felszabadításhoz tartozó fájlok a gép használója szerint konfigurálhatóak a karbantartás módszere alapján.

Az általános tisztító funkciója átvizsgálja multimédiás, böngésző és rendszer előzményeinket továbbá a futtatott alkalmazások által visszamaradt szemetet, a Wise Disk Cleaner különlegessége hogy a vizsgálat az egyik leggyorsabb a kategóriájában. Fejlett tisztítója pár kattintással szabadítja fel merevlemezünket. Felületén a Windows összetevők között is tudunk tallózni és el tudjuk azokat távolítani amik sosem voltak használva.

A Wise Disk Cleaner letölthető hordozható változatban is. Ha már HDD kezelő programmal állunk szemben, töredezettség mentesítésre is alkalmas. Időzíthető, ingyenes Magyar. Kiadási megjegyzések. A Wise Disk Cleaner kezelőfelülete a lehető legegyszerűbbre, informatívabbra sikeredett, így kezdők, jártasak egyaránt könnyen elsajátíthatják a legalapvetőbb általa szolgáltatott funkciókat. Általános tisztítás esetén lehetőség van mindet rá bízni, vagy akár kézzel is megadhatod hogy mit távolítson el, pucoljon ki. Böngészők esetén a Wise Disk Cleaner külön döntési lehetőséget ad az előzmények, nyomkövető sütik, kitöltési előzmények jelszavak adminisztrálására. A Wise Disk Cleaner lemezterület felszabadításhoz is tökéletes.

Wise Disk Cleaner – Merevlemez töredezettség mentesítővel

Töredezettség mentesítéskor meghatározhatod hogy melyik partíciót vizsgálja át és optimalizálja. A folyamat végeztével le tudja állítani a gépet, tehát egyszeri konfigurációval önállóan dolgozik.

A Wise Disk Cleaner beállításai között megválasztható hogy a fölösleges elemeket milyen módszerrel törölje, a lassabb nagyobb biztonságot kölcsönöz az utólagos visszaállítási kísérletek ellen. Itt van arra mód hogy egy gyorsindító ikont létrehozz, amivel egyetlen kattintással végrehajtható a tisztítás. Természetesen a megőrizendő tartalmakat hozzá lehet adni a kizárásokhoz. Ha több funkcióra vágysz, kipróbálhatod a Wise Care 365 megoldását, esetleg a SBMAV Disk Cleaner nevű szoftvert.

A Wise Disk Cleaner egy fejlett merevlemez pucoló szoftver, ami egy kattintással, illetve időzítve is futtatható. Modern megjelenés, könnyű használat jellemzi. Tartalmaz egy beépített töredezettség mentesítő funkciót is. Magyar nyelvű, ingyenes kiadás. 

Wise Disk Cleaner

Wise Disk Cleaner  összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • merevlemez tisztítási munkafolyamatokhoz

 • időzíthető

 • beépített töredezettség mentesítő

 • Windows összetevők eltávolítása

 • böngésző és program előzmény takarító

 • Magyar nyelvű
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.wisecleaner.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Wise Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Disk Cleaner Portable 10.9.7.8132022-12-30 Wise Disk Cleaner Portable 10.9.7.813 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • Argente Disk Cleaner 2.0.0.62023-01-01 Argente Disk Cleaner 2.0.0.6 (0)
  Az Argente Disk Cleaner egy Magyar nyelven is használható komplett rendszertakarító alkalmazás. Gyorsabbá tehető a segítségével a […]
 • Wise Registry Cleaner 10.9.1.7082023-01-20 Wise Registry Cleaner 10.9.1.708 (0)
  A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2852023-01-16 Glary Disk Cleaner 5.0.1.285 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • Disk Cleanup Free 2.0.12022-09-24 Disk Cleanup Free 2.0.1 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]