Biztonsági mentés készítő programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Biztonsági mentés

 • A Kopia egy felhő alapon is támogatott biztonsági mentés készítő program amivel a fontosabb fájlokról tudunk titkosított másolatokat létrehozni. A Free alkalmazás akár a kezdő Windows tulajdonosok számára is néhány lépésben konfigurálható, elkészíthető, illetve vissza is állítható.

  Kopia 0.12.0

  A Kopia egy felhő alapon is támogatott biztonsági mentés készítő program amivel a fontosabb fájlokról tudunk titkosított másolatokat létrehozni. A Free alkalmazás akár a kezdő Windows tulajdonosok számára is néhány lépésben konfigurálható, elkészíthető, illetve vissza is állítható.

  olvasd tovább...

 • A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott területen szükséges. A biztonsági másolatokat lehet vele titkosítani, azt FTP tárhelyre is fel lehet másolni, vagy DVD lemezre is kiírhatod. Időzíthető feladatokkal.

  Backup4all 9.8.677

  A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott területen szükséges. A biztonsági másolatokat lehet vele titkosítani, azt FTP tárhelyre is fel lehet másolni, vagy DVD lemezre is kiírhatod. Időzíthető feladatokkal.

  olvasd tovább...

 • Az FBackup mentések készítésére alkalmas ingyenes, remek program. Ez a Free alkalmazás számos egyedi beállítást, különleges szolgáltatást biztosít, ezt akár hálózaton keresztül is támogatja. A végeredmény tömörítésére is képes, így gazdaságosabban tárolható. Kép, illetve dokumentum tartalmakról biztonsági mentések létrehozásához is kiváló. 

  FBackup 9.8.677

  Az FBackup mentések készítésére alkalmas ingyenes, remek program. Ez a Free alkalmazás számos egyedi beállítást, különleges szolgáltatást biztosít, ezt akár hálózaton keresztül is támogatja. A végeredmény tömörítésére is képes, így gazdaságosabban tárolható. Kép, illetve dokumentum tartalmakról biztonsági mentések létrehozásához is kiváló. 

  olvasd tovább...

 • A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat archiválhatod, ezzel kerülvén el az adatvesztés kockázatát. A szoftver akár teljes meghajtókat is figyelembe tud venni, menteni FTP-re, vagy bármely hálózati útvonalon tud, természetesen a merevlemezeden is tárolhatod azokat. Időízheted.

  Backup4all Lite 9.8.677

  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat archiválhatod, ezzel kerülvén el az adatvesztés kockázatát. A szoftver akár teljes meghajtókat is figyelembe tud venni, menteni FTP-re, vagy bármely hálózati útvonalon tud, természetesen a merevlemezeden is tárolhatod azokat. Időízheted.

  olvasd tovább...

 • Az Easy Backup egy profi biztonsági mentés készítő szoftver amivel a pótolhatatlan tartalmakról lehet létrehozni amik akár titkosítottan, biztonságosan tárolhatóak. A szoftverrel Bootolható, helyreállítási meghajtókat, illetve lemezképeket is létre lehet hoznunk. A Backupok készítéséhez futtatható szoftver mappában található tartalmakhoz, egy teljes meghajtóhoz, Windows klónozásához is időzítetten futtatható, egy profilban létrehozott beállítással lehet futtatni, hogy naponta, havonta, évente készítse el a biztonsági mentésekkel tervezett archívum tartalmakat. A Free alkalmazással a biztonsági mentéseket a számítógépen, illetve Online szervereken is el lehet tárolnunk. Dropbox, OnDrive, GDrive, iCloud szerverekhez használható.

  Easy Backup 2023.10.0

  Az Easy Backup egy profi biztonsági mentés készítő szoftver amivel a pótolhatatlan tartalmakról lehet létrehozni amik akár titkosítottan, biztonságosan tárolhatóak. A szoftverrel Bootolható, helyreállítási meghajtókat, illetve lemezképeket is létre lehet hoznunk. A Backupok készítéséhez futtatható szoftver mappában található tartalmakhoz, egy teljes meghajtóhoz, Windows klónozásához is időzítetten futtatható, egy profilban létrehozott beállítással lehet futtatni, hogy naponta, havonta, évente készítse el a biztonsági mentésekkel tervezett archívum tartalmakat. A Free alkalmazással a biztonsági mentéseket a számítógépen, illetve Online szervereken is el lehet tárolnunk. Dropbox, OnDrive, GDrive, iCloud szerverekhez használható.

  olvasd tovább...