Biztonsági mentés készítő programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Biztonsági mentés

 • Az IDrive nevű alkalmazással igény szerint tudsz biztonsági mentéseket készíteni, majd azt Online tárolni. A szoftver az egyik legegyszerűbb megoldást biztosítja ehhez. A program támogatja annak a lehetőségét, hogy manuálisan válaszd ki milyen tartalmakról szeretnél biztonsági mentést készíteni, legyenek azok dokumentumok, videók, képek, vagy bármilyen fájl. Ingyenesen csak 5GB adatot támogat.

  IDrive 6.7.4.25

  Az IDrive nevű alkalmazással igény szerint tudsz biztonsági mentéseket készíteni, majd azt Online tárolni. A szoftver az egyik legegyszerűbb megoldást biztosítja ehhez. A program támogatja annak a lehetőségét, hogy manuálisan válaszd ki milyen tartalmakról szeretnél biztonsági mentést készíteni, legyenek azok dokumentumok, videók, képek, vagy bármilyen fájl. Ingyenesen csak 5GB adatot támogat.

  olvasd tovább...

 • A SyncBackFree egy profil szerint konfigurálható biztonsági mentés készítő szoftver Windows operációs rendszerhez. Az alkalmazással szinkronizálni is lehet az előre kiválasztott mappák tartalmát, a beállításainál időzíthető, FTP fájlkezelőként ahol az előzőleg leírt munkafolyamat végezhető el. Egyszeri konfiguráció után teljesen automatikusan szinkronizál. Magyar nyelvű.

  SyncBackFree 10.2.39.0

  A SyncBackFree egy profil szerint konfigurálható biztonsági mentés készítő szoftver Windows operációs rendszerhez. Az alkalmazással szinkronizálni is lehet az előre kiválasztott mappák tartalmát, a beállításainál időzíthető, FTP fájlkezelőként ahol az előzőleg leírt munkafolyamat végezhető el. Egyszeri konfiguráció után teljesen automatikusan szinkronizál. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • Az Iperius Backup Free segít, hogy biztonsági mentést tudj készíteni a számodra fontosabbak ítélt tartalmakról. Az így létrehozott archívumokat több módszer szerint is el lehet tárolni, Legyen az FTP, hagyományos hálózati útvonal, vagy akár a PC merevlemeze. Rengeteg speciális beállítást tartalmaz, kizárásokat is alkalmazhatsz.

  Iperius Backup Free 7.6.4

  Az Iperius Backup Free segít, hogy biztonsági mentést tudj készíteni a számodra fontosabbak ítélt tartalmakról. Az így létrehozott archívumokat több módszer szerint is el lehet tárolni, Legyen az FTP, hagyományos hálózati útvonal, vagy akár a PC merevlemeze. Rengeteg speciális beállítást tartalmaz, kizárásokat is alkalmazhatsz.

  olvasd tovább...

 • Az Easy Backup egy profi biztonsági mentés készítő szoftver amivel a pótolhatatlan tartalmakról lehet létrehozni amik akár titkosítottan, biztonságosan tárolhatóak. A szoftverrel Bootolható, helyreállítási meghajtókat, illetve lemezképeket is létre lehet hoznunk. A Backupok készítéséhez futtatható szoftver mappában található tartalmakhoz, egy teljes meghajtóhoz, Windows klónozásához is időzítetten futtatható, egy profilban létrehozott beállítással lehet futtatni, hogy naponta, havonta, évente készítse el a biztonsági mentésekkel tervezett archívum tartalmakat. A Free alkalmazással a biztonsági mentéseket a számítógépen, illetve Online szervereken is el lehet tárolnunk. Dropbox, OnDrive, GDrive, iCloud szerverekhez használható.

  Easy Backup 2022.9.8

  Az Easy Backup egy profi biztonsági mentés készítő szoftver amivel a pótolhatatlan tartalmakról lehet létrehozni amik akár titkosítottan, biztonságosan tárolhatóak. A szoftverrel Bootolható, helyreállítási meghajtókat, illetve lemezképeket is létre lehet hoznunk. A Backupok készítéséhez futtatható szoftver mappában található tartalmakhoz, egy teljes meghajtóhoz, Windows klónozásához is időzítetten futtatható, egy profilban létrehozott beállítással lehet futtatni, hogy naponta, havonta, évente készítse el a biztonsági mentésekkel tervezett archívum tartalmakat. A Free alkalmazással a biztonsági mentéseket a számítógépen, illetve Online szervereken is el lehet tárolnunk. Dropbox, OnDrive, GDrive, iCloud szerverekhez használható.

  olvasd tovább...

 • A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat archiválhatod, ezzel kerülvén el az adatvesztés kockázatát. A szoftver akár teljes meghajtókat is figyelembe tud venni, menteni FTP-re, vagy bármely hálózati útvonalon tud, természetesen a merevlemezeden is tárolhatod azokat. Időízheted.

  Backup4all Lite 9.7.624

  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat archiválhatod, ezzel kerülvén el az adatvesztés kockázatát. A szoftver akár teljes meghajtókat is figyelembe tud venni, menteni FTP-re, vagy bármely hálózati útvonalon tud, természetesen a merevlemezeden is tárolhatod azokat. Időízheted.

  olvasd tovább...