IDrive 6.7.3.43

Az IDrive nevű alkalmazással igény szerint tudsz biztonsági mentéseket készíteni, majd azt Online tárolni. A szoftver az egyik legegyszerűbb megoldást biztosítja ehhez. A program támogatja annak a lehetőségét, hogy manuálisan válaszd ki milyen tartalmakról szeretnél biztonsági mentést készíteni, legyenek azok dokumentumok, videók, képek, vagy bármilyen fájl. Ingyenesen csak 5GB adatot támogat.

Biztonsági mentések készítésére a Windows beépített szolgáltatása biztosít hatékony megoldást, ha te az adataidat, Online szeretnéd eltárolni, képeket, videókat, dokumentumokat, itt egy igen különleges teljes körű megoldást biztosító szoftver az IDrive. A program egyik érdekessége hogy a tartalmaid célspecifikus Backup készítését támogatja.

Az IDrive letöltése, illetve a telepítése után létre kell hozni egy fiókot, ez az opció azért szükséges, hogy a tartalmaidhoz szükséges szolgáltatást el tudd érni. Csak ebben az esetben válik elérhetővé az összes funkciója.

Az IDrive indítása után elsőként ki kell választani azokat a tartalmakat amik a számodra pótolhatatlanok, ez szinte bármi lehet, szöveges dokumentumok, képek, videók, alkalmazások. Az ilyen jellegű feladatokat sokkal egyszerűbbé, gyorsabbá lehet tenni ha a szoftvert időzíted, itt aszerint lehet időintervallumot választani, hogy milyen feladatokra, illetve aktivitással használod a számítógépedet.

Az IDrive nevű alkalmazás mellett fel lehet hozni előnyös, illetve hátrányos tulajdonságokat is. A szoftver kereskedelmi termék, ingyenesen csak 5GB adat eltárolására lehet felhasználni, ez otthoni felhasználás, illetve limitált számú tartalmak biztonsági mentések készítéséhez bőségesen elég. Ha a szoftver megvásárolható változata mellett döntenél, akár a Windows ezen jellegű funkciójának a teljes értékű lecserélésére is felhasználható.

Modern biztonsági mentés kezelő megoldás az IDrive

Az IDrive kezelőfelülete egy általános konfigurációs Tools-okat tartalmazó beállításokat tartalmaz, megadható az időzítés, a visszaállítás módja, adat szinkronizálás, ekkor az esetleges változásokról lehet speciális Biztonsági mentés, helyreállítást készíteni.

Ha az IDrive helyett egy ingyenes, teljesen szabadon kipróbálható alternatívát szeretnél használni, választható az Uranium Backup Free, illetve az Fbackup nevű program, az utóbbival is mód van csak adott fájlok kiválasztására biztonsági mentés készítésének céljából.

Az IDrive egy 5GB adatig ingyenesen használható igen megbízható biztonsági mentés készítő szoftver, amivel szinkronizálható módon tudsz korszerű Backupot készíteni időzítve. Előre ki lehet választani hogy milyen fájlokra tartunk igényt. Kényelmes, optimális beállítási eszközökkel rendelkező program ami szinte bármilyen feladatra felhasználható. 

IDrive

IDrive Összefoglaló:

 • Biztonsági mentés készítő program
 • Ingyenesen 5GB adatot támogat
 • szinte bármilyen tartalom kiválasztható az adott feladathoz
 • szinkronizálás
 • a használata előtt létre kell hozni egy fiókot
 • időzíthető
 • egyszerű visszaállítási opciók
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.idrive.com/online-backup-features

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
IDrive
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
50,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FTP Rush 3.4.52021-10-24 FTP Rush 3.4.5 (0)
  Az FTP Rush egy ingyenes FTP kliens amivel a szükséges fájlkezelési funkciók támogatottak, fájlok szerkesztése, illetve az azok […]
 • Dropbox 133.4.40892021-10-23 Dropbox 133.4.4089 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]
 • GoodSync 11.8.8.92021-10-20 GoodSync 11.8.8.9 (0)
  A GoodSync egy professzionális biztonsági mentések létrehozására alkalmas szoftver. Az alkalmazással akár adott mappák tartalmát is […]
 • Backup4all Lite 9.3.4282021-10-18 Backup4all Lite 9.3.428 (0)
  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat […]
 • Google Drive 51.0.16.02021-10-16 Google Drive 51.0.16.0 (0)
  A Google Drive kliens szoftverével teljesen automatikusan szinkronizálni tudod fájljaidat, dokumentumaidat a számítógéped és a Drive […]