Personal Backup 6.2.3.0

A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt tartalmakról. Nagyon egyszerűen használható, számos speciális beállítást tartalmaz. Az így elkészült biztonsági mentéseket akár FTP tárhelyre is fel lehet tölteni. Időzíthető feladatokkal. Magyar nyelvű, Free alkalmazásként próbálható ki.

Mivel a számítógépünkön egyre több olyan fájlt tárolhatunk amik fontos adatokat, képeket, videókat tartalmaznak, az azok pótlása a későbbiek folyamán lehetetlen, fontos hogy biztonsági mentést készítsünk azokról. Kifejezetten erre a feladatra lett megtervezve az ingyenesen használható Personal Backup nevű alkalmazás, Magyar nyelvi támogatással is bír, így nagyon egyszerű a használata.

A Personal Backup letöltése után a telepítésekor megadható, hogy milyen funkciókhoz hozzon létre ikont az asztalon. A szoftver az első indítást követően egy beépített varázslófelületet biztosít, ahol a szóban forgó feladathoz szükséges opciók választhatóak ki. Többek között itt konfigurálható, hogy a biztonsági mentések mit tartalmazzanak, azt hová szeretnéd elmenteni, illetve helytakarékosságból akarod e azt tömöríteni.

Personal Backup – tömörített tartalmak kicsomagolásához

A szoftver szerencsére nem csak a számítógép merevlemezére tudja elmenteni az így elkészített archívumokat, hanem azt akár FTP tárhelyre is fel lehet tölteni, így azt bárhonnan el lehet érni, kizárólag internet kapcsolatra van szükség ehhez. Itt további beállításokra lesz szükség. Mivel az ilyen jellegű munkafolyamatok igen időigényesek lehetnek, természetesen időzítéseket is létrehozhatsz, így az előre megadott konfiguráció szerint teljesen automatikusan tud biztonsági mentést készíteni. Manuálisan is futtatható a Personal Backup ha csak adott szituációban volna rá szükség.

A Personal Backup a visszaállításban is teljes értékű támogatást nyújt, itt sincs szükség komolyabb ismeretekre. Az elkészült mentésekről tud napló fájlokat készíteni, azt össze lehet hasonlítani egy korábban készült példánnyal.

Alternatív megfelelőjeként használhatod még az Uranium Backup Free vagy az Fbackup nevű alkalmazást, az utóbbi program is az egyszerű, rugalmas használhatóságra koncentrál.

A Personal Backup egy ingyenes, Magyar nyelven használható biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, vele az elkészített mentéseket akár FTP tárhelyre is fel lehet tölteni. Azt tömörítheted, illetve titkosítani is lehet.

Personal Backup

Personal Backup Összefoglaló:

 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Időzíthető feladatok
 • FTP támogatás
 • a készített mentések összehasonlíthatóak a korábban elkészült példányokkal
 • Tömörítési, titkosítási opciók
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://personal-backup.rathlev-home.de/index-e.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Personal Backup
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FBackup 9.2.4052021-09-08 FBackup 9.2.405 (2)
  Az FBackup mentések készítésére alkalmas ingyenes, remek program. Ez a Free alkalmazás számos egyedi beállítást, különleges […]
 • BackUp Maker Standard Edition 7.0012014-08-05 BackUp Maker Standard Edition 7.001 (0)
  A BackUp Maker Standard Edition ideális hogy biztonsági mentéseket tudj létrehozni a számodra fontosabb tartalmakról, ez a Free […]
 • Backup4all Lite 9.2.4132021-09-22 Backup4all Lite 9.2.413 (0)
  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat […]
 • EaseUS Todo Backup Free 13.02020-12-08 EaseUS Todo Backup Free 13.0 (0)
  Az EaseUS Todo Backup Free biztonsági mentések készítésére ideális szoftver amivel néhány lépésben hajtható végre a folyamat, vele […]
 • CloneApp 2.15.6062020-10-25 CloneApp 2.15.606 (0)
  A CloneApp egy minimalista de mégis sokoldalú biztonsági mentések készítésére hivatott szoftver, amivel egyéni igények szerint lehet […]