Szoftver - SzoftHub.hu

Szoftver

 • A Defraggler töredezettségmentesítésre használható program, amely teljes mértékben képes leváltani a Windows szolgáltatását. Mindamellett hogy Free alkalmazásként használható Defragmentáló program, Magyar nyelven is tud.

  Defraggler 2.22.995

  A Defraggler töredezettségmentesítésre használható program, amely teljes mértékben képes leváltani a Windows szolgáltatását. Mindamellett hogy Free alkalmazásként használható Defragmentáló program, Magyar nyelven is tud.

  olvasd tovább...

 • Az ExtraDisks kiváló funkciókat biztosít virtuális meghajtókhoz, amivel fájl, mappa alapon, illetve titkosítva is létrehozhatunk. A szoftverrel a Windows szolgáltatásait, az ütemezett feladatokat is megtekinthetjük. Konfigurálhatjuk az indítási beállításokat, illetve az indítópultot amivel minimalizálhatjuk az indítási időt. A lemezkarbantartót, a meghajtó optimalizálót, a töredezettségmentesítő funkciót is megnyithatjuk. Parancssoros, illetve Powershell elemek futtatásához szükséges eszközöket használhatunk.

  ExtraDisks 23.12.1

  Az ExtraDisks kiváló funkciókat biztosít virtuális meghajtókhoz, amivel fájl, mappa alapon, illetve titkosítva is létrehozhatunk. A szoftverrel a Windows szolgáltatásait, az ütemezett feladatokat is megtekinthetjük. Konfigurálhatjuk az indítási beállításokat, illetve az indítópultot amivel minimalizálhatjuk az indítási időt. A lemezkarbantartót, a meghajtó optimalizálót, a töredezettségmentesítő funkciót is megnyithatjuk. Parancssoros, illetve Powershell elemek futtatásához szükséges eszközöket használhatunk.

  olvasd tovább...

 • A Nirlauncher egy telepítést nem igénylő számos hasznos Toolst tartalmazó programcsomag. A fontosabb lehetőségeit tekintve tartalmaz elveszett jelszavak visszaszerzésére alkalmas segédletet, hálózat monitorozót, süti kezelőt, rendszer informálót, Registry kezelőt, folyamat figyelőt. Természetesen ezt mind ingyenesen, vagyis Free alkalmazásként lehet használni. 

  Nirlauncher 1.30.8

  A Nirlauncher egy telepítést nem igénylő számos hasznos Toolst tartalmazó programcsomag. A fontosabb lehetőségeit tekintve tartalmaz elveszett jelszavak visszaszerzésére alkalmas segédletet, hálózat monitorozót, süti kezelőt, rendszer informálót, Registry kezelőt, folyamat figyelőt. Természetesen ezt mind ingyenesen, vagyis Free alkalmazásként lehet használni. 

  olvasd tovább...

 • A Defraggler Portable ideális alkalmazás arra hogy le tudd cserélni a Windows beépített töredezettség mentesítő szolgáltatását egy hatékonyabb és gyorsabb lehetőségeket biztosító hordozható alkalmazásra. Ez a változat nem igényel telepítést, hordozható változat. Magyar nyelvű.

  Defraggler Portable 2.22.995

  A Defraggler Portable ideális alkalmazás arra hogy le tudd cserélni a Windows beépített töredezettség mentesítő szolgáltatását egy hatékonyabb és gyorsabb lehetőségeket biztosító hordozható alkalmazásra. Ez a változat nem igényel telepítést, hordozható változat. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • A Disk Savvy egy merevlemez elemző, analizáló szoftver amely segítségével néhány pillanat alatt megtudható, hogy mely fájltípusok foglalják a legtöbb helyet. Ez a Free alkalmazás hely felszabadításban segédkezhet.

  Disk Savvy 15.7.16

  A Disk Savvy egy merevlemez elemző, analizáló szoftver amely segítségével néhány pillanat alatt megtudható, hogy mely fájltípusok foglalják a legtöbb helyet. Ez a Free alkalmazás hely felszabadításban segédkezhet.

  olvasd tovább...