Zenelejátszó

Zortam Mp3 Media Studio 31.90

A Zortam Mp3 Media Studio egy valódi zene mindenes szoftver ami automatikusan felkutatja az audió fájlokat. Az alábbi Free alkalmazás azok kategorizálásában, rendszerezésében, lejátszásukban is segédkezik. Tud Még CD-ket rippelni, konvertálni, Online rádiócsatornákat kezelni, ID3 tagok szerkesztéséhez. Magyar nyelven is használható. Ígéretes multimédiás Tools.

Ha a számítógépeden rengeteg audió tartalom található, az azok közötti navigáció igen nehézzé tud válni, egy adott fájl megtalálása rengeteg időt vesz el nem is beszélve arról hogy a lejátszás is komplikáltabb lesz. Talán a legegyszerűbb ezen tartalmak kategorizálása, így minden a helyére kerül. Egy a feladatra specializált szoftver a Zortam Mp3 Media Studio, ami mindent biztosít ehhez, sőt talán még többet is. Kötelező darab minden olyan számítógépre amely tulajdonosa zenekedvelőnek számít.

Az alkalmazás telepítése igen gyorsan megvalósítható, ami után egy igen modern megjelenéssel bíró felhasználói felület fogad Magyar nyelven. Az első indulását követően felajánlja annak a lehetőségét, hogy felkutat minden audió tartalmat a merevlemezen, majd rendszerezi azt átlátható formában, sőt műfaji besorolás szerint teszi. Ha nem volnál a műfaji besorolás szempontjából valamiben biztos, természetesen ebben is segít a Zortam Mp3 Media Studio. A plusz funkciói részeként a Zortam Mp3 Media Studio képes az adatbázisából beszerezni a zenei tartalmakhoz tartozó borítókat, dalszövegeket és egyéb hozzá tartozó információkat. A Zortam Mp3 Media Studio ID3 Tagok szerkesztési feladataihoz ideális. A rendszerezett tartalmak vele könnyedén megnyithatóak, és természetesen le is játszhatóak. A Zortam Mp3 Media Studio CD Rippeléséhez is kiváló. Kategorizálni, dátum, előadó, műfaj, kedvencek szerint tud. Ha rendelkeznél műsoros CD lemezzel annak tartalmát a merevlemezre tudod rippelni így az legközelebb már a gépedről érheted el. A Zortam Mp3 Media Studio nevű alkalmazással YouTube videókból is ki tudsz nyerni audió tartalmakat, vagyis zenét.

Zortam Mp3 Media Studio – Audió fájl kereső funkció:

A Zortam Mp3 Media Studio tartalmaz még egy igen részletes keresőt is amivel kulcsszó alapján tudsz tartalmakat keresni. Természetesen olyan alapvető feladatokat is szolgáltat mint az MP3-ból WAV-ba konvertálás, ID3 adatok kezelése, tagok készítése, akár automatizáltan. A Zortam Mp3 Media Studio hordozható változatban is elérhető, ha több gépen is szeretnéd használni. Egyszerűbb de mégis hasznos lehet audió tartalmak megnyitásához a GOM Audio megoldása, vagy szerkesztéshez az Anvil Studio nevű program.

Összességében nézve a Zortam Mp3 Media Studio egy zenei tartalmak kategorizálására, azok lejátszására, Rippelésre, konvertálásra alkalmas eszköz, ami le tud tölteni dalszövegeket, CD borítókat is. Ingyenesen értesítő üzeneteket jelenít meg hogy a megvásárolható verzió több lehetőséget biztosít. Magyar nyelvi támogatással. Ha rádiócsatornákat szeretnél megnyitni erre külön opciókat kínál a kipróbálóknak. 

Zortam Mp3 Media Studio képgaléria: 

Zortam Mp3 Media Studio

Zortam Mp3 Media Studio összefoglaló:

 • Zene kategorizáló szoftver
 • a tartalmak automatikus rendszerezése
 • borítók, dalszövegek letöltése
 • lejátszó funkció
 • CD rippelés
 • ID3 tag kezelő
 • MP3 konvertálás
 • skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://zortam.com/
Zortam Mp3 Media Studio letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Zortam Mp3 Media Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 31.902024-05-28 Zortam Mp3 Media Studio Portable 31.90 (0)
  A Zortam Mp3 Media Studio portable audió mindenes zenei anyagaid rendszerezésére, azok megnyitására használható remek kis program. […]
 • Winamp Portable 5.6.6.35162023-05-12 Winamp Portable 5.6.6.3516 (0)
  A Winamp Portable egy zenei CD lemezek lejátszásához is remek szoftver amivel kiváló minőségben tudjuk a fájlokat megnyitni. A […]
 • 1X-Ripper 23.002023-01-07 1X-Ripper 23.00 (0)
  Az 1X-Ripper műsoros adathordozókról történő egyszerű biztonsági mentések, rippelés, másolási feladatok végrehajtására alkalmas […]
 • Mp3nity 2.2.1402021-06-27 Mp3nity 2.2.140 (0)
  Az Mp3nity egy zenei tartalmakhoz használható ID3 tag kezelő program amivel számos olyan extra információt lehet integrálni amivel […]
 • Windows Media Player Plus! 2.92017-06-30 Windows Media Player Plus! 2.9 (0)
  A Windows Media Player Plus! Egy rendkívül hasznos kiegészítő plugin a népszerű Film, illetve zenelejátszó programhoz. A szoftver […]

4 hozzászólás

Stefi 2018-08-26 at 16:20

Kedves lányok és fiuk!
Letöltöttem a Zortam Mp3 Media Studio 24.00-et.
Az összefoglalóban jelzitek, hogy a proram magyar nyelvű.
Magyar nyevi fájlt a programban nem találtam, honlapján sincs utalás arra, hogy magyar nyelvi fájlt a program tartalmazza, vagy letölthető lenne.
Megköszönném ha a magyarításhoz segítséget nyújtanátok.
Elre is kösz !

Válasz
Fixtor 2018-08-29 at 14:34

Én használtam régen a progit nagy kedvenc volt, de a képen is látszik hogy Magyar, lehet kiszedték belőle.

Válasz
Bendeguz 2019-05-07 at 18:27

Hát én nem látom a képeken a Hun nyelvet ,de ha ki szedték ,vissza lehetne tenni ,de hogyan ?

Válasz
Bendeguz 2019-05-07 at 18:31

Csak a nyelvi fájl miatt telepítettem ,de nincs Hun .Át akartam másolni máshova ,nem sikerült ,de ha valakinek meglenne ,meg köszönném ,(ha már egyszer kiszedték)

Válasz

Szólj hozzá