Blog

CD adathordozók Rippelése a Zortam Mp3 Media Studio ID3 Tag szerkesztővel

Egy multimédiás tartalmakhoz hozzáintegrált metaadatok szerkesztéséhez hatékony szoftver amivel a YouTube Videómegosztó portálról zenei tartalmakat is letölthetünk. A Zortam Mp3 Media Studio ID3 Tag szerkesztő programmal az Audió tartalmakat rendszerezhetjük, albumborítókat, illetve dalszövegeket adhatunk a kollekcióinkhoz. Zenei tartalmak iTunesről történő importálásához, illetve CD adathordozók Rippeléséhez is remek.

Zenei tartalmak letöltéséhez is kifogástalan multimédiás program amivel a fájljainkat rendszerezni tudjuk, a multimédiás tartalmakból lejátszási listát hozhatunk létre, normalizálhatjuk az Audiókat. A szoftver közös vonása a hasonló ID3 Tag szerkesztő programokkal, hogy a fájlokat akár metaadatokkal is át tudjuk nevezni. Az emberközpontú indítófelülettel futtatható Zortam Mp3 Media Studio akár a zenei tartalmak lejátszásához is kiváló, billentyűparancsokkal is meg tudjuk a fájlokat nyitni, lejátszási listákat készíthetünk, a zenei tartalmaink ismételten játszhatóak le. A szoftverrel Audiókat nyerhetünk ki YouTube Videómegosztó portálon elérhető klipekből amit szerkesztünk, konvertálhatjuk WAV, MP3 kodek formátumra.

Lejátszási lista létrehozása, CD adathordozók Rippelése

A hangsúlyt a szoftver a multimédiás tartalmak ID3 Tag paramétereinek a módosítására helyezi, a programmal CD adathordozókat is Rippelhetünk amivel a fájlokat MP3 kodek formátumban tárolhatjuk el. A zenei kollekciókhoz dalszöveget, illetve albumborítót adhatunk a CD adathordozóink Rippelése közben.

ID3 Tag jellemzők szerkesztéséhez hatékony képességekkel elérhető multimédiás program amivel akár hibás címkéket is ki tudjuk javítani, a zenei tartalmainkhoz ID3 tagokat kereshetünk. A CD adathordozók könnyed Rippeléséhez remek Zortam Mp3 Media Studio innen érhető el.

Zortam Mp3 Media Studio – ID3 Tag szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CD adathordozók Rippelése a Zortam Mp3 Media Studio ID3 Tag szerkesztővel
Szerző
Leírás
Zenei tartalmak ID3 Tag paramétereinek a szerkesztéséhez, illetve CD adathordozók Rippeléséhez is nagyszerű a Zortam Mp3 Media Studio.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá