Blog

Zene rendszerezővel, ID3 tag kezelővel rendelkező program Windowsra: GSoft4U Music Collection

Egy szabadon hozzáférhető program zenei fájlok rendszerezéséhez a GSoft4U Music Collection amivel szinte bármilyen formátum kezelhető, saját ID3 tag formátumban lehet plusz információkat hozzáfűzni.

Ingyenesen, az összes formátum ismerete mellett lehet zenei fájlokat rendszerezni, azt abban az esetben ha azt a gépeden tárolod. A GSoft4U Music Collection megfelelő eszköz ha egy szabadon közzétett programmal szeretnénk azt elvégezni, jól jön ha plusz funkciókat vehetünk igénybe.

A megoldással rendszerezve, egy beépített fájlkezelővel lehet a tartalmakat megnyitni, szerkeszteni, majd azt már a kész eltárolt kiadásában lejátszani. Szerkesztésnél a plusz információkat lehet hozzáadni, illetve a rendszerezési módszer változtatható meg a név, dátum, előadó felsoroláshoz.

Ha esetleg honosított formában futtatható szoftverrel lenne szükség abban az esetben nem megfelelő mivel ilyen jellegű tulajdonságok nem hozhatóak ki belőle. Az összeállításról biztonsági mentést lehet készíteni, azt visszaállítani ha esetleg a szoftver újbóli telepítésére van szükség. Azok számára akiknek felkeltette az érdeklődését az alkalmazás, azt innen tudják beszerezni. Kodek formátum szerint minden népszerűbb kiterjesztés felfedezhető a támogatottsági listáján. Érdemleges megközelítéssel zenei fájlok rendszerezéséhez.

GSoft4U Music Collection – zene rendszerező


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Zene rendszerezővel, ID3 tag kezelővel rendelkező program Windowsra: GSoft4U Music Collection
Szerző
Leírás
Rendszerezz zenei fájlokat egyszerűen az alábbi ingyenes szoftverrel: GSoft4U Music Collection

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá