Audió felvevő program ID3 Tag szerkesztővel, rengeteg választható formátummal – i-Sound Recorder

Remek lehetőséged van több választható formátumban, hogy audió felvételeket tudj készíteni szinte bármilyen forrásból az i-Sound Recorder megoldásával. Időzíthető, több előre hozzáadott filter is meghatározható azért hogy aszerint tegye a dolgát ahogy szükséges.

Az audió felvevő programok között egy ígéretes megoldás, azok számára javasolt akik egy olyan speciális projekten dolgoznak, ahol a feladat elvégzése után ID3 tagokat is szerkeszteni kell, saját információkat kell hozzáadni. Az i-Sound Recorder ezen a területen teljes mértékben ugyan azokat a funkciókat kínálja mint egy az adott területre kifejlesztett zene szerkesztő megfelelője.

A program szinte bármilyen forrásból tud hangfelvételt készíteni, természetesen Windows rendszert futtató PC esetén, azt a korábban említett előnyös tulajdonságok szerint. Szűrők használatával, illetve több választható kodek formátumban. Konfigurálható a felvétel minősége, tömöríthető, bitráta értékek válaszhatóak, ezek szintén a felhasználási hely miatt lehet hasznos. Az i-Sound Recorder felhasználói felülete igen dizájnos, de ha szükséges külön téma fájlok szerethetőek be hozzá. Szerkeszthetőek a felvételek, itt a legfontosabb, egyben legjellemzőbb eszközök állnak rendelkezésre ehhez. Az időkorlátozással kipróbálható hangfelvevő program innen tölthető le.

i-Sound Recorder – hangfelvevő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Audió felvevő program ID3 Tag szerkesztővel, rengeteg választható formátummal - i-Sound Recorder
Szerző
Leírás
Kiváló formátum támogatással, ID3 Tag szerkesztővel rendelkező audió felvevő program: i-Sound Recorder

Kapcsolódó szoftverek