VUPlayer: ID3 Tag szerkesztővel rendelkező zene lejátszó program

Lejátszólistát, rendszerezési lehetőséget tartalmazó ingyenesen használható zene lejátszó program, amivel egy profi ID3 Tag szerkesztőt is kapsz. A VUPlayer nem csak hogy dizájnos megjelenéssel büszkélkedhet hanem garantálja a minőségi zene hallgatást Windows rendszeren.

Egy Windows rendszerre tervezett, remek tervezéssel rendelkező multimédiás tartalmakhoz, azon belül audió fájlokhoz megfelelő zene lejátszó, ami néhány plusz funkcióval is rendelkezik, hogy még profibban tudj az ilyen jellegű fájljaiddal dolgozni. A VUPlayer professzionális lehetőségeket tartalmaz, hogy a gépeden található zenei fájlokat akár rendszerezhesd igény szerint.

ID3 Tag szerkesztővel…

Ha ez még nem volna elég, a szoftver ID3 Tag szerkesztővel is rendelkezik, amivel további hasznos információkat adhatsz hozzá akár műfaj szerinti rendszerezéshez. Jól megtervezett felhasználói felülettel bír ahol néhány speciális beállítást is elvégezhetsz. Kiválaszthatod azokat a funkciókat amikre szükséged lehet a használatához. Beépített fájlkezelővel is rendelkezik a multimédiás fájlokhoz. A VUPlayer innen szerezhető be.

A címben említett szoftver egy lejátszólistát, ID3 Tag szerkesztőt, illetve zene rendszerezőt tartalmazó Audió lejátszó szoftver. Ingyenes, remek paraméterekkel rendelkező profi multimédiás segédszoftver. Megfelelő opciókat tartalmaz minden ma létező formátumhoz.

VUPlayer: Ingyenes Audió lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
VUPlayer: ID3 Tag szerkesztővel rendelkező zene lejátszó program
Szerző
Leírás
Felhasználóbarát zene lejátszó program: VUPlayer

Kapcsolódó szoftverek