Multimédia

Kid3 3.9.4

A Kid3 egy több népszerű zenei fájlformátumot támogató ID3 tag szerkesztő program. A szoftver rengeteg igen hasznosnak tekinthető funkciót biztosít az adott területen. ID3 tag konvertáló, beépített médialejátszó, támogatja, hogy lejátszólistákat tudj összeállítani. AAC, MP3, MP4, OGG, OPUS, WAV, M4A formátum támogatással. Free alkalmazásként próbálható ki bárki számára.

Ha a számítógépeden rengeteg zenei fájt tárolsz, azokat átláthatóbb formában szeretnéd elérni, ID3 tagokat adnál hozzá, vagy a meglévő szerkesztését hajtanád végre, akkor erre felhasználhatod a Kid3 nevű programot, ami nem csak hogy ingyenes, de biztosít minden olyan lehetőséget amire csak igényt tarthatsz. A Kid3 letöltése után, néhány kattintással installálható.

A Kid3 funkcióit tekintve igazán széleskörűnek tekinthető, az ID3 tagok módosítására szánt multimédiás fájlokat akár kötegelt módon is be lehet a számára tallózni. Szerencsére a szoftver rengeteg formátum esetén nyújt optimális megoldást, legyen az MP2, MP3, OGG, WMA, OPUS, M4A, APE, AIFF, TTA.

A multimédiás fájlok kezelésének a szempontjából igazán hasznos funkciónak tekinthető az a lehetőség, hogy vele összeállíthatsz lejátszólistákat, a számodra fontosabb zenei anyagokból. Külön zenelejátszó telepítése nélkül vele le is játszhatod azokat.

ID3 Tagok szerkesztéséhez kiváló a Kid3

A szoftver legfontosabb funkcióihoz billentyűkombinációs parancsok vannak hozzárendelve, ezeket természetesen szükség esetén meg lehet változtatni, az igényeidhez igazíthatod. Ha olyan zenei fájllal rendelkezel ami már alapvetően tartalmaz ID tagokat, de a formátuma nem megfelelő azt konvertálni is lehet néhány lépésben.

Hasonló feladatok ellátására alkalmas program még az Mp3tag, illetve a TagScanner. Szerencsére őket is teljesen ingyenesen használhatod.

A Kid3 egy teljesen ingyenesen használható ID3 tag szerkesztő alkalmazás, amivel akár lejátszólistákat is össze tudsz állítani zenei kollekciódból. ID3 tag konvertáló, billentyűkombinációs vezérlési lehetőség, áttekinthető kezelőfelület, rengeteg népszerű kodek formátum támogatás jellemzi. Importálási, exportálási lehetőségekkel. Magyar nyelven sajnos nem használható.

Kid3

Kid3 összefoglaló:

 • ID3 tag szerkesztő alkalmazás
 • beépített zenelejátszó
 • rengeteg formátumot támogat
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • ID3 tag konvertáló funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://kid3.sourceforge.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kid3
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Metatogger 7.5.0.02024-02-03 Metatogger 7.5.0.0 (0)
  A Metatogger egy MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC audió fájlformátumok esetén használható ID3 tag szerkesztő. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Mp3tag 3.242024-01-26 Mp3tag 3.24 (0)
  Az Mp3tag egy Magyar nyelven használható zenei tartalmakhoz tervezett segédprogram, amivel a hozzájuk tartozó meta tagok ( ID3 ) […]
 • Mp3tag Portable 3.242024-01-26 Mp3tag Portable 3.24 (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • LameXP 4.21.23822023-12-31 LameXP 4.21.2382 (0)
  A LameXP egy rendkívül rugalmas lehetőségeket biztosító audió konvertáló eszköz ami az adott munkafolyamat végrehajtásához rengeteg […]
 • Qmmp 2.1.52023-08-30 Qmmp 2.1.5 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]

Szólj hozzá