Qmmp 1.5.0

A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod rugalmasan megnyitni. Ez a Free alkalmazás támogatja az MP3, OGG, WAV, FLAC, OPUS WMA kodekeket is. Biztosít Grafikus equalizert, lejátszólista támogatást, stream feladatokat. Magyar nyelvű.

Az alábbi médialejátszó, rengeteg előnyös tulajdonsággal büszkélkedhet. A Qmmp nem csak hogy teljesen ingyenesen használható, de ráadásul egy sor elengedhetetlen beállításhoz is közvetlen hozzáférést biztosít, így minden felhasználó teljes mértékben az igényeihez tudja igazítani.

A Qmmp letöltése és telepítése után egy igazán modernnek tekinthető felhasználói felület fogad, aminek a tervezésekor inkább az áttekinthetőség lett szem előtt tartva. A Qmmp alapértelmezett kinézetére sem lehet panasz, de akik nincsenek vele kibékülve, azok azt meg tudják változtatni számos előre beépített témával ( SKIN ). Funkcionálisan szükség esetén külön pluginokkal lehet ellátni, így még többet lehet belőle kihozni. A Qmmp zenei fájlokat meg tud nyitni a számítógép merevlemezéről, de akár hálózati Stream feladatokhoz is kiváló.

Qmmp: ingyenes rengeteg kodeket ismerő zene lejátszó

Szinte az összes ma népszerűnek tekinthető kiterjesztést ismeri, legyen az FLAC, MP3, OGG, WMA, OPUS, WAV, MP1, MP2. A beállítások panelon külön kiválasztható, hogy melyiket szeretnénk vele kezelni. Biztosít közvetlenül a fő vezérlőpanelon egy beépített equalizer-t, amivel a média főbb audió tulajdonságai változtathatóak meg. A Qmmp, mint a nagyobb márkák külön billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető, természetesen a gyári beállítások bármikor manuálisan módosíthatóvá válnak. Több audió fájl esetén azokat lejátszólistákhoz lehet adni, így maximalizálható a kényelem.

A főbb vezérlőelemeket tekintve tartalmazza lejátszás, megállítás, ugratás funkciókat. Streaming munkafolyamatokhoz saját proxy-t lehet neki megadni, természetesen ez nem kötelező.

Alternatívájaként választhatod az AIMP vagy a Freemake Music Box megoldását, a TangoPlayer akár hordozható változatban is futtatható.

A Qmmp egy Magyar nyelven is tudó zenelejátszó szoftver, amivel rengeteg népszerű kiterjesztést tudsz megnyitni. Igen részletesen beállítható, a felülete skinezhető, pluginokkal lehet további funkciókkal bővíteni.

Qmmp

Qmmp összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • rengeteg kodeket támogat
 • stream feladatokhoz
 • skinezhető felület
 • lejátszólisták támogatása
 • beépített equalizer
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://qmmp.ylsoftware.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Qmmp
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Audacious 4.12021-02-02 Audacious 4.1 (0)
  Az Audacious egy telepítés nélkül használható zenelejátszó szoftver, ami rengeteg népszerű kodeket támogat. Többek között ismeri az […]
 • Passion Audio Player 4.02015-04-29 Passion Audio Player 4.0 (0)
  A Passion Audio Player zenei/videó állományok megnyitására alkalmas számos különleges funkciót tartalmazó program. Ez a Free […]
 • AIMP 4.70.22512021-05-24 AIMP 4.70.2251 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • Mp3tag 3.072021-05-21 Mp3tag 3.07 (0)
  Az Mp3tag egy Magyar nyelven használható zenei tartalmakhoz tervezett segédprogram, amivel a hozzájuk tartozó meta tagok ( ID3 ) […]
 • Foobar2000 1.6.62021-05-17 Foobar2000 1.6.6 (0)
  A Foobar2000 egy zenelejátszó program, ami támogatja, hogy lejátszólistákat vegyünk igénybe. Rengeteg különleges funkciót biztosít, […]