TangoPlayer 1.6.7

A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free alkalmazás biztosít lejátszólista létrehozási lehetőséget, információval tud szolgálni a multimédiás elemről. Számos népszerű formátumot támogat, legyen az MP3, OGG, FLAC. Nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában vehető igénybe. ID3 tag szerkesztővel.

Ha egy igazán remek, ingyenes, minden fontosabb opciót szolgáltató zenelejátszó programot keresel, szempontnak tekinthető, hogy azt ne kelljen telepíteni, akkor próbáld ki a TangoPlayer nevű alkalmazást.

Még kevésbé ismert terméről van szó, de mégis megéri, hogy időt szenteljünk rá hisz számos olyan funkciót biztosít, amik eddig csak a nevesebb szoftverekben volt felfedezhető.

Mint korábban említettem, a TangoPlayer nem igényel telepítést, csak a beszerezhető tömörített mappa tartalmát kell maradéktalanul kicsomagolni, amit már el lehet helyezni egy USB adathordozón, nem csak hogy nem szemetel maga után, kis erőforrást igényel, bőven marad kapacitás a többi applikáció számára.

A TangoPlayer első indulását követően egy igen letisztult, felhasználóbarát felület fogad ahol a hasonló programokra jellemző opciók fedezhetőek fel benne. Komolyabb szakértelem nélkül tud megnyitni MP3, OGG, FLAC, WAV kiterjesztésű fájlokat.

Ha kedvenc zenei tartalmaidat egy meghatározott sorrendben és logika szerint akarod lejátszani, ezt lejátszólista formájában tudod megvalósítani. Ezek elmenthetőek, és bármikor újból betölthetőek a számára, így a lehető legkevesebb beavatkozás szükséges a szórakozáshoz.

A vezérlőszerveket tekintve a TangoPlayer támogatja a leállítást, szüneteltetést, léptetést, de igény esetén a hangerő is kézzel megváltoztatható. A megnyitásra szánt médiát, vagy fogd és vidd módszerrel importálod, vagy a hagyományos fájlkiválasztásos eljáráshoz fordulhatsz. Az utóbbi előnye, hogy további lehetőségekhez is hozzá tudsz férni ezáltal, szerkeszteni tudod az audió ID3 tag jellemzőit, a metaadatoknál speciális információkkal tudod ellátni azt, vagy szerkesztheted a meglévőket, zenei előadó, album, értékelés…

Akinek nem nyerné el a tetszését a TangoPlayer a kínálatunkból számos megfelelőjével tudunk szolgálni, csak hogy néhány ismertebbet kiemeljünk, ilyen az AIMP vagy a Zoom Player Free ami már filmekhez is kiváló. Ha a látványosság fontos a számodra akkor az Xion Audio Player megoldását érdemes futtatnod.

A TangoPlayer egy telepítés nélkül futtatható zenelejátszó szoftver, ami támogatja a lejátszólistákat, ID3 tag szerkesztővel, fogd és vidd importálási lehetőséggel van felszerelve. A kinézetére sem lehet panasz.

TangoPlayer

TangoPlayer összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • MP3 lejátszóként is használható
 • nem kell telepíteni
 • lejátszólisták támogatása
 • modern megjelenés
 • ID3 tag szerkesztő
 • fogd és vidd támogatás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal:letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
TangoPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mp3tag Portable 2.952019-04-18 Mp3tag Portable 2.95 (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • VUPlayer 4.62019-03-17 VUPlayer 4.6 (0)
  A VUPlayer egy dizájnos egyben modern multimédiás center, amivel zenei fájlokat tudsz lejátszani. Lehetőség van lejátszó listákat […]
 • Qmmp 1.3.22019-05-05 Qmmp 1.3.2 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • Easy MP3 Player 30.03.20162017-12-14 Easy MP3 Player 30.03.2016 (0)
  Az Easy MP3 Player egy komfortos zenelejátszó szoftver, amivel MP3, WAV, OGG, WMA kiterjesztésű tartalmakat tudsz megnyitni. A […]