TangoPlayer 1.6.8

A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free alkalmazás biztosít lejátszólista létrehozási lehetőséget, információval tud szolgálni a multimédiás elemről. Számos népszerű formátumot támogat, legyen az MP3, OGG, FLAC. Nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában vehető igénybe. ID3 tag szerkesztőt tartalmaz hogy plusz információkat tudjunk hozzáadni.

Ha egy igazán remek, ingyenes, minden fontosabb opciót szolgáltató zenelejátszó programot keresel, szempontnak tekinthető, hogy azt ne kelljen telepíteni, akkor próbáld ki a TangoPlayer nevű alkalmazást.

Hamarosan igen népszerű multimédiás szoftverként szerezhető be mivel rengeteg kereskedelmi szoftverre jellemző plusz szolgáltatást megtalálunk használhatunk szórakozásra, filmek megtekintésére.

Mint korábban említettem, a TangoPlayer nem igényel telepítést, csak a beszerezhető tömörített mappa tartalmát kell maradéktalanul kicsomagolni, amit már el lehet helyezni egy USB adathordozón, nem csak hogy nem szemetel maga után, kis erőforrást igényel, bőven marad kapacitás a többi applikáció számára.

A TangoPlayer első indulását követően egy igen letisztult, felhasználóbarát felület fogad ahol a hasonló programokra jellemző opciók fedezhetőek fel benne. Komolyabb szakértelem nélkül tud megnyitni MP3, OGG, FLAC, WAV kiterjesztésű fájlokat.

TangoPlayer: Lejátszólista támogatás

Ha kedvenc zenei tartalmaidat egy meghatározott sorrendben és logika szerint akarod lejátszani, ezt lejátszólista formájában tudod megvalósítani. Ezek elmenthetőek, és bármikor újból betölthetőek a számára, így a lehető legkevesebb beavatkozás szükséges a szórakozáshoz.

A vezérlőszerveket tekintve a TangoPlayer támogatja a leállítást, szüneteltetést, léptetést, de igény esetén a hangerő is kézzel megváltoztatható. A megnyitásra szánt médiát, vagy fogd és vidd módszerrel importálod, vagy a hagyományos fájlkiválasztásos eljáráshoz fordulhatsz. Az utóbbi előnye, hogy további lehetőségekhez is hozzá tudsz férni ezáltal, szerkeszteni tudod az audió ID3 tag jellemzőit, a metaadatoknál speciális információkkal tudod ellátni azt, vagy szerkesztheted a meglévőket, zenei előadó, album, értékelés…

Akinek nem nyerné el a tetszését a TangoPlayer a kínálatunkból számos megfelelőjével tudunk szolgálni, csak hogy néhány ismertebbet kiemeljünk, ilyen az AIMP vagy a Zoom Player Free ami már filmekhez is kiváló. Ha a látványosság fontos a számodra akkor az Xion Audio Player megoldását érdemes futtatnod.

A TangoPlayer egy telepítés nélkül futtatható zenelejátszó szoftver, ami támogatja a lejátszólistákat, ID3 tag szerkesztővel, fogd és vidd importálási lehetőséggel van felszerelve. A kinézetére sem lehet panasz. Kiváló kodek formátum támogatással rendelkezik, azt kiváló minőségben tudja kezelni. 

TangoPlayer

TangoPlayer összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • MP3 lejátszóként is használható
 • nem kell telepíteni
 • lejátszólisták támogatása
 • modern megjelenés
 • ID3 tag szerkesztő
 • fogd és vidd támogatás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal:letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
TangoPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mp3tag Portable 3.10a2021-10-09 Mp3tag Portable 3.10a (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • Mp3tag 3.10a2021-10-09 Mp3tag 3.10a (0)
  Az Mp3tag egy Magyar nyelven használható zenei tartalmakhoz tervezett segédprogram, amivel a hozzájuk tartozó meta tagok ( ID3 ) […]
 • Qmmp 1.5.12021-07-12 Qmmp 1.5.1 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]
 • XMPlay 3.8.52020-09-01 XMPlay 3.8.5 (0)
  Az XMPlay egy kis méretű, minimális erőforrás igénnyel rendelkező zenelejátszó szoftver, ami számos népszerű formátumot támogat. […]
 • XMPlay Portable 3.8.42019-12-21 XMPlay Portable 3.8.4 (0)
  Az XMPlay Portable egy telepítés nélkül használható médialejátszó szoftver, amivel akár lejátszólistákat is kezelni tudsz. Amellett […]