Passion Audio Player 4.0

A Passion Audio Player zenei/videó állományok megnyitására alkalmas számos különleges funkciót tartalmazó program. Ez a Free alkalmazás támogatja az MP3, OGG, WMA, WAV formátumot. Az equalizer szolgáltatáson felül a korábban összeállított lejátszólisták betöltése is támogatott az esetében. Egy remek zenelejátszó ami filmek, Streaming adatfolyamok esetén is megállja a helyét. Hangfelvevő opcióval.

Akik videók, vagy audió tartalmak megnyitása során olyan alkalmazást keresnek ami egy felületen minden fontosabb funkciót szolgáltat, ráadásul maga a megjelenés is a kor elvárásaihoz igazodik, azoknak itt egy kiváló multimédiás lejátszó a Passion Audio Player.

A neve senkit se tévesszen meg hisz nem csak zenék megnyitását támogatja, hanem bármilyen forrásból kezeli azokat. Az összes népszerűbb kodek típust támogatja, rugalmasan kezeli.

A Passion Audio Player installálása néhány alapvető lépés végrehajtásából áll ami után azonnal futtatható. Egy igen modern, funkciókban, lehetőségekben gazdag felhasználói felület fogad. Helyet kapott a felületén egy equalizer amivel az audió jellemzők szabhatóak testre, igazíthatóak az igényekhez.

Komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre lejátszólistákat, azok elmenthetőek, majd később bármikor betallózhatóak a számára. Maga a lejátszásra szánt multimédiás tartalom megnyitási opciója egy kicsit trükkösre, kevésbé átgondoltra sikerült, de néhány perc alatt ez is kiismerhető.

Új elem betallózásához az „add” menüpontra kell, hogy kattints, ahol külön kell megadnod, hogy URL-t, adott mappát, vagy fájlt szeretnél vele megnyitni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne támogatná a CD/DVD adathordozókat őket is azonnal be tudja olvasni a Passion Audio Player.

A szolgáltatásai egyéb részeként képes a számítógéphez csatlakoztatott mikrofon bemeneten keresztül hangot is felvenni.

A Passion Audio Player megoldásához hasonlóan remek és igen népszerű szoftver a VLC Media Player ami opcionálisan képlopást is tud készíteni. Rádióállomásokhoz a Pocket Radio Player futtatható. YouTube támogatást pedig az 5KPlayer szolgáltat.

A Passion Audio Player egy igazán sokoldalú multimédiás program ami videókhoz, audiókhoz, illetve streaming adatfolyamok esetén nyújt teljes körű szolgáltatást. Beépített equalizerrel, illetve hangfelvételi lehetőségekkel kibővítve.

Passion Audio Player

Passion Audio Player összefoglaló:

 • Multimédiás program
 • Audió, videó fájl támogatás
 • modern megjelenés
 • lejátszólisták támogatása
 • hangfelvevő
 • beépített equalizer
 • külső URL-ből származó tartalmak megnyitása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.passionplayer.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Passion Audio Player
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Qmmp 1.5.12021-07-12 Qmmp 1.5.1 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]
 • AIMP 4.70.22542021-09-01 AIMP 4.70.2254 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • GOM Audio 2.2.27.02021-04-14 GOM Audio 2.2.27.0 (0)
  A GOM Audio egy teljes körű multimédiás központ ami zenei állományaink széleskörű és minőségromlás mentes lejátszására képes. […]
 • Audacious 4.12021-02-02 Audacious 4.1 (0)
  Az Audacious egy telepítés nélkül használható zenelejátszó szoftver, ami rengeteg népszerű kodeket támogat. Többek között ismeri az […]