PMPlayer 12.0

A PMPlayer nevű videó lejátszó program segítségével szinte bármilyen forrásból meg tudsz nyitni multimédiás fájlokat, legyen az Stream adatfolyam, Webkamera, IP kamerák által biztosított tartalmak. Támogatja a lejátszólistákat, a felülete skinezhető, rengeteg különleges funkciót tartalmaz, Free Alkalmazás formájában használhatod.

Ha egy igazán sokat tudó multimédiás szoftvert keresel, amivel audió tartalmakat, videókat, illetve online megosztott anyagokat tudsz megnyitni, lejátszani, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a PMPlayer nevű programot, ami teljesen ingyenes.

A PMPlayer letöltése után egy opcionális telepítési varázslófelületen keresztül lehet használható állapotba tenni, ahol ikont is létrehozhatsz az asztalon. Könnyen alapértelmezett multimédiás programmá tehető, így vele a lehető legegyszerűbben nyithatóak meg azok.

A PMPlayer kezelőfelülete rendkívül modern, az egyes funkciók rendezett, jól navigálható formában érhetőek el. A szoftver a hagyományos videó, illetve audió jellegű tartalmak megnyitásán kívül arra is remek választás, hogy online tárolt tartalmakat streamingelni lehessen, sőt azokat akár fel is veheted. Az összes ma ismertebb protokollt támogatja.

A PMPlayer tartalmaz egy különleges funkciót, ami más hasonló alkalmazások esetén nem fedezhető fel. Videók esetén képes az azokhoz tartozó felirat fájlokat automatikusan lefordítani, Természetesen itt Magyar nyelvi támogatás is felfedezhető.

Összeállíthatsz vegyes tartalommal rendelkező lejátszólistákat, külön konfigurálható a videó, illetve audió jellemzők, így hozzá lehet igazítani az adott megjelenítő eszközhöz.

A felületét több integrált bőr segítségével lehet módosítani. Biztosít még egy videó konvertálót, amivel néhány lépésben tudsz támogatottabb kimenettel rendelkező videókat készíteni.

Ha inkább a népszerűség a fontosabb a számodra, márkásabb alkalmazást keresel videók, illetve audió fájlok megnyitására, használhatod helyette a VLC Media Player, vagy az SMPlayer nevű programot.

A PMPlayer egy ingyenes, rengeteg speciális funkcióval ellátott multimédiás szoftver, ami egy igen különleges funkciót is biztosít, vele videókhoz tartozó feliratokat is le lehet fordítani. Támogatja a lejátszólistákat, Stream feladatokhoz is megfelelő.

PMPlayer

PMPlayer Összefoglaló:

 • Videólejátszó alkalmazás
 • Stream feladatok
 • rengeteg népszerű formátumot ismer és tud kezelni
 • skinezhető felület
 • feliratok lefordításához
 • Webkamera, IP kamerák által kezelt tartalmak megnyitása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.picomixer.com/PMPlayer.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PMPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 1gram Player 1.0.0.342018-09-11 1gram Player 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen […]
 • Gom Media Player 2.3.2.52522016-05-14 Gom Media Player 2.3.2.5252 (1)
  A Gom Media Player az egyik legideálisabb eszköz arra hogy kedvenc filmjeinket meg tudjuk tekinteni, támogatja a lejátszó listák […]
 • VSPlayer 7.4.02017-09-27 VSPlayer 7.4.0 (0)
  A VSPlayer egy sokrétűen használható videó, illetve audió lejátszó program. A szoftver a szóban forgó feladaton kívül videók […]
 • CherryPlayer 2.4.82018-07-28 CherryPlayer 2.4.8 (0)
  A CherryPlayer egy filmlejátszó mindenes multimédiás segéd, ami rengeteg formátumot ismer. Tud streamingelni, YouTube videót […]
 • Zoom Player Free 14.42018-10-11 Zoom Player Free 14.4 (0)
  A Zoom Player Free egy egyszerű megjelenéssel, de mégis nagy tudással ellátott multimédiás program, ami mindent tud ami elvárható […]