VSPlayer 7.4.0

A VSPlayer egy sokrétűen használható videó, illetve audió lejátszó program. A szoftver a szóban forgó feladaton kívül videók szerkesztésére, képernyőmentés készítésére is felhasználható. AVI, MP4 formátumokat támogat. Lehetőség van vele lejátszólistákat is összeállítani. Streaming feladatokhoz is. Free alkalmazás.

A címben említett alkalmazással rugalmasan, egyszerűen tudsz multimédiás fájlokat megnyitni amellett hogy biztosítja azokat a funkciókat amiket elvárhatunk tőle, sőt ettől többet, konvertálhatsz is vele ha arra lenne szükség. A VSPlayer médialejátszója támogatja a lejátszólistákat is.

A VSPlayer letöltése után a szoftvert néhány lépésben telepíteni lehet, innentől a szoftvert azonnal fel lehet használni azokra a feladatokra amikre általában szükség van, vagyis videók, illetve zenei tartalmak megnyitása. A szoftver talán egyetlen negatívuma, hogy kizárólag AVI, illetve MP4 formátumok esetén használható. Viszont ezekkel a kimenetekkel rengeteg különleges lehetőségeket támogat.

A VSPlayer tartalmaz egy úgynevezett képernyőmentő funkciót, vele a betallózott médiáról képlopásokat tudsz készíteni az általad kedvencnek ítélt jelenetről.

A program lehetőséget biztosít még arra hogy akár online elérhető tartalmakat tudj Streamingelni itt csak a szóban forgó hivatkozást kell megadni a számára.

Támogatja, hogy össze tudj állítani lejátszólistákat, így a számítógépeden tárolt tartalmakat rendszerezetten, kényelmesen tudod elérni.

A program funkcionálisan mégsem ebben emelkedik ki a VSPlayer tartalmaz néhány videók szerkesztésére is ideális segédletet, vele lehet konvertálni, illetve videó vágási feladatokat is elvégezni. Ezzel az opcióval egy testre szabottabb, az igényekhez igazított multimédiás tartalmat lehet készíteni.

Videók lejátszására használhatod még a VLC Media Player nevű szoftvert, vele is módod van Online videók, illetve zenei tartalmak Streamingelésére. Ha inkább egy megbízható videó szerkesztő szoftvert szeretnél, erre itt a OpenShot Video Editor ami MOV, AVI, MP4, OGG, MPEG, FLV, DivX kimenetek esetén használható fel. Az alkalmazással látványos Slideshow-kat tudsz összeállítani.

A VSPlayer egy ingyenes videó lejátszó program, amit alapvetőbb szerkesztési feladatokra is fel lehet használni. Konvertálás, videó vágás… Támogatja a Stream feladatokat, Online videók eléréséhez. Csak Angol nyelven futtatható.

VSPlayer

VSPlayer összefoglaló:

 • Videó lejátszó szoftver
 • videó szerkesztő funkció
 • beépített képlopó funkció
 • konvertálás, videók vágása
 • Online Streamingeléshez
 • AVI, MP4 formátum támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.hikvision.com/europe/Tools_82.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
VSPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • 1gram Player 1.0.0.342018-09-11 1gram Player 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen […]
 • BS.Player 2.74.10872020-02-16 BS.Player 2.74.1087 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg kodeket […]
 • QQ-Player 4.6.22020-01-28 QQ-Player 4.6.2 (3)
  A QQ-Player egy igazán sokoldalú filmlejátszó szoftver, rengeteg kodeket támogat. Az alábbi Free alkalmazás extra szolgáltatásai […]
 • SPlayer 5.8.22020-01-01 SPlayer 5.8.2 (0)
  Az SPlayer egy a fejlesztői ígéretek szerint komolyabb funkcionális háttérrel rendelkező médialejátszó program ami rengeteg funkciót […]