Soda Player 1.3.8

A Soda Player egy nagyon egyszerűen használható, modern lehetőségeket biztosító multimédiás szoftver. A program segítségével videókat, illetve audió fájlokat tudsz lejátszani. AVI, MPEG, MKV, VOB, WMV formátumokat támogat. Free alkalmazáskánt használható. Felirat, hangsáv támogatással. Streaming feladatokhoz.

Egy ingyenes, egyben rengeteg különleges funkciót biztosító multimédiás fájlok lejátszására alkalmas, program a Soda Player, ami számos olyan funkciót biztosít, amit ma egyetlen hasonló alkalmazás esetén sem fedezhetünk fel. Az összes Ma népszerű formátumot támogatja, legyen az audió, vagy videó formátum.

A Soda Player letöltése után a szoftver egyetlen kattintással telepíthető, ezt követően a program azonnal használhatóvá válik.

A Soda Player kezelőfelülete semmilyen extra opciót nem tartalmaz, csak azokat a lehetőségeket lehet felfedezni, amire mindenképp szükség van. A megnyitásra szánt videót, vagy zenei fájlt a felületére lehet húzni, ha a tartalom felirat fájlokat tartalmaz, itt kiválasztható a szükséges fájl.

Amiben kiemelkedik a hasonló alkalmazások közül, az a tulajdonsága, hogy vele egy speciális Streamingelési lehetőséghez is hozzá tudsz férni, a barátaid által Torrent fájl formájában megosztott házi videókat úgy tudod megtekinteni, hogy azt nem töltöd le.

Természetesen a Soda Player abban az esetben is hasznos lehet a számodra, ha egyszerűen csak egy YouTube videót szeretnél vele megnyitni.

Mint korábban említettük, az összes ma létező formátumot támogatja, legyen az DivX, AVI, MPEG, MKV, VOB, WMV kimenetek. A szoftver szinte semmilyen beállítást nem igényel, alapértelmezett beállítás mellett futtatható teljes felhasználói élmény mellett.

Szintén ingyenes, igen népszerű videók, illetve zenei fájlok megnyitására alkalmas szoftver a VLC Media Player, ami szintén támogatja annak a lehetőségét, hogy Online tartalmakat tudj Streamingelni. A KMPlayer megoldása szintén rengeteg támogatott formátumot támogat.

A Soda Player egy ingyenes, rengeteg formátumot támogató, videók, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas szoftver, amivel akár YouTube videókat is lehet Streamingelni. Nem igényel konfigurációt sem.

Soda Player

Soda Player összefoglaló:

 • Videó lejátszó alkalmazás
 • nem igényel konfigurációt
 • Streaming feladatokhoz
 • számos népszerű formátumot támogat
 • felirat támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.sodaplayer.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Soda Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SUM Player Free 2.32018-02-28 SUM Player Free 2.3 (0)
  A SUM Player Free egy multimédiás fájlok kezelésre, azon belül videók, illetve audió fájlok lejátszására használható szoftver. AVI, […]
 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • 1gram Player 1.0.0.342018-09-11 1gram Player 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen […]
 • ShiningSoft Free Video Player 6.6.82018-02-10 ShiningSoft Free Video Player 6.6.8 (0)
  A ShiningSoft Free Video Player nevű programmal videókat, illetve zenei fájlokat tudsz lejátszani, ahol minden ma népszerű formátum […]