Process Lasso 9.1.0.68

A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még konfigurálhatóvá is válik a Windows erőforrás eloszlás aránya. A monitorozás biztonsági megközelítésből igen hasznos tud lenni. Magyar nyelvű.

Az alkalmazás  telepítésével egy alternatív feladatkezelőt kapunk amely esetén információt és prioritás módosítási lehetőségeket kapunk. A Process Lasso segítségével megtudhatjuk az éppen használt RAM mennyiségét, a processzor aktuális terheltségi szintjét, teljes mértékben mindenre kiterjedően minden folyamatot felsorol ami a háttérben fut.

A Process Lasso letöltése után egy szokványos lépéseket igénylő telepítés következik, majd azonnal el is végezhető az a munkafolyamat amire eredetileg létre lett hozva, vagyis a Windows folyamatok áttekintése, szerkesztése.

Process Lasso használata:

Ha ezekre kattintunk egy sor olyan opció válik elérhetővé ami különleges folyamatok kivitelezését teszi lehetővé. Többek között itt újraindítható egy adott folyamat, leállíthatóak a már fölöslegesek, lefagyottak de itt adódik arra mód hogy módosítsuk a prioritás mértékét. A Windows feladatkezelője is támogat hasonló lehetőségeket de ilyen mélyrehatóan ott nem tudunk garázdálkodni.

Ha egy adott alkalmazás esetén több is fut egy időben, ami megtörténhet, limitálhatjuk azok számát. Figyelő szabályokat hozhatunk létre a Process Lasso így a számunkra ismeretlen processek közül kiszúrható a gyanús tevékenységeket végrehajtó, esetleg egy vírustámadást is kiszúrhatunk ezen által.

A nem rendeltetésszerű használata a Windows instabil működését is eredményezheti ezért használata jártasabbaknak, vagy azon felhasználóknak javasolt akik előtte informálódnak arról hogy mit is tesznek valójában. Ingyenes változat. A telepítést nem igénylő, Process Lasso hordozható változata is letölthető. A kiadási megjegyzéseket itt találod. Korábban itt illetve itt mutattuk be.

A Process Lasso átfogó képet biztosít az összes háttérben futó, akár rejtett folyamatról, ezzel akár egy nemkívánatos összetevő is kiszúrható. Ha igényét érzed opcionálisan le is állíthatóak, vagy a hibásak újraindíthatóak.

Process Lasso

Process Lasso Összefoglaló:

 • rendszer folyamat figyelő alkalmazás
 • fejlett monitorozási lehetőségek
 • erőforrások automatikus elosztása prioritás szerint
 • leállítható, újraindítható összetevők
 • hordozható változatban is letölthető
 • Magyar nyelv
 • ingyenesen minden induláskor értesítő ablakot jelenít meg
 • Próbaverziós változat: ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://bitsum.com/

letoltes32bitletoltes64bit

 

.

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Process Lasso
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Lasso Portable 9.0.1.282019-05-18 Process Lasso Portable 9.0.1.28 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]
 • System Nucleus 2.3.22013-09-01 System Nucleus 2.3.2 (0)
   A System Nucleus egy Windows konfiguráló alkalmazás ami többek között általános információkkal is szolgál a háttérben futó […]
 • EF Process Manager Portable 7.602017-02-17 EF Process Manager Portable 7.60 (0)
  Az EF Process Manager Portable egy speciális rendszer analizáló alkalmazás, amivel fényt lehet deríteni azokra a folyamatokra amik […]
 • System Monitor II 25.32018-02-17 System Monitor II 25.3 (0)
  A System Monitor II minialkalmazás segítségével számos hasznos hardver jellemzőt meg tudsz jeleníteni. Figyelemmel tudod kísérni a […]
 • Process Meter 1.102017-12-30 Process Meter 1.10 (0)
  A Process Meter egy speciális rendszer diagnosztikai eszköz, amivel megtudhatod melyek azok a folyamatok, amik a legtöbb erőforrás […]