Viber 16.3.0.5

A Viber videotelefonálások kivitelezésére használható Free alkalmazás. Ez a Windows-os változat. A nettelefon szolgáltatásokon kívül szöveges üzenetek küldésére ( SMS ) is alkalmas. Támogatja a konferenciabeszélgetéseket továbbá chatelhetsz is vele. Modern felhasználói felülettel. Magyar nyelven használható. Regisztrálni kell.

Ha már mobilon is használod az alábbi szoftvert, akkor most itt a lehetőség hogy Windows alól is kapcsolatot tudj tartani az ismerőseiddel akár szöveges üzenetek ( Chat ) vagy akár videótelefonálás formájában. A Viber igen széleskörűen konfigurálható, így mindenki az igényeihez mérten tudja használni. A Viber Letölthető több platformra is. A regisztrálás, illetve a belépés után válik teljes értékűvé, cseveghetünk, illetve videó telefonálhatunk.

A rövid telepítési folyamat végeztével a Viber felajánlja annak a lehetőségét hogy össze tudd kapcsolni a telefonoddal, itt a mobil számod megadása szükséges. A készülékre elküld egy egyedi azonosító kódot, ami szükséges lesz ennek a végrehajtásához.

Viber Konfigurálási módok:

A Viber a konfigurációs beállításoknál néhány alapvető paraméter megváltoztatását is támogatja, meghatározható hogy együtt induljon e a Windows-al, ez akkor kell ha naponta használjuk, menthetőek a beszélgetések kilépéskor így azok később is megtalálhatóak akár szinkronizált eszközök formájában. Ez mind egyénileg megváltoztatható. A Viber az értesítések jellemzőinek a testre szabását is lehetővé teszi, hívás illetve üzenetekre korlátozva. Ha valamiről nem akarsz értesítést, egyszerűen a megfelelő menüpontban vedd ki a pipát az opció elől.

Mivel a Viber is támogatja, hogy egyedi díjszabás keretében vezetékes illetve mobil számot is hívni tudj, közvetlenül a felületéről elő is fizethetsz erre, érdemes használni ha okos telefonnal rendelkezel.

Hasonló funkcionalitással bír mint a Skype ez a kliens változat Windows alól futtatható és képessé teszi az asztali számítógép használókat, hogy kapcsolatot tudjanak teremteni androidos mobiljukkal. A PC-re optimalizált Viber változat ideális videóhívások kezdeményezésére a különlegessége hogy sokkal kevesebb adatforgalmat generál mint a hasonló konkurens szoftverek, ennek hasznosságát elsősorban mobilinternet előfizetők tudják érzékelni. Egy varázslófelület segít abban, hogy össze tudjuk kapcsolni mobilunkkal ahol a saját mobilszám megadása szükséges.

A Viber egy asztali számítógépekre kifejlesztett szöveges üzenetek küldésére és videótelefonálásra alkalmas szoftver, ami a funkcióit tekintve teljesen megegyezik a mobilos változattal. Magyar nyelvi támogatással.  Ingyenes kiadás. Csoportos Chat beszélgetésekhez. 

Viber

Viber Összefoglaló:

 • videotelefonálásra alkalmas szoftver
 • Windows változat
 • rövid szöveges üzenetek küldése
 • a használatához Androidos készülék megléte szükséges
 • SMS küldés fogadás
 • csoportos beszélgetések támogatása
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.viber.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Viber
Platform
Windows / XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ICQ 10.0.455652021-09-08 ICQ 10.0.45565 (0)
  Az ICQ egy azonnali üzenetküldő Free alkalmazás, ami lehetővé teszi még képek, illetve egyéb média közvetlen elküldésének a […]
 • Viber For Android 4.3.0.7122014-04-20 Viber For Android 4.3.0.712 (0)
  Chatelésre, videotelefonálásra használható ingyenes mobil alkalmazás a Viber For Android, segítségével korlátok nélkül tudsz […]
 • Skype 8.77.0.972021-10-13 Skype 8.77.0.97 (1)
  A Skype interneten keresztül történő kommunikációt biztosít a lehető legszélesebb és legrugalmasabb formában. A videotelefonálás […]
 • Skype Portable 7.23.0.1052016-05-11 Skype Portable 7.23.0.105 (2)
  A Skype Portable egyik legnépszerűbb videótelefonálási folyamatokat támogató szoftver ami p2p protokollt használ a feladat […]
 • OpenVPN 2.5.4.I6042021-10-21 OpenVPN 2.5.4.I604 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]