Skype 7.37.0.103

A Skype interneten keresztül történő kommunikációt biztosít a lehető legszélesebb és legrugalmasabb formában. A videotelefonálás nélküle el sem képzelhető. Ideális konferenciabeszélgetésre, szöveges üzenetek küldésére is. Free alkalmazásként futtathatod.

Egy igen nagy támogatottságot élvező szoftver ami a kommunikáció fogalmát egy teljesen új egyedi megközelítésből szemlélteti. Alapértelmezetten az egyik legjobb eszköz arra hogy internetkapcsolat megléte esetén, legyen az számítógép vagy Androidos mobil kommunikálni tudjunk barátainkkal. Természetesen a felhasználhatósági köre a rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően itt nem ragadt le hisz a Skype támogatja rövid szöveges üzenetek küldését is. Egyszerre több felhasználóval is tarthatjuk a kapcsolatot egy időben, úgynevezett konferenciabeszélgetésekre is alkalmas. Az ingyenes szolgáltatásokon felül némi plusz költségért cserébe tovább bővíthetjük funkcióit, lehetőség nyílik arra hogy számítógépről kedvezményes percdíjjakkal vezetékes vagy mobil számokat tudjunk hívni a világ bármely táján.

Ha a fizetős szolgáltatását vesszük igénybe még ebben az esetben is sokkal kedvezményesebben tudunk telefonálni mint bármely Magyarországi szolgáltató által kínált tarifa esetén (nem előfizetéses). Ingyenes változat . Elérhető hordozható, mobil és Linux rendszerekre is. Az összes funkcióját itt áttekintheted. A korábbi bemutatónkat itt olvashatod el. A Skype aktuális változata remekül kezeli a vezeték nélküli hálózatokat is így könnyedén tudsz WI-FI-n keresztül is kommunikálni így  nem merülnek fel további költségek annak végrehajtása során. Az igen egyszerű, de mégis modern felhasználói felület igen részletes beállítási lehetőséget szolgáltat, teszthívásokat kezdeményezhetsz, ami a minőség tesztelését segíti.

Több nézetmódban is használható a Skype, ahol egy panelon, helyezkednek el a kezelőszervek, vagy kompakt módban, ahol két különálló panel szolgáltatott. A kapcsolódási állapotnál, könnyen elrejthető a státusz így ha elfoglalt vagy nem fognak zavarni. A kínálatunkban nem az egyetlen alkalmazás ami ideális videótelefonálásra, többek között erre képes még a Viber, illetve az ICQ.

Összességében nézve a Skype egy remek szoftver arra a feladatra hogy videotelefonálást tudj végrehajtani, vagy rövid szöveges üzeneteket tudj küldeni, támogatja a konferenciabeszélgetéseket is. 

Skype képgaléria:

Skype

Skype Összefoglaló:

 • videótelefonálásra használható szoftver
 • konferenciabeszélgetések támogatása
 • P2P protokoll
 • fizetősen mobil illetve vezetékes hálózaton keresztül is kommunikálhatunk
 • az összes platformon fut
 • beszerezhető hordozható változatban
 • Szöveges üzenete küldésének a lehetősége
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Magyar nyelven használható
 • Hivatalos oldal: http://www.skype.com/hu/

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Skype
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Skype Portable 7.23.0.1052016-05-11 Skype Portable 7.23.0.105 (2)
  A Skype Portable egyik legnépszerűbb videótelefonálási folyamatokat támogató szoftver ami p2p protokollt használ a feladat […]
 • Viber 6.8.2.8782017-06-14 Viber 6.8.2.878 (13)
  A Viber videotelefonálások kivitelezésére használható Free alkalmazás. Ez a Windows-os változat. A nettelefon […]
 • ICQ 10.0.121902017-06-17 ICQ 10.0.12190 (0)
  Az ICQ egy azonnali üzenetküldő Free alkalmazás, ami lehetővé teszi még képek, illetve egyéb média közvetlen […]
 • Skype For Android2015-03-03 Skype For Android (0)
  A Skype For Android egy videótelefonálásra, rövid szöveges üzenetek küldésére alkalmas mobil program, ami biztosítja azokat […]
 • Viber For Android 4.3.0.7122014-04-20 Viber For Android 4.3.0.712 (0)
  Chatelésre, videotelefonálásra használható ingyenes mobil alkalmazás a Viber For Android, segítségével korlátok nélkül […]