Blog

Feliratozhatod a videotelefonálásaidat ha a Skype eszközét futtatod

Egy igen népszerű, korlátlan funkciókkal biztosított videó telefonáláskora használható alkalmazás a Skype ami egy speciális funkcióval is rendelkezik amivel mostantól még hatékonyabban lehet a kommunikáció legtöbb módszerét kiválasztani. A Skype támogatja, hogy a videó telefonálásokat feliratozással tegyük még tökéletesebbé hogy olvasással is nyomon tudjuk azt követni. Felvehetőek a hívások ha arra szükség van.

Rengeteg olyan funkciót felfedezhetünk a programban amire eddig nem volt módunk, nem csak hogy igen kényelmes, hanem dinamikus eszközökkel áll rendelkezésre, hogy a nekünk megfelelő módon kommunikálhassunk az ismerőseinkkel. Egy a sok nemrég megjelent kiegészítők közül a videotelefonálások akadálymentesített megoldásának a megvalósításához a beszélgetések feliratozása amit akár olyan helyzetekben is hasznunkra lehet ha nehezebbé válik a videotelefonálás valamilyen külső esemény miatt. A Skype támogatja, hogy fel tudjuk venni azokat a jelentősebb tartalmú beszélgetéseket amik akár egy esetleges projekt része lesz, ahol nagyon egyszerűen lehet a hang alapon történő tartalmakat a legjobb minőségben rögzíteni.

A Skype a lehető legtöbb eszközre rendelkezésre áll, ilyen a Windows asztali, illetve hagyományos App, illetve a Linux rendszerekre kitalált megoldása ahol csak a legfontosabb Skype beállítások szükségesek, ezután akár konferenciabeszélgetésekre is lehetőség van. Innen tölthető le az aktuális verzió.

Népszerű alkalmazás videótelefonáláshoz, nem más mint a Skype


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Feliratozhatod a videotelefonálásaidat ha a Skype eszközét futtatod
Szerző
Leírás
A Skype támogatja hogy feliratozva tudjunk videó telefonálni a partnereinkkel.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá