Arcfelismerő funkcióval létrehozott webkamera program a PerfectCam

A webkamera program a PerfectCam egy professzionális, rengeteg egyéni funkcióval használható szoftver amivel akár arcfelismerő szolgáltatással lehet lehet átcserélni a videotelefonálásnál használt hátteret. Az ingyenes szoftver Skype, Google Hangouts Meetings feladatokhoz is eredményes.

A videokonferenciához használható ingyenes webkamera programmal akár Skype, Google Hangouts szolgáltatásokon belül tudunk szöveges üzeneteket küldeni, illetve videó telefonálni.

A szoftver egy optimális egyszerű felhasználói felületen biztosítja a videók létrehozásához, illetve a képek készítéséhez szükséges eszközöket amivel sokkal rugalmasabb feladatokra lehet használnunk. A videó adattartalom paramétereit konfigurálhatjuk, módosítható a fényerő, kontraszt. A videotelefonálás videó jellemzőit a szoftverrel manuálisan, illetve automatikusan is módosítani tudjuk, az automatikus fényparamétereket akkor érdemes kiválasztanunk ha egyéni extra funkcióval szeretnék Meetings munkafolyamatokat futtatni.

Arcfelismerés szolgáltatás

A PerfectCam arcfelismerés/ AR szolgáltatása különbséget tud tenni az ember, illetve a háttér között, amivel hatékonyabban lehet lecserélni a háttérképet.

A program a legismertebb Videó kodek formátumban támogatja a projektek felvételét ahol akár egy fejlesztő által egyszerűbben áttekinthetőbb módszerrel elérhető profilban lehet konfigurálni a videók minőségét amivel akár a tartalmak méretét lehet limitálnunk. A PerfectCam szabadon kipróbálható webkamera eszköze innen érhető el.

PerfectCam – Webkamera program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Arcfelismerő funkcióval létrehozott webkamera program a PerfectCam
Szerző
Leírás
Skype, Google Hangouts Meetings, webkamera videótelefonáláshoz használható program a PerfectCam.

Kapcsolódó szoftverek