Logitech Webcam Software: Webkamera alkalmazás, utólag csatlakoztatott hardveres eszközökhöz

Ha Logitech márkájú Webkamerával rendelkezel, most vásároltál, mindenképp szükséged lesz a címben említett programra amivel egyszerre több feladatot is el tudsz végezni. Ilyen a videotelefonálások támogatása, felvételek készítése, illetve a képlopás. A Logitech Webcam Software szabadon kipróbálható bárki számára.

A szoftver kötelező kellék minden olyan gépen ahol utólag, külön hardverként lett csatlakoztatva Webkamera. Nem más mint egy illesztőprogram, amivel lehetőség lesz azoknak a munkafolyamatoknak az elvégzése amire eredetileg megtervezték.

Videotelefonálás, képlopás…

A barátságos felhasználói felülettel rendelkező program, a Logitech Webcam Software támogatja, hogy a hardver tulajdonságai szerint, a legjobb minőségben tudj videó felvételeket készíteni, videó telefonálni, vagy akár képlopásokat készíteni fényképezéssel. Ezt természetesen konfigurálni lehet, ezzel az adott felhasználási területhez igazodó végeredményt lehet kapni. Ilyen még a Webkamera galéria készítési lehetősége, ideális speciális feladatokhoz. Ha a felvett tartalmat meg is osztanád az a Facebookon, illetve a YouTube-on lehet megtenni. A Logitech terméke, a Webkamera alkalmazás innen érhető el. USB felülettel rendelkező eszközökhöz próbálható ki. Teljesen ingyenesen áll rendelkezésre. Angol nyelvű.

Logitech Webcam Software: Webkamera alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Logitech Webcam Software: Webkamera alkalmazás, utólag csatlakoztatott hardveres eszközökhöz
Szerző
Leírás
Logitech Webcam Software - webkamera szoftver

Kapcsolódó szoftverek