Blog

Ez a Webkamera program, az AlterCam effektekkel tudja feldobni a videotelefonálásunkat

A szoftver egy egyszerű kiegészítő amivel sokkal szórakoztatóbbá tehető a videotelefonálás, ahol azt az általa támogatott effektekkel lehet feldobni. Egyéb kiegészítő funkciókat is használhatunk, ilyen az AlterCam videó felvevő, illetve képlopó szolgáltatása.

Sokkal szórakoztatóbb a videotelefonálás ha ezt a prémium szoftvert használjuk mint kiegészítő program mivel egy speciális módszert támogat, effekteket lehet ahhoz hozzáadni. Azok között egyszerűbb effekteket, képeket, illetve sablon formájában támogatott kereteket lehet kiválasztani. Az installálás, illetve az indítása után csak egy néhány lépést igénylő beállításra van szükség, amivel képes együtt működni a használt videotelefonálásra kiválasztott programunkkal.

Ha egy bemutatóhoz szeretnénk azt használni, az AlterCam ahhoz videó felvevőt, illetve képlopót is kapott amivel az elkészített multimédiás fájl megosztására lehet használnunk, így egy több célú program választható webkamerás feladatainkhoz.

Egyszerűen használható, gyorsan beállítható ahol minden igénynek számító konfiguráció kiválasztható, Magyar nyelven próbálható ki. Az ingyenes futtatás esetén nem teljes értékűen áll rendelkezésre, igaz az is elég hogy a programot ki tudjuk próbálni, véleményt alkothassunk, hogy érdemes e a rendszeresebb használata. Innen szerezhető be a legújabb kiadás.

AlterCam – webkamera alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ez a Webkamera program, az AlterCam effektekkel tudja feldobni a videotelefonálásunkat
Szerző
Leírás
Webkamera szoftverekhez használható alkalmazás amivel effektezhetőek a Chat beszélgetések: Webkamera

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá