Blog

GOM Cam: Webkamera szoftver effektező funkcióval

Az összes rendelkezésre álló hardveres webkamerát tudja kezelni ez a kiváló program amivel sokkal több speciális feladatot lehet elvégezni mintha a Windows eszközét használnánk. A GOM Cam videófelvételek, illetve képlopások készítésére is használható.

Korszerű webkamera kezelő alkalmazás amivel sokkal egyszerűbben lehet videótelefonálni a barátainkkal, ahol plusz eszközöket is használhatunk, fájlokat lehet megosztani a partnerrel.

A videó jellegű kommunikáció felvehető, illetve képet lehet arról készíteni, szerkesztéshez is tartalmaz funkciót.

Módosítsd vele a felvett tartalmat

A felvett fájlok szerkesztése videó esetén támogatott ahol az vágható, a fölösleges részt kell kiválasztani hozzá, gyorsan, az eredeti minőségben végezi el a multimédiás fájl módosítását.

A GOM Cam webkamera alkalmazással több dizájnos effektet is fel lehet használni, azzal feldobható a végeredmény. A speciális funkciókon kívül az összes eszköz megtalálható amiket kifejlesztettek egy ilyen jellegű szoftver esetén.

Hatékony felszínnel rendelkezik ahol felhasználóbarát módszerrel választhatóak ki azok a funkciók amik egy webkamera meglétéhez fontos, munkafolyamatnál kellhet.

A GOM Cam közzétett kiadását innen lehet beszerezni amit akár a létrehozott tartalom megosztására is használhatunk.

GOM Cam – webkamera szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
GOM Cam: Webkamera szoftver effektező funkcióval
Szerző
Leírás
Webkamera program amivel sokkal több plusz funkció áll rendelkezésre mintha a Windows beépített eszközét használnánk. Nem más mint a GOM Cam.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá