GOM Cam 2.0.25.2

A GOM Cam egy prémium megoldás, profi webkamera alkalmazás. Sokkal felhasználóbarátabb megközelítésből lehet a videotelefonálási tevékenységeiket végrehajtani ha használjuk. Szerkesztő funkcióval ahol még GIF animációkat is választhatunk azért hogy még dizájnosabb legyen a webkamerával való videótelefonálás.

Az alábbi szoftvert mindenképp érdemes kipróbálni abban az esetben ha rendszeresen szoktunk a számítógépen videótelefonálási feladatokat végrehajtani a barátainkkal esetleg kereskedelmi feladat okán kerestünk egy olyan programot amivel ez megvalósítható. A GOM Cam egy Webkamera program több plusz funkcióval.

A GOM Cam letölthető verziója az összes hardveres eszközt támogatja azokkal képes a legjobb minőségben együtt működni.

A GOM Cam több olyan plusz funkcióval rendelkezik ami miatt érdemes használni mivel sokkal több mindenképp fontosnak számító eszközt megkapunk. A szoftverrel a Webkamerával való feladatok rögzítése szerkesztése, az azok vágása, illetve az effektezése is támogatott.

A funkciókat a modern kinézettel létrehozott felhasználói felületen lehet egy alsó eszköztáron kiválasztani így azok azonnal megtalálhatóak, illetve el is indítható a szoftver, ha webkamerán keresztül szeretnénk beszélgetéseket elvégezni. A feladat előtt az előbb említett plusz funkciókat lehet kiválasztani amivel egy sokkal hatékonyabb szoftver válik elérhetővé mintha a Windows alap eszközét futtatnánk.

GOM Cam – videók szerkesztéséhez is

A szoftverrel mód van a felvett tartalom hosszának a módosítására ki lehet vágni azokat a fölösleges felvett összetevőket amik nem csak hogy a minőségen rontanak, hanem így nem töltik be azt a feladatkört amiért azt létrehoztuk. A GOM Cam használata esetén egy egyszerűbb multimédiás tartalmak számára tökéletes eszközökkel rendelkező szerkesztő eszközt kapunk amivel a szerkesztés után azt meg is oszthatjuk. A szoftverrel a GOM Cam webkamera kezelőjével több népszerű közösségi oldalon is megosztható.

Fájlkezelőt, illetve képernyőfelvevőt is tartalmaz a GOM Cam

Videó felvétel formátumon kívül fotó formájában is készíthetünk felvételt, fájlkezelőt is tartalmaz amivel fájlcserélési feladatokat hajthatunk végre teljesen mindegy hogy az milyen tartalom. A fájlokat egyszerűen át tudjuk küldeni a partner számára.

Webkamera alkalmazás az AlterCam, illetve a Camfrog Video Chat megoldása.

A GOM Cam egy kereskedelmi felhasználhatósággal futtatható webkamera szoftver amit szinte korlátlan eszközökkel lehet kipróbálni, képekhez, videó felvételekhez, GIF animációkat is kiválaszthatunk effektezéshez, illetve szerkesztési feladatokhoz.

GOM Cam

GOM Cam összefoglaló:

 • webkamera alkalmazás
 • kép, illetve videó felvétel készítés
 • videó szerkesztő funkció
 • GIF animáció használata
 • fájlkezelő funkció
 • fájlok megosztása, illetve kezelése
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.gomlab.com/gomcam-screen-recording/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
GOM Cam
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,71
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ContaCam 9.9.162021-04-04 ContaCam 9.9.16 (0)
  A ContaCam egy univerzális hatalmas funkcionalitással rendelkező webkamera program ami akár több hardvert, több kamera tartalmát is […]
 • AlterCam 5.6.21282021-03-31 AlterCam 5.6.2128 (0)
  Az AlterCam egy Webkamera beszélgetésekhez használható segéd szoftver ami több komolyabb felhasználói táborral rendelkező csevegő […]
 • Camfrog Video Chat 7.1.12021-10-12 Camfrog Video Chat 7.1.1 (0)
  A Camfrog Video Chat azonnali üzenetek küldésére, videótelefonálásra alkalmas program. Rengeteg különleges opcióval fel van szerelve […]
 • Camtasia Studio 2021.0.12.334382021-10-12 Camtasia Studio 2021.0.12.33438 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]
 • Honeycam 3.45.243172021-09-15 Honeycam 3.45.24317 (0)
  A Honeycam nevű programmal GIF, WebP formátumban lehet létrehozni olyan multimédiás tevékenységekről felvett animációkat ami szinte […]