Camfrog Video Chat 6.44

A Camfrog Video Chat azonnali üzenetek küldésére, videótelefonálásra alkalmas program. Rengeteg különleges opcióval fel van szerelve ez a Free alkalmazás, tökéletesen együtt tud működni a webkamerákkal sőt, csevegések során akár fájlok továbbítására is mód van. Opcionálisan szülői felügyeleti szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Ha inkább interneten keresztül szoktad tartani a kapcsolatot a barátaiddal, ismerőseiddel, elsősorban szöveges üzenetekre szorítkozol, szükséged lesz egy megfelelő szoftverre ennek megvalósításához. Egy ingyenes, de mégis rengeteg tudást szolgáltató rögtönzött szöveges üzenetek küldésére alkalmas applikáció a Camfrog Video Chat.

A letöltése után néhány alapvető lépés végrehajtásával azonnal használható állapotba kerül ami után létre kell hozni egy fiókot, természetesen a Camfrog Video Chat azt is támogatja, hogy Facebook fiókkal csatlakozzunk a szolgáltatáshoz.

Ha a számítógép rendelkezik webkamerával, teljes körű videótelefonálások kezdeményezhetőek. A szöveges üzenetek küldésekor ( chat ) saját privát chatszobák hozhatóak létre, amit jelszóval lehet levédeni, hogy csak mi férhessünk hozzá.

Rengeteg egyedi beállítással el van látva, webkamerák esetén megadható, hogy a milyen felbontással kerüljön megosztásra a másik partnerrel sőt az audió jellemzők is személyre szabhatóak, kiválasztható a beviteli eszköz, a hangerő mértéke. A felhasználókezelőnél, opcionálisan tiltható adott felhasználó. Mint korábban említettük a Camfrog Video Chat igény esetén arra is képes hogy fájlokat osszunk meg, illetve a mások által küldött tartalmakat a lehető legrugalmasabban tudjuk elmenteni.

Az egyes funkciókhoz külön billentyűkombinációk rendelhetőek hozzá, így még automatizáltabban vehető igénybe az amit kínál. Talán a program egyetlen nagy hátrányossága, hogy Magyar nyelven nem támogatott.

Alternatívájaként futtatható még a Viber, ami szintén igen elterjedt a felhasználók körében. A másik nagy konkurens a Skype ami tökéletes megoldást szolgáltat konferenciabeszélgetések kivitelezéséhez videó formájában. Ha pedig a legnagyobb közösségi portál csevegő kliensére tartanál igényt, amit asztali számítógépen lehet futtatni, akkor a Facebook Messenger-re lesz szükséged.

A Camfrog Video Chat egy igen széleskörűen használható szöveges üzenetek küldésére és videótelefonálásra alkalmas szoftver, ami az installálása után egy rövid, gyors regisztrációt igényel csupán.

Kapcsolódó:

Videótelefonáláshoz használd a Camfrog Video Chat nevű alkalmazást

Camfrog Video Chat

Camfrog Video Chat összefoglaló:

 • Videótelefonálásra alkalmas szoftver
 • szöveges üzenetek küldése
 • fájlmegosztás
 • privát chat szobák biztosítása
 • tiltható felhasználók
 • rengeteg különleges beállítás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.camfrog.com/en/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Camfrog Video Chat
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AlterCam 5.0.12142020-04-30 AlterCam 5.0.1214 (0)
  Az AlterCam egy Webkamera beszélgetésekhez használható segéd szoftver ami több komolyabb felhasználói táborral rendelkező csevegő […]
 • Camtasia Studio 2020.0.22020-05-07 Camtasia Studio 2020.0.2 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]
 • Active WebCam 11.62020-04-27 Active WebCam 11.6 (2)
   Az Active WebCam képes számos külső eszköz által sugárzott multimédiás tartalom rögzítésére, támogatja webkamerák, külső kamerák, […]
 • Logitech Webcam Software 2.0.02019-02-09 Logitech Webcam Software 2.0.0 (0)
  A Logitech Webcam Software egy egyéni feladatra lett létrehozva, speciális hardver támogatással rendelkező Webkamera program. A […]
 • ManyCam 7.2.12020-04-27 ManyCam 7.2.1 (0)
  A ManyCam egy kiváló Chat program kiegészítő videotelefonálásokhoz, illetve konferencia beszélgetésekhez, rengeteg plusz funkciót […]