Camfrog Video Chat 6.18.619

A Camfrog Video Chat azonnali üzenetek küldésére, videótelefonálásra alkalmas program. Rengeteg különleges opcióval fel van szerelve ez a Free alkalmazás, tökéletesen együtt tud működni a webkamerákkal sőt, csevegések során akár fájlok továbbítására is mód van. Opcionálisan szülői felügyeleti szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Ha inkább interneten keresztül szoktad tartani a kapcsolatot a barátaiddal, ismerőseiddel, elsősorban szöveges üzenetekre szorítkozol, szükséged lesz egy megfelelő szoftverre ennek megvalósításához. Egy ingyenes, de mégis rengeteg tudást szolgáltató rögtönzött szöveges üzenetek küldésére alkalmas applikáció a Camfrog Video Chat.

A letöltése után néhány alapvető lépés végrehajtásával azonnal használható állapotba kerül ami után létre kell hozni egy fiókot, természetesen a Camfrog Video Chat azt is támogatja, hogy Facebook fiókkal csatlakozzunk a szolgáltatáshoz.

Ha a számítógép rendelkezik webkamerával, teljes körű videótelefonálások kezdeményezhetőek. A szöveges üzenetek küldésekor ( chat ) saját privát chatszobák hozhatóak létre, amit jelszóval lehet levédeni, hogy csak mi férhessünk hozzá.

Rengeteg egyedi beállítással el van látva, webkamerák esetén megadható, hogy a milyen felbontással kerüljön megosztásra a másik partnerrel sőt az audió jellemzők is személyre szabhatóak, kiválasztható a beviteli eszköz, a hangerő mértéke. A felhasználókezelőnél, opcionálisan tiltható adott felhasználó. Mint korábban említettük a Camfrog Video Chat igény esetén arra is képes hogy fájlokat osszunk meg, illetve a mások által küldött tartalmakat a lehető legrugalmasabban tudjuk elmenteni.

Az egyes funkciókhoz külön billentyűkombinációk rendelhetőek hozzá, így még automatizáltabban vehető igénybe az amit kínál. Talán a program egyetlen nagy hátrányossága, hogy Magyar nyelven nem támogatott.

Alternatívájaként futtatható még a Viber, ami szintén igen elterjedt a felhasználók körében. A másik nagy konkurens a Skype ami tökéletes megoldást szolgáltat konferenciabeszélgetések kivitelezéséhez videó formájában. Ha pedig a legnagyobb közösségi portál csevegő kliensére tartanál igényt, amit asztali számítógépen lehet futtatni, akkor a Facebook Messenger-re lesz szükséged.

A Camfrog Video Chat egy igen széleskörűen használható szöveges üzenetek küldésére és videótelefonálásra alkalmas szoftver, ami az installálása után egy rövid, gyors regisztrációt igényel csupán.

Camfrog Video Chat

Camfrog Video Chat összefoglaló:

 • Videótelefonálásra alkalmas szoftver
 • szöveges üzenetek küldése
 • fájlmegosztás
 • privát chat szobák biztosítása
 • tiltható felhasználók
 • rengeteg különleges beállítás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.camfrog.com/en/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Camfrog Video Chat
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Camtasia Studio 9.1.0.23562017-09-19 Camtasia Studio 9.1.0.2356 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]
 • Active WebCam 11.62013-06-10 Active WebCam 11.6 (2)
   Az Active WebCam képes számos külső eszköz által sugárzott multimédiás tartalom rögzítésére, támogatja webkamerák, külső kamerák, […]
 • HipChat 4.27.1.16582016-09-11 HipChat 4.27.1.1658 (0)
  A HipChat egy teljes körű szolgáltatást biztosító Chat beszélgetések kivitelezésére alkalmas szoftver. Ez az alkalmazás ideális még […]
 • CamStudio 2.7.2 r3262014-10-12 CamStudio 2.7.2 r326 (0)
  A CamStudio egy egyszerűen használható Videó képlopó szoftver, amivel a monitoron zajló események rögzíthetőek az általunk előre […]
 • TrakAxPC 4.022013-06-10 TrakAxPC 4.02 (0)
  A TrakAxPC egy multimédiás központ, ami felületén könnyedén megbirkózik képek, videók illetve audió állományok során felmerülő […]