Camfrog Video Chat 7.0.6.11584

A Camfrog Video Chat azonnali üzenetek küldésére, videótelefonálásra alkalmas program. Rengeteg különleges opcióval fel van szerelve ez a Free alkalmazás, tökéletesen együtt tud működni a webkamerákkal sőt, csevegések során akár fájlok továbbítására is mód van. Opcionálisan szülői felügyeleti szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Ha inkább interneten keresztül szoktad tartani a kapcsolatot a barátaiddal, ismerőseiddel, elsősorban szöveges üzenetekre szorítkozol, szükséged lesz egy megfelelő szoftverre ennek megvalósításához. Egy ingyenes, de mégis rengeteg tudást szolgáltató rögtönzött szöveges üzenetek küldésére alkalmas applikáció a Camfrog Video Chat.

A letöltése után néhány alapvető lépés végrehajtásával azonnal használható állapotba kerül ami után létre kell hozni egy fiókot, természetesen a Camfrog Video Chat azt is támogatja, hogy Facebook fiókkal csatlakozzunk a szolgáltatáshoz.

Ha a számítógép rendelkezik webkamerával, teljes körű videótelefonálások kezdeményezhetőek. A szöveges üzenetek küldésekor ( chat ) saját privát chatszobák hozhatóak létre, amit jelszóval lehet levédeni, hogy csak mi férhessünk hozzá.

Webkamerákhoz profi megoldás a Camfrog Video Chat

Rengeteg egyedi beállítással el van látva, webkamerák esetén megadható, hogy a milyen felbontással kerüljön megosztásra a másik partnerrel sőt az audió jellemzők is személyre szabhatóak, kiválasztható a beviteli eszköz, a hangerő mértéke. A felhasználókezelőnél, opcionálisan tiltható adott felhasználó. Mint korábban említettük a Camfrog Video Chat igény esetén arra is képes hogy fájlokat osszunk meg, illetve a mások által küldött tartalmakat a lehető legrugalmasabban tudjuk elmenteni.

Az egyes funkciókhoz külön billentyűkombinációk rendelhetőek hozzá, így még automatizáltabban vehető igénybe az amit kínál. Talán a program egyetlen nagy hátrányossága, hogy Magyar nyelven nem támogatott.

Alternatívájaként futtatható még a Viber, ami szintén igen elterjedt a felhasználók körében. A másik nagy konkurens a Skype ami tökéletes megoldást szolgáltat konferenciabeszélgetések kivitelezéséhez videó formájában. Ha pedig a legnagyobb közösségi portál csevegő kliensére tartanál igényt, amit asztali számítógépen lehet futtatni, akkor a Facebook Messenger-re lesz szükséged.

A Camfrog Video Chat egy igen széleskörűen használható szöveges üzenetek küldésére és videótelefonálásra alkalmas szoftver, ami az installálása után egy rövid, gyors regisztrációt igényel csupán.

Kapcsolódó:

Videótelefonáláshoz használd a Camfrog Video Chat nevű alkalmazást

Camfrog Video Chat

Camfrog Video Chat összefoglaló:

 • Videótelefonálásra alkalmas szoftver
 • szöveges üzenetek küldése
 • fájlmegosztás
 • privát chat szobák biztosítása
 • tiltható felhasználók
 • rengeteg különleges beállítás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.camfrog.com/en/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Camfrog Video Chat
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ContaCam 9.9.162021-04-04 ContaCam 9.9.16 (0)
  A ContaCam egy univerzális hatalmas funkcionalitással rendelkező webkamera program ami akár több hardvert, több kamera tartalmát is […]
 • Internxt Drive 1.2.122021-04-09 Internxt Drive 1.2.12 (0)
  Az Internxt Drive egy ingyenes fájlmegosztó szoftver amivel szinte bármilyen tartalmat kényelmesen, egyszerűen lehet megosztani felhő […]
 • Freemake Video Converter 4.1.12.812021-04-07 Freemake Video Converter 4.1.12.81 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • Get2Clouds 1.0.1.1592021-04-03 Get2Clouds 1.0.1.159 (0)
  A Get2Clouds fájlmegosztó kliens segítségével SFTP, BOX, Dropbox, Google Drive, jellegű tárhelyek esetén van lehetőség a tartalmak […]
 • Dropbox 114.4.17722021-04-03 Dropbox 114.4.1772 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]