Registry tisztítók - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Registry

 •  Az Advanced Uninstaller PRO egy általános felhasználhatósági körrel rendelkező Windows karbantartó szoftver, ami uninstallert, Registry karbantartót és tisztítót is tartalmaz. Startup Manager funkciót, illetve Biztonsági mentést Toolst is tartalmaz. 

  Advanced Uninstaller PRO 13.24.0.65

   Az Advanced Uninstaller PRO egy általános felhasználhatósági körrel rendelkező Windows karbantartó szoftver, ami uninstallert, Registry karbantartót és tisztítót is tartalmaz. Startup Manager funkciót, illetve Biztonsági mentést Toolst is tartalmaz. 

  olvasd tovább...

 • Az Auslogics Registry Defrag segítségével a regisztrációs adatbázis értékeit tehetjük rendezettebbé úgy hogy azt töredezettség mentesítjük. Túlságosan sok opciót nem tartalmaz, csak azt ami szükséges. Egyszerűen használható, stabilabbá válik a Windows rendszer. Free alkalmazás. 

  Auslogics Registry Defrag 14.0.0.1

  Az Auslogics Registry Defrag segítségével a regisztrációs adatbázis értékeit tehetjük rendezettebbé úgy hogy azt töredezettség mentesítjük. Túlságosan sok opciót nem tartalmaz, csak azt ami szükséges. Egyszerűen használható, stabilabbá válik a Windows rendszer. Free alkalmazás. 

  olvasd tovább...

 • Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen Registry hivatkozásokat a Windows rendszer leírójából amik az uninstallált szoftverek után maradtak vissza. A Magyar nyelvű alkalmazással stabilabb operációs rendszert kaphatsz. Free alkalmazás. A registry kezelő, takarító nagyon egyszerűen használható. Automatikus szolgáltatással.

  Auslogics Registry Cleaner 10.0.0.1

  Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen Registry hivatkozásokat a Windows rendszer leírójából amik az uninstallált szoftverek után maradtak vissza. A Magyar nyelvű alkalmazással stabilabb operációs rendszert kaphatsz. Free alkalmazás. A registry kezelő, takarító nagyon egyszerűen használható. Automatikus szolgáltatással.

  olvasd tovább...

 • A Total Registry egy Windows 11 rendszeren is futtatható távoli Registry adatbázisokhoz történő csatlakozáshoz is eredményes beállításjegyzék kezelő, szerkesztő program. A Free alkalmazást nem kell installálni, egy kereső funkcióval listázhatjuk ki azokat a tartalmakat amire aktuálisan egy feladathoz szükséges. Billentyűparancsokkal is használható. A programmal a Registry beállításjegyzékek importálhatóak, exportálhatóak, gyakrabban megnyitott paramétereihez akár könyvjelzőket lehet hozzárendelni. A hozzáférés jogosultságának a módosításához is optimális.

  Total Registry 0.97.2

  A Total Registry egy Windows 11 rendszeren is futtatható távoli Registry adatbázisokhoz történő csatlakozáshoz is eredményes beállításjegyzék kezelő, szerkesztő program. A Free alkalmazást nem kell installálni, egy kereső funkcióval listázhatjuk ki azokat a tartalmakat amire aktuálisan egy feladathoz szükséges. Billentyűparancsokkal is használható. A programmal a Registry beállításjegyzékek importálhatóak, exportálhatóak, gyakrabban megnyitott paramétereihez akár könyvjelzőket lehet hozzárendelni. A hozzáférés jogosultságának a módosításához is optimális.

  olvasd tovább...

 • A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud támogatni. Az alábbi Free alkalmazást még telepíteni sem kell, hisz hordozható szoftver. Paneles elrendezés, kötelező kellék a hétköznapok során haladóknak. 

  Registry Finder 2.55.0.0

  A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud támogatni. Az alábbi Free alkalmazást még telepíteni sem kell, hisz hordozható szoftver. Paneles elrendezés, kötelező kellék a hétköznapok során haladóknak. 

  olvasd tovább...