Registry tisztítók - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Registry

 • A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud támogatni. Az alábbi Free alkalmazást még telepíteni sem kell, hisz hordozható szoftver. Paneles elrendezés, kötelező kellék a hétköznapok során haladóknak. 

  Registry Finder 2.52.0.0

  A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud támogatni. Az alábbi Free alkalmazást még telepíteni sem kell, hisz hordozható szoftver. Paneles elrendezés, kötelező kellék a hétköznapok során haladóknak. 

  olvasd tovább...

 • A WinExt Registry Fixer egy regisztrációs adatbázis optimalizálásához használható program ami export, illetve importálási funkcióval használható. A Free alkalmazás, a karbantartó szoftver minimális Windows ismerettel rendelkező felhasználók számára is használható amivel törölhetőek a fölösleges Registry bejegyzések, illetve a beállításjegyzék hibáinak a kijavításához eredményes.

  WinExt Registry Fixer 2.1

  A WinExt Registry Fixer egy regisztrációs adatbázis optimalizálásához használható program ami export, illetve importálási funkcióval használható. A Free alkalmazás, a karbantartó szoftver minimális Windows ismerettel rendelkező felhasználók számára is használható amivel törölhetőek a fölösleges Registry bejegyzések, illetve a beállításjegyzék hibáinak a kijavításához eredményes.

  olvasd tovább...

 • A Registry Explorer a regisztrációs adatbázis kezeléséhez használható program amivel az ott található értékeket lehet kilistázni, illetve egyszerűbb szerkesztési munkafolyamatokat lehet elvégeznünk. A Free alkalmazást nem kell installálni, a beállításjegyzék új értékek készítéséhez, törléséhez, illetve az azok jogosultságának a módosításához szerezhető be. Kereső, importáló, illetve exportáló eszközt is tartalmaz.

  Registry Explorer 0.91 Beta

  A Registry Explorer a regisztrációs adatbázis kezeléséhez használható program amivel az ott található értékeket lehet kilistázni, illetve egyszerűbb szerkesztési munkafolyamatokat lehet elvégeznünk. A Free alkalmazást nem kell installálni, a beállításjegyzék új értékek készítéséhez, törléséhez, illetve az azok jogosultságának a módosításához szerezhető be. Kereső, importáló, illetve exportáló eszközt is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki köszönhetően sokkal megbízhatóbb operációs rendszert kapsz. Free alkalmazás. Töredezettség mentesítő szolgáltatással. Magyar nyelvű. Időzíthető feladatokkal, ahol még a fölösleges tartalmak felkutatása is igen egyszerűvé tehető. 

  Wise Registry Cleaner 10.3.4

  A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki köszönhetően sokkal megbízhatóbb operációs rendszert kapsz. Free alkalmazás. Töredezettség mentesítő szolgáltatással. Magyar nyelvű. Időzíthető feladatokkal, ahol még a fölösleges tartalmak felkutatása is igen egyszerűvé tehető. 

  olvasd tovább...

 • Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen hivatkozásokat a Windows rendszer leírójából amik az uninstallált szoftverek után maradtak vissza. A Magyar nyelvű alkalmazással stabilabb operációs rendszert kaphatsz. Nagyon egyszerű a használata. automatikus szolgáltatással.

  Auslogics Registry Cleaner 9.2.0.0

  Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen hivatkozásokat a Windows rendszer leírójából amik az uninstallált szoftverek után maradtak vissza. A Magyar nyelvű alkalmazással stabilabb operációs rendszert kaphatsz. Nagyon egyszerű a használata. automatikus szolgáltatással.

  olvasd tovább...