Registry tisztítók - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Registry

 • Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen hivatkozásokat a Windows rendszer leírójából amik az uninstallált szoftverek után maradtak vissza. A Magyar nyelvű alkalmazással stabilabb operációs rendszert kaphatsz. Nagyon egyszerű a használata. automatikus szolgáltatással.

  Auslogics Registry Cleaner 9.3.0.1

  Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen hivatkozásokat a Windows rendszer leírójából amik az uninstallált szoftverek után maradtak vissza. A Magyar nyelvű alkalmazással stabilabb operációs rendszert kaphatsz. Nagyon egyszerű a használata. automatikus szolgáltatással.

  olvasd tovább...

 • Az Auslogics Registry Defrag segítségével a regisztrációs adatbázis értékeit tehetjük rendezettebbé úgy hogy azt töredezettség mentesítjük. Túlságosan sok opciót nem tartalmaz, csak azt ami szükséges. Egyszerűen használható, stabilabbá válik a Windows rendszer. Free alkalmazás. 

  Auslogics Registry Defrag 13.3.0.1

  Az Auslogics Registry Defrag segítségével a regisztrációs adatbázis értékeit tehetjük rendezettebbé úgy hogy azt töredezettség mentesítjük. Túlságosan sok opciót nem tartalmaz, csak azt ami szükséges. Egyszerűen használható, stabilabbá válik a Windows rendszer. Free alkalmazás. 

  olvasd tovább...

 • A RegScanner egy telepítés nélkül futtatható registry kezelő, kereső szoftver, amit elsősorban haladó ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok tudnak hasznosítani. A szoftver néhány lépésben Magyar nyelvűvé tehető. Free alkalmazásként használhatod. Alapvető szerkesztési opciókat is biztosít. Törlés, exportálás, Regedit integráció...

  RegScanner 2.71

  A RegScanner egy telepítés nélkül futtatható registry kezelő, kereső szoftver, amit elsősorban haladó ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok tudnak hasznosítani. A szoftver néhány lépésben Magyar nyelvűvé tehető. Free alkalmazásként használhatod. Alapvető szerkesztési opciókat is biztosít. Törlés, exportálás, Regedit integráció...

  olvasd tovább...

 • A Total Registry egy Windows 11 rendszeren is futtatható távoli Registry adatbázisokhoz történő csatlakozáshoz is eredményes beállításjegyzék kezelő, szerkesztő program. A Free alkalmazást nem kell installálni, egy kereső funkcióval listázhatjuk ki azokat a tartalmakat amire aktuálisan egy feladathoz szükséges. Billentyűparancsokkal is használható. A programmal a Registry beállításjegyzékek importálhatóak, exportálhatóak, gyakrabban megnyitott paramétereihez akár könyvjelzőket lehet hozzárendelni. A hozzáférés jogosultságának a módosításához is optimális.

  Total Registry 0.96

  A Total Registry egy Windows 11 rendszeren is futtatható távoli Registry adatbázisokhoz történő csatlakozáshoz is eredményes beállításjegyzék kezelő, szerkesztő program. A Free alkalmazást nem kell installálni, egy kereső funkcióval listázhatjuk ki azokat a tartalmakat amire aktuálisan egy feladathoz szükséges. Billentyűparancsokkal is használható. A programmal a Registry beállításjegyzékek importálhatóak, exportálhatóak, gyakrabban megnyitott paramétereihez akár könyvjelzőket lehet hozzárendelni. A hozzáférés jogosultságának a módosításához is optimális.

  olvasd tovább...

 • A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki köszönhetően sokkal megbízhatóbb operációs rendszert kapsz. Free alkalmazás. Töredezettség mentesítő szolgáltatással. Magyar nyelvű. Időzíthető feladatokkal, ahol még a fölösleges tartalmak felkutatása is igen egyszerűvé tehető. 

  Wise Registry Cleaner 10.8.1.702

  A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki köszönhetően sokkal megbízhatóbb operációs rendszert kapsz. Free alkalmazás. Töredezettség mentesítő szolgáltatással. Magyar nyelvű. Időzíthető feladatokkal, ahol még a fölösleges tartalmak felkutatása is igen egyszerűvé tehető. 

  olvasd tovább...