RegCool 1.130

A RegCool nevű szoftverrel megtekintheted a regisztrációs adatbázisodat, illetve módodban áll az ott található értékeket szerkeszteni. Az extra opciók részeként Importálhatsz, exportálhatsz, illetve alapvetőbb biztonsági mentések készítése is megvalósítható. Registry töredezettség mentesítő, szinkronizálás, rendszer visszaállítási pontok is létrehozhatóak vele. Egy beépített keresőt is tartalmaz. A regedit eléréséhez… Free alkalmazás. Magyar nyelvű.

Itt egy speciális Windows Tools, amivel az operációs rendszered adatbázisát van lehetőséged közvetlenül elérni, illetve az ott található értékeket szerkeszthetőek, ahol az összes fontosabb funkciót biztosítja ennek az érdekében. Akár biztonsági mentések készítéséhez is felhasználható a RegCool.

A RegCool letöltése, illetve a telepítése után egy alternatív fájlkezelő elrendezéssel bíró felületen kezdeményezhető a regisztrációs adatbázis bejegyzések elérése, illetve az azok kezelése. A RegCool hordozható kiadásban is beszerezhető. A beállításjegyzék kezeléséhez kötelező.

A RegCool tartalmaz egy beépített kereső funkciót, vele adott bejegyzéseket tudsz felkutatni szinte bármilyen célból. Itt a kiválasztott elemek alapvető módosítása is végrehajtható. Természetesen a szoftver alapértelmezett fájlkezelő funkciójával is közvetlenül elérhető a rendszerleíró. A szoftver akkor is a hasznodra lehet ha egyszerűbb biztonsági mentéseket szeretnél készíteni ezekről az értékekről, erre is több módszert is igénybe lehet venni. Lehetőség van még vele összehasonlításokat végezni, ezzel a kéretlen rendszer módosulások szűrhetőek ki. A RegCool megoldása rendszer optimalizáláshoz is kiváló segítség, töredezettség mentesíthető a regisztrációs adatbázis.

Registry kezelőként a RegCool rengeteg szolgáltatást tesz elérhetővé

A RegCool nevű szoftverrel a RegEdit, vagyis a Windows beépített ezen jellegű funkciója is közvetlenül megnyitható azzal szerkeszthető, biztonsági mentés készíthető az értékekről, illetve vissza is állítható a korábbi beállítás jegyzék.

Akik erre a feladatkörre egyénibb elgondolás szerint megtervezett szoftvert szeretnének igénybe venni, azok választhatják a Registry Workshop, illetve a RegSeeker nevű alkalmazást. Az adatbázis karbantartására a Wise Registry Cleaner vagy a Registry Life nevű alkalmazást.

A RegCool egy ingyenes Registry kezelő alkalmazás, ami Magyar nyelvi támogatással használható. Biztonsági mentések készítéséhez, töredezettség mentesítési feladatokhoz, szerkesztéshez használható fel.

RegCool

RegCool összefoglaló:

 • Registry kezelő alkalmazás
 • Hordozható változatban is beszerezhető
 • Registry töredezettség mentesítő funkció
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • kereső funkció
 • Rendszer visszaállítási pontok készítéséhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RegCool
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RegCool Portable 1.1302021-04-08 RegCool Portable 1.130 (0)
  A RegCool Portable egy tekintélyes tudású Registry kezelő szoftver szerkesztési feladatokhoz. Az alábbi alkalmazással lehetőséged van […]
 • AML Registry Cleaner 4.252016-12-25 AML Registry Cleaner 4.25 (0)
  Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, az ott […]
 • Registry Repair 5.0.1.1142021-03-29 Registry Repair 5.0.1.114 (0)
  A Registry Repair segítségével kijavíthatóak a regisztrációs adatbázis hibái, gyorsabbá és megbízhatóbbá tehető a számítógép. […]
 • HDCleaner 1.330 Beta2021-03-06 HDCleaner 1.330 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]
 • Eusing Free Registry Cleaner 4.5.12021-02-24 Eusing Free Registry Cleaner 4.5.1 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazással kitisztítható a regisztrációs adatbázis. Az igen egyszerű kezelhetőségen felül […]