Registry Workshop 5.0.1

A Registry Workshop egy nagyon egyszerűen használható registry szerkesztő alkalmazás. A programnak köszönhetően teljes mértékben le tudod cserélni a Windows beépített Regedit szolgáltatását. Registry biztonsági mentő funkcióval. Töredezettség mentesítéshez. Magyar nyelven érhető el.

Kifejezetten azoknak a haladó ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosoknak lehet hasznos a Registry Workshop, akik a regisztrációs adatbázis szeretnék szerkeszteni, módosítani az ott található értékeket anélkül hogy a Windows beépített Regedit szolgáltatását vennék igénybe. Az alkalmazás mellett rengeteg előny hozható fel. Szerencsére Magyar nyelven is használható.

A Registry Workshop letöltése után a szoftvert néhány kattintással telepítheted. Ezt követően egy fejlett, funkció gazdag felhasználói felület fogad, ahol egy beépített kereső is helyet kapott abból a célból, hogy adott regisztrációs adatbázis bejegyzéskeret tudj keresni szerkesztéshez. A Registry Workshop rengeteg kényelmi funkciót biztosít, ha egy adott bejegyzés rendszeres szerkesztésre szorul, azt kedvencekhez tudod adni. Néhány alapvető információt is szerezhetsz arról, megtekintheted a hozzá tartozó alapvető jogosultságot, importálási, exportálási opciók is biztosítottak, így egyszerűbb biztonsági mentéseket is elvégezhetsz vele ezen a területen. Szerencsére ha korszerűbb, mindenre kiterjedő biztonsági mentéseket szeretnél összeállítani, erre is felhasználható. A szoftver kezelőfelülete paneles elrendezésű, jól navigálható, a beállításoknál egyénileg konfigurálható, hogy milyen menüelemeket jelenítsen meg.

A Registry Workshop keresések esetén több változó figyelembe vételével tudja elvégezni a szóban forgó feladatot, definiálható dátum szerint, illetve karakter alapján. A konfigurációs panelon definiálható a program megjelenése, betűtípus, illetve színvilág alapján. A program néhány funkcióját billentyűkombinációs parancsokkal is el tudod érni, ez a gyorsabb egyszerűbb navigálhatóság miatt lehet kifejezetten jó választás.

Ha a Regedit-et szeretnéd megnyitni, erre egy külön menüpontot biztosít. A Registry Workshop néhány egyszerűbb karbantartási feladatot is biztosít, vele opcionálisan a regisztrációs adatbázist töredezettség mentesítheted, így jelentősebb teljesítmény javulást érhetsz el az adott területen.

Registry kezelő funkciót biztosít még a RegSeeker ez a szoftver már korszerűbb karbantartási feladatokra is felhasználható. Keresési feladatokhoz a Registry Finder nevű szoftvert használhatod.

A Registry Workshop egy korszerű registry kezelő szoftver, amivel kereséseket kezdeményezhetsz, szerkeszthetsz adott bejegyzéseket. Magyar nyelvi támogatással. Ideális biztonsági mentések készítéséhez, illetve töredezettség mentesítéshez.

Registry Workshop

Registry Workshop összefoglaló:

 • Registry kezelő alkalmazás
 • kereső funkció
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • Registry töredezettség mentesítő funkció
 • kedvencek támogatás
 • jól navigálható kezelőfelület
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.torchsoft.com/en/rw_information.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Registry Workshop
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Registry Explorer 0.91 Beta2021-10-09 Registry Explorer 0.91 Beta (0)
  A Registry Explorer a regisztrációs adatbázis kezeléséhez használható program amivel az ott található értékeket lehet kilistázni, […]
 • Registry Toolkit 7.12018-09-21 Registry Toolkit 7.1 (0)
  A Registry Toolkit egy speciális fájlkezelő program amivel a regisztrációs adatbázis tartamát tudod elérni, majd ott adott értékeket […]
 • RegSeeker Portable 4.02017-05-01 RegSeeker Portable 4.0 (0)
  A RegSeeker Portable egy telepítés nélkül használható Registry kezelő program. Az alábbi Free alkalmazás lehetőséget biztosít a […]
 • RegCool 1.2022021-11-25 RegCool 1.202 (0)
  A RegCool nevű szoftverrel megtekintheted a regisztrációs adatbázisodat, illetve módodban áll az ott található értékeket […]
 • RegCool Portable 1.2022021-11-25 RegCool Portable 1.202 (0)
  A RegCool Portable egy tekintélyes tudású Registry kezelő szoftver szerkesztési feladatokhoz. Az alábbi alkalmazással lehetőséged van […]