Registry

Registry Explorer 0.91 Beta

A Registry Explorer a regisztrációs adatbázis kezeléséhez használható program amivel az ott található értékeket lehet kilistázni, illetve egyszerűbb szerkesztési munkafolyamatokat lehet elvégeznünk. A Free alkalmazást nem kell installálni, a beállításjegyzék új értékek készítéséhez, törléséhez, illetve az azok jogosultságának a módosításához szerezhető be. Kereső, importáló, illetve exportáló eszközt is tartalmaz.

A beállításjegyékhez kifejlesztett szoftverrel sokkal hatékonyabban, illetve dinamikusabb módszerrel lehet rengeteg speciális feladatot elvégezni amit a Windows integrált Regedit funkciója nem támogat. A Registry Explorer RegExp importáláshoz, illetve exportálási feladatokhoz is ingyenesen futtatható.

A Registry Explorer letöltése után a szoftvert csak futtatni kell ahol ha a registry értékeinek a módosítására szeretnénk használni abban az esetben a rendszergazdai jogosultsággal kell futtatnunk.

A szoftver az indítása után kilistázza az összes beállításjegyzéket ahol az operációs rendszer által használható eszköz kategorizálási eljárásával lehet azokat kezelnünk.

Ingyenes beállításjegyzék kezelő szoftver a Registry Explorer

A szoftver az operációs rendszer által integrált beállításjegyzék szerkesztő kiegészítőjével nem tudja kilistázni a programok, illetve az Windows által létrehozott értékek létrehozási dátumát a Registry Explorer az utolsó módosítás, illetve az almappákban található tartalmak mennyiségéről is adatokat tud készíteni.

A registry kezelő program felhasználói felülete paneles elrendezéssel használható ahol az egyes funkciókat a felső eszköztáron lehet kiválasztani. A szoftver egy beállításjegyzék kereső eszközzel is biztosított ahol csak a szükséges adatok beillesztéséhez a vágólapról lehet az adatokat betallózni, illetve kézzel is be lehet írni.

A registry kezelő program a Registry Explorer akár a helyi hálózatba csatlakoztatott számítógépekhez is használható ahol csak csatlakoztatni kell, azonnal egyéni definíció szerint ki tudja listázni azokat, illetve szerkeszthetőek.

Ingyenes registry kezelő program a RegCool ami akár a helyi hálózatra csatlakoztatott Windows rendszert futtató gépek beállításjegyzékeinek a kezeléséhez futtatható. A RegScanner a registry módosításához, importálás, illetve exportáláshoz korszerű, kényelmes szoftver.

A Registry Explorer egy telepítés nélkül futtatható beállításjegyzék kezelő, ingyenesen beszerezhető program amivel azok módosíthatóak, illetve ki lehet azokat listázni.

Registry Explorer

Registry Explorer Összefoglaló:

 • registry kezelő program
 • nem kell installálni
 • registry kereső funkció
 • helyi hálózaton elérhető számítógépekhez
 • beállításjegyzékek megtekintéséhez
 • szerkesztő eszközök
 • importálás, exportálás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/zodiacon/RegExp


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Registry Explorer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Registry Spy 1.1.02023-04-14 Registry Spy 1.1.0 (0)
  A Registry Spy egy Registry értékek megnyitásához használható program amivel szűrő funkcióval lehet a tartalmakat kilistázni. A Free […]
 • RegSeeker Portable 4.02017-05-01 RegSeeker Portable 4.0 (0)
  A RegSeeker Portable egy telepítés nélkül használható Registry kezelő program. Az alábbi Free alkalmazás lehetőséget biztosít a […]
 • Wise Registry Cleaner Portable 11.1.5.7202024-06-12 Wise Registry Cleaner Portable 11.1.5.720 (0)
  A Wise Registry Cleaner Portable egy regisztrációs adatbázis optimalizáló szoftver, amivel takaríthatod a már érvénytelen […]
 • Eusing Free Registry Cleaner 4.62024-05-19 Eusing Free Registry Cleaner 4.6 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazással kitisztítható a regisztrációs adatbázis. Az igen egyszerű kezelhetőségen felül […]
 • Auslogics Registry Cleaner 10.0.0.52024-05-01 Auslogics Registry Cleaner 10.0.0.5 (0)
  Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen Registry hivatkozásokat a Windows rendszer […]

Szólj hozzá