Letöltésvezérlő alkalmazások összes - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Letöltésvezérlő

 •  A TubeDigger AVI, FLV, MKV, MP3 támogatással bíró videó letöltő alkalmazás, ami beépített videó konvertáló funkciót is kapott. Audió streaming, illetve YouTube támogatással. MP4, 3GP, PSP, AVI, FLV, MKV, MP3, OGG, AAC, WAV formátumokhoz használható fel, azt szabadon ki lehet választani a széleskörűbb végeredmény elérésnek az érdekében. 

  TubeDigger 7.4.9

   A TubeDigger AVI, FLV, MKV, MP3 támogatással bíró videó letöltő alkalmazás, ami beépített videó konvertáló funkciót is kapott. Audió streaming, illetve YouTube támogatással. MP4, 3GP, PSP, AVI, FLV, MKV, MP3, OGG, AAC, WAV formátumokhoz használható fel, azt szabadon ki lehet választani a széleskörűbb végeredmény elérésnek az érdekében. 

  olvasd tovább...

 • A MediaHuman YouTube Downloader egy több népszerűbb mentési formátumot támogató, YouTube videó letöltő alkalmazás. A program támogatja, hogy egyszerre több média hivatkozást is meg tudj a számára adni. Támogatja a sávszélesség korlátozást is. Magyar nyelvi támogatással.

  MediaHuman YouTube Downloader 3.9.9.73

  A MediaHuman YouTube Downloader egy több népszerűbb mentési formátumot támogató, YouTube videó letöltő alkalmazás. A program támogatja, hogy egyszerre több média hivatkozást is meg tudj a számára adni. Támogatja a sávszélesség korlátozást is. Magyar nyelvi támogatással.

  olvasd tovább...

 • Az uTorrent számos konfigurálási lehetőséget biztosító letöltés kliens szoftver Free kiadásban. Napjainkban az egyik legismertebb és legnépszerűbb formátum kezelésében jeleskedik.

  uTorrent 3.5.5.46304

  Az uTorrent számos konfigurálási lehetőséget biztosító letöltés kliens szoftver Free kiadásban. Napjainkban az egyik legismertebb és legnépszerűbb formátum kezelésében jeleskedik.

  olvasd tovább...

 • A Kabuu Video Downloader egy YouTube tartalmakhoz kifejlesztett szoftver amivel akár 4k felbontásban lehet a videókat a számítógépre eltárolnunk. A Free alkalmazással akár lejátszási listák kötegelt letöltéséhez is profi amivel az Audió fájlokat is eltárolhatóak. Zene, filmkonvertáló funkciót is tartalmaz ami filmfeliratokhoz is hatékony. A multimédiás tartalmak dekódolása MP4, WEBM, MKV, AVI, MP3, M4A, OGG, WAV, OPUS kodek formátumba módosíthatóak az ingyenes letöltésvezérlő programmal, ami sávszélesség korlátozást is tartalmaz.

  Kabuu Video Downloader 1.1.2.223

  A Kabuu Video Downloader egy YouTube tartalmakhoz kifejlesztett szoftver amivel akár 4k felbontásban lehet a videókat a számítógépre eltárolnunk. A Free alkalmazással akár lejátszási listák kötegelt letöltéséhez is profi amivel az Audió fájlokat is eltárolhatóak. Zene, filmkonvertáló funkciót is tartalmaz ami filmfeliratokhoz is hatékony. A multimédiás tartalmak dekódolása MP4, WEBM, MKV, AVI, MP3, M4A, OGG, WAV, OPUS kodek formátumba módosíthatóak az ingyenes letöltésvezérlő programmal, ami sávszélesség korlátozást is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt is támogatja, hogy az így elérhető videókból audió tartalmat tudj kinyerni. Rengeteg mentési formátumot ki lehet választani. Konvertálni is tud MP3 formátumba.

  Gihosoft TubeGet 8.9.64

  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt is támogatja, hogy az így elérhető videókból audió tartalmat tudj kinyerni. Rengeteg mentési formátumot ki lehet választani. Konvertálni is tud MP3 formátumba.

  olvasd tovább...