Downloader Program - SzoftHub.hu

Downloader

 • A HTTP Downloader egy profi letöltésvezérlő program amivel szinte bármilyen tartalom rengeteg kényelmi funkcióval tárolható el. A Free alkalmazás az összes ma használt protokollt támogatja, lehetőség van sávszélesség korlátozás, proxy konfigurációval, illetve gyorsbillentyű kombinációs parancsokkal is el lehet indítani. Nem kell telepíteni, böngésző kiegészítőként is futtatható.

  HTTP Downloader 1.0.4.5

  A HTTP Downloader egy profi letöltésvezérlő program amivel szinte bármilyen tartalom rengeteg kényelmi funkcióval tárolható el. A Free alkalmazás az összes ma használt protokollt támogatja, lehetőség van sávszélesség korlátozás, proxy konfigurációval, illetve gyorsbillentyű kombinációs parancsokkal is el lehet indítani. Nem kell telepíteni, böngésző kiegészítőként is futtatható.

  olvasd tovább...

 • A Fast Video Downloader egy professzionális eszközökkel rendelkező szoftver amivel YouTube videók tölthetőek le. A szoftver kötegelt feladat támogatással rendelkezik, tehát egyszerre több videót is le lehet tölteni egy adott időben. Kereső funkciót is tartalmaz a téged érdeklő tartalmak felkutatásához. AVI, MP3, 3GP, PSP formátumokhoz.

  Fast Video Downloader 4.0.0.9

  A Fast Video Downloader egy professzionális eszközökkel rendelkező szoftver amivel YouTube videók tölthetőek le. A szoftver kötegelt feladat támogatással rendelkezik, tehát egyszerre több videót is le lehet tölteni egy adott időben. Kereső funkciót is tartalmaz a téged érdeklő tartalmak felkutatásához. AVI, MP3, 3GP, PSP formátumokhoz.

  olvasd tovább...

 • Az Mp3 Download Manager egy ingyenes zene kereső és letöltő program ami kiváló eszközökkel rendelkezik. A Free alkalmazás MP3 formátumban támogatja a tartalmak kezelését. A szoftver zene konvertálóval is rendelkezik ami MP3 Kodeket dekódol ha a kiválasztott zenei tartalmat nem a támogatott formátummal tették közzé. YouTube támogatással, ahol Audió kinyerő funkciót használhatunk.

  Mp3 Download Manager 4.00

  Az Mp3 Download Manager egy ingyenes zene kereső és letöltő program ami kiváló eszközökkel rendelkezik. A Free alkalmazás MP3 formátumban támogatja a tartalmak kezelését. A szoftver zene konvertálóval is rendelkezik ami MP3 Kodeket dekódol ha a kiválasztott zenei tartalmat nem a támogatott formátummal tették közzé. YouTube támogatással, ahol Audió kinyerő funkciót használhatunk.

  olvasd tovább...

 • A Batch URL Downloader egy kényelmesen használható letöltésvezérlő szoftver amivel egyszerre több tartalmat is el lehet tárolni a számítógépen. Több funkcióval rendelkezik mint a böngészők kliens kiegészítője. A Free alkalmazás csak néhány beállítást tartalmaz.

  Batch URL Downloader 2.4

  A Batch URL Downloader egy kényelmesen használható letöltésvezérlő szoftver amivel egyszerre több tartalmat is el lehet tárolni a számítógépen. Több funkcióval rendelkezik mint a böngészők kliens kiegészítője. A Free alkalmazás csak néhány beállítást tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • A YouTube Song Downloader egy multifunkciós komplex megoldásokkal rendelkező videó letöltő, kereső szoftver amivel az egyik legnépszerűbb videómegosztón tudsz tartalmakat elérni. Az alkalmazás mellett rengeteg előny szól, ilyen a kiválasztható mentési formátum, videó, audó, vagy változatlan megosztott minőség. A YouTube kliens beépített médialejátszójával az meg is tekinthető. MP3, OGG, WMA, AVI, MKV, MP4 formátumban tud dolgozni.

  YouTube Song Downloader 2019.19.19

  A YouTube Song Downloader egy multifunkciós komplex megoldásokkal rendelkező videó letöltő, kereső szoftver amivel az egyik legnépszerűbb videómegosztón tudsz tartalmakat elérni. Az alkalmazás mellett rengeteg előny szól, ilyen a kiválasztható mentési formátum, videó, audó, vagy változatlan megosztott minőség. A YouTube kliens beépített médialejátszójával az meg is tekinthető. MP3, OGG, WMA, AVI, MKV, MP4 formátumban tud dolgozni.

  olvasd tovább...