Böngészők

Microsoft Edge 121.0.2277.128

A Microsoft Edge egy biztonságos, remek funkciókkal rendelkező böngésző, különálló programként szerezhető be. A böngészőről több hasznos tulajdonságot is elmondhatunk, ilyen a szinkronizálás, kedvencek támogatás, intelligens címsor, szöveges jellegű oldalakhoz felolvasási lehetőség. A felhasználói felülete Magyar nyelven áll rendelkezésre, Free alkalmazás.

Az alábbi böngésző verziót azok számára tették közzé akik manuálisan szeretnék beszerezni, illetve kezelni, mivel mostantól ez is lehetséges mivel az operációs rendszertől különálló szoftverként lehet azt használni. A Microsoft Edge felhasználóbarát böngészéshez biztosít megfelelő funkciókat. Magyar nyelven támogatott hogy internetes feladatokra ki lehessen próbálni.

A Microsoft Edge letöltése után a szoftvert ugyan úgy kell telepíteni mint a hasonló alkalmazásokat, a frissítésük, illetve a program eltávolítása is támogatott ha esetleg a Mozilla Firefox, vagy a Chrome böngészőjét használnád.

A böngésző tartalmazza az összes funkciót amit minden ma használatos alkalmazás esetén megtalálhatóak, ilyen a több feladatra is használható címsor, szinkronizálás mobil eszközökre, adatvédelmi beállítások, meghatározható, hogy milyen információkat jelenítsen meg az oldalak megtekintésekor.

Több fontos beállítás…

A szoftver kereső funkciójánál külön kereső motort lehet választani, szintén a legtöbb felhasználóval rendelkező szolgáltatások választhatóak ki. Az eszköztárán választható módszerrel lehet konfigurálni, hogy hol jelenítse meg a kedvenc oldalak listáját azt könnyebben lehet betölteni azokat.

Gyors oldal betöltődéssel próbálható ki a Microsoft Edge

Gyors oldalmegjelenítést eredményez ahol olyan teljesítménnyel képes betölteni a megtekintett oldalak listáját ahol a legjobb felhasználói élményt tapasztaljuk. A Microsoft Edge megoldása jelentős mértékben egyszerűbb navigálhatósággal rendelkezik, ami a gyorsabb beállítások elérését, illetve a szoftver internetes tevékenységeink hatékonyabb használatát teszi lehetővé. A Microsoft Edge weboldalak felolvasásához is kiváló.

A szoftver felhasználói felületét téma beállításokkal lehet módosítani, ahol még a megjelenített szövegkörnyezet is módosítható. A böngésző csak a legfontosabb eszközökkel rendelkezik, többet is kihozhatunk belőle ha kiegészítőket telepítünk hozzá, számos munkafolyamathoz külön kiegészítőt lehet kiválasztani. A letöltések helye megváltoztatható, több módszerrel lehet elindítani a böngészőt ahol remekül integrálódik az operációs rendszerhez.

A Microsoft Edge egy ingyenes különálló szoftverként beszerezhető böngésző kedvencek támogatással gyors oldal megjelenítéssel, profi felszín módosítási eszközökkel. Plusz kiegészítőket szerezhetünk be amivel még több feladatra lehet felhasználni az alkalmazást.

Microsoft Edge

Microsoft Edge összefoglaló:

 • böngésző alkalmazás
 • gyors oldal betöltődés
 • egyszerű konfigurálás
 • Kiegészítőket lehet beszerezni hozzá
 • kedvencek, kereső funkció
 • Manuálisan is telepíthetjük
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.microsoft.com/hu-hu/edge
Microsoft Edge letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Microsoft Edge
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • NetSurfer 2.22.4.12024-02-10 NetSurfer 2.22.4.1 (0)
  A NetSurfer egy WebView motorral futtatható gyors böngésző amivel akár zenéket is lejátszhatunk. A Free alkalmazás nagyszerű grafikai […]
 • Basilisk Portable 2024.02.032024-02-04 Basilisk Portable 2024.02.03 (0)
  A Basilisk Portable egy telepítés nélkül használható remek tulajdonságokat biztosító böngésző program. A Free alkalmazás egyik […]
 • X-Firefox 118.0.12023-10-06 X-Firefox 118.0.1 (0)
  Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos […]
 • Xvast 1.4.0.32023-08-31 Xvast 1.4.0.3 (0)
  Az Xvast egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható Chromium alapon megtervezett böngésző amivel gyorsan, egyben igen […]
 • MyIE9 Browser 407.02022-01-09 MyIE9 Browser 407.0 (0)
  A MyIE9 Browser egy kényelmes, optimális, gyors böngésző amivel biztonságosan lehet szinte bármilyen oldalt megtekinteni. A Free […]

Szólj hozzá