Blog

Gyorsabb, kényelmesebb böngészésre van lehetőség a Microsoft Edge használata esetén

A korábban használt Microsoft Böngésző verziókkal összehasonlítva számos hasznos tulajdonságot említhetünk, így jelentősen több felhasználóval rendelkezhet idővel. A szoftver rengeteg olyan eszközt nem biztosít amiket egyébként sem próbáltak volna ki a Windows tulajdonosok. A Microsoft Edge gyors oldalbetöltődést biztosít a kipróbálók számára.

A szoftver alapja a Google Chrome böngészője, kinézetben, illetve funkcionálisan is tapasztalhatóak azok a funkciók, illetve paraméterek amik arra mind jellemzőként említhetőek.

A Microsoft Edge Felhasználóbarát böngészést tesz lehetővé, több speciális beállítással is rendelkezik, ilyen a kedvencek támogatás, szinkronizálás, a megjelenéshez szükséges eszközök. Kiegészítőket lehet hozzá beszerezni amivel egyéb Internetes feladatokat is elvégezhetünk.

Az oldalak megtekintéséhez manuálisan lehet konfigurálni, hogy milyen hozzáférési engedélyeket szeretnénk definiálni a számára a biztonságosabb használat érdekében.

Az automatikusan induló oldal listájára azon tartalmakat lehet kiválasztanunk amikre gyakran szükség van. A testre szabott böngészéshez a szinkronizálás nem csak több számítógép között lehet hanem az akár mobilon, így nem kell kézzel ismét létrehozni a kedvencek oldalak listáját.

Nem romlik a böngészés élménye, szükség esetén teljesen automatikusan törli a korábbi munkafolyamat előzményeket. A Chrome böngészőjével összevetve tartalmaz még feladatkezelőt, amivel a háttérben futó alkalmazáshoz szükséges kiegészítők haladó szintű kilistázása lehet. A Microsoft Edge böngészője letölthető a felhasználók számára később is, illetve eltávolíthatja ha másik alkalmazást futtat.

Microsoft Edge – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Gyorsabb, kényelmesebb böngészésre van lehetőség a Microsoft Edge használata esetén
Szerző
Leírás
Hatékony böngésző, amit bármilyen feladatra kipróbálhatunk, ami mindenkinek profi oldalbetöltődést biztosít, ami nem más mint a Microsoft Edge.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá