Blog

Rendkívül gyors böngészést ígér a Brave megoldása a kipróbálóknak

Hatékony, egyben igen gyors oldalmegtekintést ígér a remekül konfigurálható Brave böngészője, biztonságos, igen ritka beállításokat, illetve funkciókat is ki lehet választani. Megakadályozza az olyan tartalmak betöltődését amik a minőségibb böngészés rovására mennek. Beépített keresővel ahol azt az alkalmazás címsorából is kezdeményezhetjük.

Egy modern funkciókkal rendelkező böngésző ami egy hatékony eszközöket tartalmazó alkalmazás a gyorsaság, illetve a szükséges funkciók meglétét tartván fontosnak. A Brave számos előnyös tulajdonságot tartalmaz, így érdemes használni akik egy Chrome böngészőhöz hasonlító programot szeretnének ami tartalmaz olyan funkciókat amik számos ismert kiegészítő használatát teszik fölöslegessé.

A címsávban használt keresőmotort manuálisan is kiválaszthatjuk, nem csak a címek beírására lehet felhasználni hanem szavak alapján való keresésére. A használók egy szülői felügyeleti szolgáltatásként is részben megfelelő kiegészítőt biztosít, blokkolhatóak a közösségi oldalak, az azokhoz való hozzáférés. Egyszerűen engedélyezhető, illetve le is tiltható. Ezek a tulajdonságok a többi funkciójáról is elmondható. A testre szabásnál alapértelmezett böngészőnek lehet beállítani, kedvencekhez lehet adni a rendszeresen meglátogatott oldalakat, definiálható a megjelenés, saját témákat szerezhetsz be hozzá. A Brave aktuális verziója innen érhető el.

Brave – böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rendkívül gyors böngészést ígér a Brave megoldása a kipróbálóknak
Szerző
Leírás
Brave - biztonságos, hatékony program az internetezési szokásaink elvégzéséhez

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá