360 fokos VR videók lejátszáshoz is futtatható böngésző az Aloha Browser

360 fokos VR Videók lejátszásához is hatékony ingyenes böngésző amivel biztonságosabban lehet a lényegesebb oldalakat megtekinteni. A szoftvert egy Chromium motorral hozták létre, egy VPN Klienst is támogat ami tömöríti, illetve titkosítja adatforgalmat. Hatékony, privát biztonságos böngészési munkafolyamatokhoz futtatható. A gyors böngésző az Aloha Browser Android, illetve Windows rendszerre is beszerezhető.

Egy mappák jelszóval történő zárolásához is kipróbálható gyors böngésző ami egy integrált VPN Klienst is tartalmaz. Titkosítani, illetve tömöríteni lehet az adatforgalmat amivel sokkal biztonságosabban lehet egyedi munkafolyamatokban oldalakat megtekinteni.

A szoftver intelligens címsorral, kedvencek támogatással böngésző szinkronizálással futtatható. Android, illetve Windows operációs rendszerre is elérhető.

360 fokos VR videók lejátszásához is futtatható böngésző

A PC tulajdonosoknak optimalizált szoftver egy korlátlanul futtatható letöltésvezérlő eszközt is tartalmaz amivel a feladatok leállíthatóak, illetve folytathatóak. A szoftverrel, a böngészővel megnyitott oldalak tulajdonságait is konfigurálhatjuk ahol akár a betűk típusát is módosítani lehet.

Bővítményeket is lehet telepíteni, illetve testre lehet szabni a szoftver kinézetét skinekkel. A program Audió tartalmakhoz, illetve VR videók lejátszásához egy multimédiás kiegészítőt is biztosít amivel a tartalmakat Stream, illetve Offline is le lehet játszani. Az ingyenes multimédiás tartalmak megnyitásához is futtatható biztonságos integrált VPN Kliens megoldással elérhető böngésző az Aloha Browser innen szerezhető be.

Aloha Browser – Böngésző program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
360 fokos VR videók lejátszáshoz is futtatható böngésző az Aloha Browser
Szerző
Leírás
Korlátlan VPN Kliens kiegészítővel használható böngésző az Aloha Browser amivel akár VR multimédiás tartalmakat is le tudunk játszani.

Kapcsolódó szoftverek